כ כוכבת חדשה! נסטיה המדהימה - דף 2 - סקס אדיר

כוכבת חדשה! נסטיה המדהימה

11
לא עפתי...

זה נכון שמדובר בבחורה חביבה. אבל:
ציצים קטנים.
היא די קרירה.
היא לא נותנת להתקרב לה לשבלול
הקטע עם חומר חיטוי - מוריד (ומקפיא) לגמרי..

בנוסף, יש לה פקידה מחורבנת - קובעת עם יותר מלקוח אחד וכשאתה מגיע - היא מייבשת....
מיקום - מוזר למדי. מדובר בקומפלקס להשכרה - די מסובך להמתין...
הרע במיעוטו...

12
שלום לכל החברים מדובר בבחורה בסביבות גיל 30 נררית מצויין תמונות אמיתיות 300 חצי שעה לי לקח 20 דק יאמר לזכותה שהחזירה 50 שקלים כמובן שניתנו לה בתור טיפ לגבי הביצועים מציצה לא רעה אבל גם לא וואו מנסה להעמיק אבל רצונות לחוד ומעשים לחוד לגבי האקט אני ממש אהבתי מחליפה תנוחות בכללי עושה מה שמבקשים בלי טרוניות והכל עם חיוך לטעמי שווה מאוד תהנו חברים .

18
יצא לי לבקר אותה לפני שהתחברתי לפורום עוד בנווה שאנן והיה איתה סבבה אפילו עם כל הדברים המוזרים של החומר חיטוי וזה שבדוגי התעקשה שיש לה דרך משלה ושאני אתן לה להכניס אותו בעצמה שבאורגינל הורס את כל הכיף של ההתחלה אבל כן ניתנת לפירוק ונראה שכן נהנית מסקס בגדול ולא מהסובלות שאחרי זה אתה מתקלח שעה עם ייסורי מצפון.
לדעתי חד פעמי כי יש לה גוף שמור וכן חביבה ונחמדה אבל היא בת +- 30 ולקחה אז ייתכן גם היום 300 לחצי שעה ולא שאני מומחה גדול אבל היא נראית לי מסוג הגיל שניתן למצוא ב200 .משהו אחר לגמרי מאז שהתחברתי לכאן והתחלתי לתת תגובות אני שם לב שאני מאוד טכני והרבה פחות שם רגש בכל התהליך ... זה יותר קטע של כיבוש וסיפוק . זה טוב או רע? האם זה אומר שאני מתבגר ותופס את המצב ביןנגברים לנשים כמו שהוא במציאות ולא כמו שבראש שלי הייתי רוצה שיהיה?
סליחה על החפירה חחח מבולבל
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”