כ עיסוי עם הפתעה גושן - סקס אדיר

עיסוי עם הפתעה גושן

1
באופן אקראי הגעתי לגושן 1 מקום ותיק עם תחלופה רבה. המטרה עיסוי וסיומת שמחה.
פוגש בחורה קטנה עם פנים חייכניות ויפות וגוף קומפקטי מדליק.
הדבר שמצא חן מיד זה החיוך והפנים המאירות. היה מאד מפתיע. שמה דנה.

בחדר המיטת עיסוי בפוזיציה של חצי ישיבה כלומר המושב מורם מעט כך שאין דרך לשכב על הבטן. מוזר אבל זרמתי.

כבר בהתחלה הבנתי שעיסוי לא יהיה פה אלא ליטופים אירוטיים עם נשיקות ליקוקים חפינות חיבוקים עד למציצה מעולה כשכל הזמן אפשר לנגוע בכל מקום ולעשות כל מה שבא לך כשאתה מקבל תחושה של הנאה והתלהבות הדדית.

אחר כך היא מבקשת ממני לחדור אליה ממש כך. וכל התנוחות האפשריות בלי שובע ובלי לחץ. גמירה בפה בלי היסוס ממש כמו חברה (סתם ... כמו בפורנו .. ).

חזרתי שוב והיה שוב מדהים בניגוד למקרים רבים שהפעם השניה מעבירה לך את החשק.

לא מבטיח שאתן את הטלפון חבל לי לקלקל אותה אבל אולי (;

200 שח
Gfe 10
גוף 8
חזה 8
פנים 9
מציצה 9
זרימה 10
אנלי לא ניסיתי חוץ מאצבעות
דיסקרטיות 8 רחוב צדדי
מקום 8
זיונים 8 הגומי כרגיל הורס את החוויה אין מה לעשות
אקסטרות ללא עלות

זהו שכנעתי את עצמי מתקשר אליה ביי

העם דורש סקס להמונים

עיסוי עם הפתעה גושן

2
לא הבנתי אם אתה לא מתכוון לתת טלפון אז מה זה מעניין אותנו הסיפור שסיפרת פה . בכל מקרה מי שירצה טלפון מוזמן לפנות אליי וייקבל את הטלפון של המקום ללא הבדל דת גזע ומין וותק בפורום חברים תפנימו שהפורום הנל מטרתו שיתוף בין חברים לא אוהב את כל ההתניות האלו היחידים שאני לא מעביר להם טלפונים הם אלו שפונים לא בנימוס ובדרישות כאילו חייבים להם משהו .

עיסוי עם הפתעה גושן

3
QUOTE=פלונטרון]לא הבנתי אם אתה לא מתכוון לתת טלפון אז מה זה מעניין אותנו הסיפור שסיפרת פה . בכל מקרה מי שירצה טלפון מוזמן לפנות אליי וייקבל את הטלפון של המקום ללא הבדל דת גזע ומין וותק בפורום חברים תפנימו שהפורום הנל מטרתו שיתוף בין חברים לא אוהב את כל ההתניות האלו היחידים שאני לא מעביר להם טלפונים הם אלו שפונים לא בנימוס ובדרישות כאילו חייבים להם משהו .[/QUOTE]

מוחא כפייה מוחא כפייה זאת רוח הפורום !
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”