אני כבר מזמן מפנטז על מריה וביום המתאים מצאתי חלון הזדמנויות והופ - צלצלתי.
המתווכת החמודה שתמיד עונה ב"בוקר טוב ומבורך" אמרה שמריה עסוקה עד שעה כך וכך, "לשמור לך?" שאלה ואני עניתי "כן". חשבתי לעצמי, יופי, בדיוק זמן לקניות בסופר.
אלא שבגילי המופלג, מה לעשות, עוד לא למדתי שקניות בסופר, ועוד לפני פסח, אינן מדע מדוייק, וכך החמצתי את השעה.
כעבור שעתיים חייגתי שוב לאותו מספר אך תשובה - אין. איזה זין!
חייגתי למספר נוסף שהיה לי, ולהפתעתי עונה מתווכת אחרת. אני שואל על מריה והיא עונה: מי זו מריה? ואז הבנתי את הקטע.
קיצר, הגבר דורש את שלו ועל החור מוכן להתפשר, גם אם זה חור של אווזה (לא צוחק אתכם - פעם, בכפרים, בארצות שונות, היו הנערים מזיינים גם אווזות, גם עיזות... כל מה שמתלבש על הזין). אני שואל: ומי מחכה לי בדירה? עונה לי, בחורה כך וכך. שיהיה.
יאללה, איזה טרחן נהייתי.
הגעתי למקום, הודעתי שהגעתי ומסתבר... מישהו אחר תפס את מקומי.
לפני שאני מתייאש, אמרתי לעצמי, ננסה שוב למספר המקורי. האאאא, אלוהים גדול, ישו ומריה! אולי עכשיו גם רוח הקודש יופיע, בכבודו ובעצמו!
תכלס, באזור, למי שמכיר, יש חנייה בשפע. רוב שעות היום גם לא מסתובבים שם הרבה אנשים.
את פניי מקבלת מריה בחיבוק ונישוק, כמו שנערה מקבלת פני אהובה.
היא אוקראינית, בת 28, לא שמנה ולא רזה מדי, לא גבוהה ולא נמוכה מדי. הייתי נותן לה 170 ס"מ על 70 ק"ג.
חזה בינוני זקוף, רך ונעים למגע, פנים נאות, תספורת בלונדית קצוצה, נוסח "טום בוי" כזה.
5 מלים בעברית, 20 באנגלית, אבל העיקר - חיוך נעים לא מש מפניה והיא כולה מתמסרת לאורח.
המודל הזנותי שלי לא שואב השראה מסרטי פורנו (רק קצת). אין לי צורך "לדגום" 17 תנוחות ב-27 דקות. בטח לא בכושר גופני המוגבל שלי. מריה קלטה אותי וזרמה אתי בדיוק לכיוונים שהתאימו לי, על חלקם לא חלמתי שאזכה לחוות בשארית חיי.
זה כלל, על הדרך, תנוחת 69 קלאסית וזה הסתיים במציצה חשופה (אני יודע שלא כולם שמחים על הרעיון), כשהיא מעודדת אותי, בו זמנית, להכניס לה אצבעות לשני החורים גם יחד. הכוס שלה היה חם ולח - אלוהים ישמור - ולא משמן קוקוס.
כנראה שהיא מאלה שאומרות לעצמן: אם אפשר להינות על הדרך, אז למה לא?
דווקא זיון ואגינלי לא היה שם, אבל היא מצצה אותי בדיוק בעוצמה ובקצב שהתאים לי, עד גמירה, ואז הניחה לבולבולוני לפרפר לה בפה, עד שנרגע. רק אז קמה לאט לאט, כשאינה חדלה ללטף אותי והשכיבה אותי לנוח ולהירגע.
אחרי זה חזרה ונשכבה לידי, קשקשה אתי קצת, לפני ששלחה אותי ל"דוש" כיפי.
אין צורך למהר, בחורים. מריה מתכננת לשהות באזורנו עוד כשנה.
התעריף שלה לחצי שעה - 200. לבעלי האון שביניכם אני ממליץ - קחו אתה שעה ותיהנו מכל מה שיש לה להציע.
תשע פלוס בסולם קשישון שעומד לפרוש מחברתכם לתקופה בלתי ידועה, אבל זה בפוסט נפרד.
טלפון אמסור בפרטי. אם תצלצלו לטלפון המופיע כאן:
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19618
, תגיעו לדירה השנייה, זו שהזכרתי בהתחלה (וגם הייתי בה לפני ארבעה או חמישה חודשים).
שבת שלום לכל זייני בית ישראל.
שבת שלום לכל זייני בית ישראל.