כ אתיופית מבריזה - דף 3 - סקס אדיר

אתיופית מבריזה

22
אין מה לעשות זאת העדה אני מכיר אותה טוב
אנשים טובים סגורים בישנים נותנים כבוד
נכון שיש יוצא מן הכלל אבל מדובר בעדה קטנה בארץ
והיוצא מן הכלל זה מעטות
בכל מקרה לא כמו הרוסיות
הרוסיות פשוט אוהבות את מה שהם עושות

אתיופית מבריזה

23
הרוסיות אוהבות את מה שהן עושות?????
מהיכן התובנה העמוקה הזו ? מנסיון ?
אם כך היה -הייתי קם בבוקר ורץ לרוסיה ש"אוהבת" את מה שהיא עושה
הרוסיות כמו כל הזונות שונאות את העובדה הזו אין להם שום עניין בלענג לבנטינים ים תיכוניים אבל מצד שני הן שחקניות נפלאות ומזייפות גניחות גמירות וקולות של הנאה מזוייפת
מספיק עם השטויות. כל זונה אם היתה לה אופציה אחרת לא היתה במקצוע הזה
אגב למען הצדק ההסטורי גם הישראליות והתאילנדיות והטורקיות והאפריקניות כוווולן ממש לא אוהבות להיות זונות למעט אולי שבריר פרומיל מכולן שעקב הפרעה נפשית כלשהי נהנות לעבוד בזנות
אז כל אלה שנפגשו עם רוסיות וספרו בהנאה וגאווה אגדות עם כמו "היא גמרה פעמיים ... היא גמרה בזעקות שבר ... ירדתי לה וגמרה לי בפה ... תאמין לי מנסיון של שנים - זונות נורמליות לא גומרות. אולי אחת ממאה אלף מקבוצת האומללות השרוטות יכולות לגמור
אז חליק תסתפקו בגניחות המזוייפות ונתקדם ?
ולכל אלה שמעידים ש"היתה רטובה" והכוס התכווץ באורגזמה ... כדאי שתפנימו!! לזונה מקצועית יש שלל טריקים איך להרטיב ולכווץ רק כדי לגרום ללקוח לחשוב שגמרה ושיתחפף כבר ...

אתיופית מבריזה

24
[QUOTE=המנוסה]הרוסיות אוהבות את מה שהן עושות?????
מהיכן התובנה העמוקה הזו ? מנסיון ?
אם כך היה -הייתי קם בבוקר ורץ לרוסיה ש"אוהבת" את מה שהיא עושה
הרוסיות כמו כל הזונות שונאות את העובדה הזו אין להם שום עניין בלענג לבנטינים ים תיכוניים אבל מצד שני הן שחקניות נפלאות ומזייפות גניחות גמירות וקולות של הנאה מזוייפת
מספיק עם השטויות. כל זונה אם היתה לה אופציה אחרת לא היתה במקצוע הזה
אגב למען הצדק ההסטורי גם הישראליות והתאילנדיות והטורקיות והאפריקניות כוווולן ממש לא אוהבות להיות זונות למעט אולי שבריר פרומיל מכולן שעקב הפרעה נפשית כלשהי נהנות לעבוד בזנות
אז כל אלה שנפגשו עם רוסיות וספרו בהנאה וגאווה אגדות עם כמו "היא גמרה פעמיים ... היא גמרה בזעקות שבר ... ירדתי לה וגמרה לי בפה ... תאמין לי מנסיון של שנים - זונות נורמליות לא גומרות. אולי אחת ממאה אלף מקבוצת האומללות השרוטות יכולות לגמור
אז חליק תסתפקו בגניחות המזוייפות ונתקדם ?
ולכל אלה שמעידים ש"היתה רטובה" והכוס התכווץ באורגזמה ... כדאי שתפנימו!! לזונה מקצועית יש שלל טריקים איך להרטיב ולכווץ רק כדי לגרום ללקוח לחשוב שגמרה ושיתחפף כבר ...

רשמת הרבה ולא רשמת כלום

אתיופית מבריזה

25
מישהו גם פעם דיווח שדגם עובדת זרה מאתיופיה (לא אזרחית ישראלית) שנתנה שירות לא רע מעניין אם היא היום שם.
אבל בואו נתמקד בפוסט הזה על הגברת המדוברת ולא נגלוש לפורום קשקשת.

אתיופית מבריזה

28
הייתי אצל האתיופית המוזכרת לעיל ממוצקין חשבתי לנסות כי בחיים לא שכבתי עם אתיופית
בגדול לא משהו מיוחד שצריך לרוץ ולספר לחבר'ה, לא יפה וזה הוריד לי טיפה את החשק, לא הייתה מטופחת ברמת לבוש או לפחות בושם טוב או איפור משהו כלום....
חייב לציין שהיא לא הייתה מסריחה אבל לא היה סקסיות בשיט if you know what I sayin
די אנמית מציצה מקונדמת טובה של כמה שניותו(ושאני חושב על זה הייתי מבקש רק מציצה כי היא מצצה טוב)והופה פותחת רגליים. מבחינת גוף, לטעמי לא היה לה גוף סימטרי חזה נחמד לא שמנה או מלאה היה לה תחת גדול כזה של שמנות ירכיים של שמנות סה''כ בחורה לא יפה והתקשתי לגמור לטעמי לא שווה את ה300 ש''ח רק לסמן v בבנק המטרות
בכללי היה סביר, הייתה הנחמדה ולא הלחיצה זרמה עם תנוחות רק אני לא נמשכתי לגוף ולמראה אז זה הוריד מעט את החוויה וכנראה שהיא קלטה את זה אז ככה שנינו רצינו לסיים מהר

גוף - 3 אבל חלקה ונעימה וחזה נעים
מראה-5
שירות - 7

מי שרוצה לזיין אתיופית שווה ורזה זו לא הכתובת.. בכללי אני נגד לשלם 300₪ לבחורות במקצוע מכון מיני סיבות אבל הפעם חרגתי כי רציתי לשכב עם אתיופית רק בשביל החוויה

יש לינק בתחילת השרשור אבל טלפון ינתן בפרטי למי שלא ראה

דרך אגב הבחורה בלינק הזה היא באמת אסייתית: https://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=21723
עצה לחיים: אם לא תעמוד על שלך, שלך לא יעמוד.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”