באווירת יום הכיפורים חיפשתי חטאים והזדמנתי לאזור חיפה.
היות והפורום הכללי דיי מת ולפורום הצפוני כבר לא עולים לקבר, התחלתי כעיוור לעבור על המודעות.
הרמתי טלפון למספר מהמודעה https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=25098 וסגרתי מיד אחרי שאיגור הודיע לי בחגיגיות 400 לחצי שעה. (מה זה לעזאזל???)
עם אוויטה (מפרסמת ב-TT: חיפה 33 EVIAT 500, מספר מסתיים ב-2677; היתה גם בכתום. לא מוצא את הפרופיל שלה כרגע) התכתבתי בוואטסאפ וקיבלתי תמונות (סבירות) וכתובת. סגרתי איתה שעה מלאה, מציצה חשופה וגמירה בפה. הבנתי כבר שהיא לא צעירה אבל התמונות עשו לי את זה.
מכווינה לאזור בית חולים 10, בניין מגורים סטנדרטי, קומה אחרונה (חמישית נראה לי...). פותחת לי את הדלת אותה בחורה מהתמונות, באותה שמלה שחורה ואותן שפתיים אדומות כדם.
אחרי שהבנתי שאנגלית זה לא הצד החזק שלה, מוודא איתה את מה שנסגר בהתכתבויות, (ותודה לגוגל-טרנסלייט) ונשלח למקלחת.
תוך כדי פיזוז לחדר השינה עם מוסיקה שהיא שמה מהטלפון, הבחורה תופסת אותי, יורדת על ברכיה ומתחילה לעטוף את חבריקו בגומי לקראת מציצה
מבהיר לה שלא על זה מדובר והיא מתעקשת. התעקשתי גם אני והתחלתי להתלבש והיא מתחילה למשוך לי את המכנסיים למטה ומושכת אותי למיטה. ממשיך להתעקש, והיא מנסה להוציא ממני עוד 50 ש"ח
. כבר השלמתי עם זה שאני לא ממשיך פה ורק חושב איך אני דואג לצאת מפה עם הכסף, והיא אומרת לי רגע ומתחילה להסתמס (כנראה עם הפקידה שלה שמדברת אנגלית טוב יותר..) ואז חוזרת אלי ואומרת "חרשו חרשו. בסדר". אני מבהיר לה שאחנו מתחילים לספור שעה מעכשיו וקונדום רק לזיון והיא מסתכלת על הג'ינס שלי, מגלגלת עיניים ומורידה לי בחזרה את המכנסיים. "ok ok ok".

מאותו רגע, כאילו כלום לא קרה קודם, הבחורה עטה עלי בליקוקים, ליטופים, מציצה סבירה++ ושאיבה עד הטיפה האחרונה. הייתי בטוח שהיא תנסה לתקתק אותי ולתת לי לצאת בהרגשה רעה, אבל כנראה שהעיניים הכחולות שלי עשו לה את זה ;)
קיבלתי שעה מלאה ומפנקת במסיונרית, דוגי, רכיבה שלה עלי ושליקות בין לבין

נראית באמצע-סוף שנות השלושים (למרות שאין לי עין לזה), לא דקיקה ולא מלאה (אני קורה לזה - רזה שיש מה לתפוס), גוף סביר, ירכיים לא דקיקות ולא עבות, תחת סביר מאד לגילה, חזה קטן-בינוני מעט נפול, ממש מעט בטן. עברה מסך אצלי.
פחות אוהבת שנוגעים לה בכוס.
אחרי שגמרה אותי שאלה אותי "shower?" ונכנסה איתי למקלחת לוודא שאני מסובן ושטוף היטב בכל פינה בגופי.
נפרדנו בחיבוק ובנשיקה על הלחי.
אני לא יודע להגיד למה היא התאמצה כל כך שאצא מרוצה. מנסיון העבר שלי, כשבחורה שמה גבולות, מבקשת עוד כסף ולא מצליחה להוציא ממני עוד - הזמן המשותף שלנו אחר כך יהיה סביר במקרה הטוב.
ייתכן וזה בגלל שאין לה הרבה לקוחות (לא היה קשה לקבוע איתה ולא היינו לחוצים בזמן) או שהיא באמת זקוקה לזיין פעם ביום.. מי יודע...
אני גם לא יודע אם אותו יחס יקבל מישהו אחר שיגיע לבקר.
אני כן יודע שהיא נמצאת כאן לעוד חודש, חודשיים-שלושה.. אז אין מה לרוץ.
ותהיו החלטיים במה שאתם מבקשים. עם הפקידה ואיתה.
שנה טובה !!