כ עיסוי מעולה עם מקלחת ושירות מעולה - דף 2 - סקס אדיר

עיסוי מעולה עם מקלחת ושירות מעולה

12
המכון הכי טוב כרגע בשוק ללא ספק. דינה היא המעסה הכי טובה אבל כולם שם בסדר והאווירה טובה והמחיר סביר. חבל רק שמתקמצנים על מיטות עיסוי נורמליות עם חור לראש ואולי גם חור לזין יהיה מעניין.
פעם באתי בלי הרבה זמן פנוי וקיבלתי רבע שעה שפשוף נעים ב100 עם בלונדה קטנה ומתוקה שמאז לא ראיתי שם. רק 100 שח ביקשה. יש שם אחת גדולה עם ראסטות גם טובה ונעימה או קשוחה אם תבקש יפה. יש עוד אחת בלונדה גבוהה רזה שמעסה מכל הלב עם 2 זרועות יחד כשהיא מעליך חוויה חוץ גופית ממש ויודעת היטב את מלאכת הסיום כולל דברים מענגים מאד. בקיצור חברה סימפטיים רק בנות עם הווי משלהן ורגועות מאד ממש מומלץ.
העם דורש סקס להמונים

13
אכן מכון מסודר ומומלץ. מדי פעם קופץ להתפנק שם.
חדרים די נעימים נקיים עם מקלחת בכל חדר, מסכים שהמיטות לא נוחות, אין חור לראש.
לא זוכר שמות המעסות אבל נהניתי עם כל המעסות שניסיתי, חלקן משקיעות יותר חלקן יפות יותר אבל בתכלס כולן נקיות ונחמדות.

המכון לא הכי דיסקרטי.
מה שטוב שאפשר להגיע בתיאום די קל ומהיר או אפילו בלי תיאום, עם מחיר די סביר.

16
תודה לJosefh על הפרסום ותודה לקשישון על כתיבת שם המקום (לא צריך ממש מעבר לזה בשביל למצוא את המקום באופן עצמי).

אני הגעתי בלי תיאום מראש, נכנסתי ושאלתי את הפקידה אם יש מישהי פנויה, שלחה אותי לחדר ומיד הגיעה מישהי כך שבעצם לא חיכתי בכלל. חשוב לציין שאם למישהו מפריע עניין הדיסקרטיות זה ממש לא המקום בשבילו. יש באזור שם מרכזי קניות די רציניים ואנשים שעוברים ברחוב יכולים להשקיף על הדלת הפתוחה למחצה עם השילוט "בריזה". כל הזמן אנשים נכנסים ויוצאים. לי אין בעיה בכלל עם זה ולא אכפת לי ממחסור בדיסקרטיות אבל יש אנשים שיפריע להם. חנייה יש בשפע.

מקום נקי, מגבות נקיות, מים חמים, מוזיקה באווירה טובה, לי אישית המזרון היה מאוד נוח ולא הפריע לי שאין מקום לראש.

רוסיה שתחילה הייתה נראית לא משהו נכנסה לחדר, אך לאחר שהורידה את הבגדים נגלה לפניי זוג שדיים בינוניים יפה ומוצקים. הורידה את הכל כולל תחתונים.

התחילה במסאג' חביב כשאני שוכב על הבטן, שאלה אם אני מעוניין בשמן, עניתי בחיוב. עברה על כל חלקי הגוף ומידי פעם העבירה נגיעות במקומות הרגישים, מסאג' בינוני אך חביב. אמרה לי להסתובב, המשיכה במסאג' ואז הגיעה לחבריקו. שפשפה אותו בשלל צורות תוך כדי שאני משחק לה בשדיים ומעביר לה ליטופים בחלקי הגוף. לא ניסתי להחדיר אצבעות כי אני לא חובב של התחום אז לא יודע אם אפשרי.
משפשפת ומשפשפת במהירות ובעוצמה אך לצערה לא הצליחה לגרום לי לגמור והתחילה להתעייף, אני רואה אותה מתוסכלת ומידי פעם פולטת קצת מילמולים ואנחות רווחה. לבסוף היא ביקשה ממני לשבת כדי שאולי המלאכה תהיה קלה יותר. משפשפת ומשפשפת ממוקדת עם עיניה בחבריקו, אני ממשש לה את השדיים ומסתכל על פרצופה החמוד והמתוסכל. זה כל כך חירמן אותי לראות אותה במצב הזה שהיא רוצה שאני אגמור ולא מצליחה עם כל המהירות של השפשופים והעוצמה להגיע לכך. הפסיקה קצת כדי לנוח ואמרה לי שהיא התעייפה, "זה חדר כושר" אמרה ואני מגחך קלות. שאלתי אותה בין לבין אם יש אקסטרות. שאלה איזה אקסטרות אני רוצה, עניתי מציצה והיא אמרה "מציצה תקבל בבית". אהבתי את הביצ'יות.
אמרה שתנסה עוד קצת. המשיכה במרץ וניסתה לשפשפף אותו הכי מהר וחזק שהיא יכולה כשאני בישיבה ומסתכל על הפרצוף שלה כל הזמן, זה כל כך חירמן ומילא אותי לראות אותה במצב הזה שהיא מנסה ולא מצליחה. אך לבסוף חבריקו הכניע אותה. אמרה לי שהיא שהיא תפוסה בחלק של היד והכתף. בתכלס הייתי שם די הרבה זמן אז שיערתי שהחצי שעה עברה, הצעתי לה להמשיך בתוספת תשלום אך אמרה שהיא תפוסה מהמאמץ ולא מסוגלת. שלחתי אותה לבדוק אם יש בחורה אחרת שתוכל להחליף אותה אבל פתאום קלטתי מה השעה ושאני חייב לעוף אז ויתרתי על סיבוב נוסף.

נכנסתי להתקלח, סבון ריחני ומים חמים להוריד את השמן והלכתי.

בסך הכל יצאתי בהרגשה טובה, הייתי בלי הרבה מצבור זרע ואני אחד שלוקח לו הרבה זמן לגמור בלי קשר אז כנראה אני צריך לבוא עם קצת יותר מצבור בשביל למצות את החוויה.

שווה 150 שקל. אחזור.

19
אז הייתי היום הבריזה.. מקום מסודר ונקי היו ארבע בנות מתוכן אחת בחורילה והשאר סבירות.
נכנסתי עם מישהי בשם חן.. קומפקטית רזה חזה כמעט ולא קיים אבל לא חשבתי מהראש.
לא ממש יודעת לעסות.. מורחת שמן ומשפשפת,לאחר מכן בודי נחמד כשאני על הבטן. מסתובב בודי נחמד לטיפול לתורם. גמרתי החיכוך על בטוסיק הקומפקטי שלה.מקלחת והחוצה.
לא הרגשתי גרם של תיקתוק והייתי קצת יותר מחצי שעה שבעיסקה.
אולי אחזור כשאהיה באיזור לבדוק עוד בחורה שנראית סבבה שראיתי שם.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”