התמונות אמיתיות. תמונות רעות, במציאות היא נראית הרבה יותר טוב. 200 לעד חצי שעה. בגדול הבחורה נראית מדהים, גוף של דוגמנית. שזופה וחלקה מאוד, עור כל כך נעים. חזה בינוני ויפה, לאחר שביקשתי עשתה לי איתו קצת בודי שאין דברים כאלה. תחת מושלם, גדול ונעים מאוד. כוס חלק ויפיפה.
רוכבת נהדר. מציצה עם אבל אם מוסיפים קצת מוצצת בלי. אחלה מציצה.
בגדול יש לה פוטנציאל פסיכי. אבל מה? תקתקנית מקצועית. מציצה 2 דקות, רכיבה דקה. מזרזת ובשלב מסויים (מאוד מהר) מוציאה את הקונדום ומביאה ביד תוך כדי שהיא לוחצת לסיים. לא נהנה ולא מסוגל לסיים שאומרים לי. דרשתי את הזמן שהגיע לי אבל הביצועים בשלב הזה היו גרועים ולא עשתה את הדברים שבאמת גורמים להנאה. גם אמרה לי שאני קשה ושבתכלס זה לא באמת חצי שעה. אמרה לי שהיא מקבלת מלקוח רק 100 מתוך ה200 ובחצי שעה היא מצליחה להעביר 3 לקוחות. אשכרה חושפת לי את סודות התקתוק שלה במהלך האקט. לבסוף אחרי שאני מבקש ומבקש הסכימה שוב למצוץ. איך שהמציצה התחילה להרגיש ממש ממש טוב שאשכרה הרגשתי שאני בגן עדן והייתי בתחושות של לפני הגמירה, אמרה שנגמר הזמן והפסיקה את המציצה. אין דבר יותר מתסכל מזה. זה שאמרתי לה שעוד דקה אני גומר לא עזר (לא ציפתי שיעזור גם). יצאתי בתחושת פספוס.
לא רשמתי מקודם אבל היא יודעת מעט מאוד אנגלית ובעיקר רוסית.
עכשיו לנפילה הגדולה באמת, לא נתקלתי בדבר כזה בחיים. מקבלת ביד לבנים 11 בדירה של הלן (יש דיווח בפורום תחת: "הלן החרמנית"). הייתי אצל הלן והיה דווקא סבבה. אמרתי ננסה את השנייה באותה הדירה- לא יודע את שמה אבל היא רוסיה לבנה עם שער שחור, שמנה קצת וציצי מכובד. שהתקשרתי טענו שהמחיר 250 בניגוד ל200 שהיה. אמרתי שזה היה 200 ושאלתי אם אפשר לבוא ב200. הפקידה אמרה שצריך לשאול את הבנות. ידעתי שיסכימו ב200 אז נסעתי לשם. הייתה נראית ממש נחמדה בהתחלה עם חיוך אבל אחרי שקיבלתה את הכסף היחס השתנה ב180. דקה אחרי שהבאתי את הכסף הבנתי שתהיה פה נפילה כואבת, רק לא הבנתי עד כמה.
ביקשתי שתתחיל במציצה, אמרה שזה עם. שאלתי בתמימות מעושה "למה עם?" אמרה שזה בשביל הבטיחות שלי ושלה ושהיא מוצצת ממש טוב עם. כן בטחחח. שמה לי את הקונדום שלא עומד לי אפילו טיפונת והתחילה במציצה אגרסיבית, מכאיבה ולא נעימה. אחרי איזה 3 דקות הפסיקה וביקשה שאזיין אותה, כשעדיין לא עומד לי. ביקשתי שתמשיך במציצה והיא אומרת "no suck no suck" "אתה צריך לגמור מהר, cum for me" אחרי איזה 5 דקות אשכרה, ממש שיא חדש. אחלה עמידה מאחורי המילים שהיא מוצצת מעולה אגב, אין מילים. התחילה להביא לי ביד עם הקונדום, ההרגשה הכי גרועה שנתקלתי בחיים שלי. משפשפת חזק ואגרסיבי באופן מוגזם, עוד שנייה תלשה לי שם את העור. כל פעם שהיא עולה ויורדת עם היד אני מקבל בומבה לביצים. הציפורניים שלה שורטות תוך כדי, במילה אחת זוועה. יש לי סף כאב גבוה יחסית אז אני מנסה להתעלם מהכאב ולהתרכז בתחושה הטובה. מבקש ממנה לגעת בי קצת עם היד השנייה. היא בתגובה "do you want me to touch you? ok..." מתחילה להעביר לי את היד באגרסיביות על החזה, ממש לא נעים. התחילה לצבוט לי את הפטמות עם 2 הציפורניים ולסובב, כאילו אני באיזה חדר עינויים. אני מבקש ממנה יותר חלש והיא משחקת אותה מופתעת ואומרת לי ok עם פרצוף מאוס מתחילה להעביר את היד על החזה שלי בצורה שלא מרגישים כלום ובצורה מהירה. אחרי 2 דקות חזרה לצביטות והסיבובים של הפטמות. יש לה חזה די נעים ומסיבי (יש לו משקל והוא קצת כבד) אז חשבתי לעצמי לעשות לה את זה גם שתבין את ההרגשה, אבל אמרתי לעצמי מה זה יתן והמחשבה חלפה. בשלב מסויים הביאה ביד בצורה הפוכה שזה היה עוד יותר כואב ולא נעים, כאילו ממש לימדו אותה איך להכאיב לאנשים ונראה שהיא מודעת לזה שהיא מכאיבה. אולי היא סדיסטית או משהו, אי אפשר לדעת. ביקשתי ממנה גם לגעת בביצים, עוד טעות. או שהיא נוגעת בהם בצורה שלא מרגישים כלום או שהיא מוחצת אותם כאילה היא מכינה עכשיו חביתה, גם שורטת מפעם לפעם. מקווה שלא הפכתי לעקר אחרי היום הזה.
בנוסף, כל הדו שיח איתה והיחס ממנה על הפנים. נראה שממש לא רוצה להיות שם, פרצוף זעוף לכל אורך האקט ועונה בשלילה לכל בקשה כמעט.
בשלב כלשהו אמרה time time ואני רק רוצה לעוף משם, לא להיכנס יותר לדירה של 200 בחיים ולא להתמקח יותר עם עובדות. אולי כל זה נקמה על שהורדתי אותה מ250 ל200??
בקיצור אני מקווה שזה מתאר בצורה סבירה את הסבל שעברתי שם אבל לא נראה שאפשר לתאר את התחושות והסבל הזה בצורה יעילה באמצעות מילים.