כ בחורה בהדר - סקס אדיר

בחורה בהדר

1
שלום לכולם עד אתמול היה כאן באתר פירסום מספר מסתיים ב 7656 את הבחורה הנל אני מכיר מלפני שנים מאזור הכרמל הסיבה שלא דיווחתי היתה שהיא נעלמה ולא ענתה יותר במספר הקודם באחד משיטוטיי באתר מצאתי מודעה התקשרתי קיבלתי פרטים כמובן שחיפשתי דיווחים אצלנו ולאחר שלא מצאתי החלטתי לשכב על הגדר למען כולנו הבחורה הפנתה אותי לרח ירושלים בהדר מגיע דופק בדלת פותחת ולהפתעתי אני מוצא מישהי שכבר דגמתי מספר פעמים לא זכרה אותי ואני מבחינתי לא דאגתי להזכיר לה הבחורה עם שיער בלונדיני פנים נחמדות גוף מעולה רזה עם סיליקון יחסית קטן הבחורה בהחלט נותנת פינוק מצויין מציצה מעולה סקס נעים הכל בנחת ובלי לחץ מבחינתי ממליץ מאוד המחיר 200 שח לחצי שעה אני לא משלם יותר מ 200 לא מחיסכון אלא מפרינציפ רוב אלו ששילמתי להם 300 ו 400 התבררו כנפילה ודווקא מאלו של ה 200 יצאתי מרוצה אז לשיקולכם

בחורה בהדר

6
הי לכולם
היום היקרתי אצל אליסיה שמדוברת כאן אכן 200 שקלים לחצי שעה מספר אחד אין משהו אחר בתפריט כמו דוכן אוכל רחוב בצ'אנג מאי שמכין 14 דורות ברצף רק צ'יקן פדטאי.
היא בהחלט שמורה ויש לה גוף של נערה בת 18 אך על הפנים רואים שהיא בת כ40.
היא בסדר עם הכל ירידה נשיקות ובאמת מותנת יחס מעולה הייתה לי איתה שיחה מאוד מעניינת ואישית וזאת פעם ראשונה בכללי שאני נפתח ככה למישהי זרה וזה הוסיף לי לביקור ולחוויה המון.
לסיכום אני אחזור אליה כי לא חוויתי עדיין משנו ברמה הזאת אבל ייתכן וזה אישי ורק אני הרגשתי ככה ומישהו אחר לא ירגיש ככה בכלל.
זה היה כמו שאתה הולך לשכנה המילף בבניין כנער ומקבל הדרכות באיך לענג ולהבין נשים חחחח.
הקיצור נהניתי וכאן להודות על טעות גם. אבסורד אבל נהניתי יותר ב200 שקל לחצי שעה מאשר ב500 לשעה שלמה. קחו לתשומת לבכם.
נ.ב מוכן בתמורה לעלות סמלית לתת את הזכויות על הלוגן למי שרוצה להוציא חולצות לחברי הפורום. ????????????

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”