כ מחפש טלפון של בחורה עובדת מחניתה 61 - סקס אדיר

מחפש טלפון של בחורה עובדת מחניתה 61

1
לפני כשבועיים הייתי בדירה ברחוב חניתה הגעתי מתוך מודעה של הדירות באתר ולא שמרתי את הטלפון
כמעט סגור על זה שמדובר בחניתה 61 כאשר הדירה נמצאת במפנה אחורי אולי הכתובת המדוייקת 61א
אם המודעה עדיין חיה או מישהו שמר את הטלפון אנא שלחו לי בגלוי או בפרטי
היתה במקום בחורה בלונדינית די נאה עם גוף מצויין מצצה מאוד נעים וגם הסכימה לזיון של החזה היפה שלה וגמירה על החזה

2

בטלפון יש פקידה שמפנה לשתי בנות
אחת בחניתה 61 כנראה תיירת עם שיער שחור רזה מפנקת מאוד
ואת אנה הבלונדינית שבינתיים עברה לאבא הלל סילבר 48 חזה סיליקון וגוף של זונה
התמונות בלינק המצ"ב - אמיתיות לגמרי.

שתיהן מוכנות למצוץ בלי קונדום בתוספת 50 שח על מחיר בסיס של 200 שח למפגש
מציצות נעימות ומושקעות
ספציפית לאנה גמרתי אתמול ממש בתוך הגרון והיא קיבלה את זה בסבבה.

3

דיווח שלי על חניתה, לבחורה קוראים אירה, התמונות כנראה אמיתיות אבל כמובן הרבה פוטושופ.

מספר הטלפון נכון (9614), יש עוד מודעה מספר נגמר ב-9578 אפשר לשאול על הבחורה מחניתה.
נמוכה, מטר וחצי כזה, לא ממש שמנה אבל בטח לא רזה, נקרא לזה מוצקה.. חזה B+ עומד של בחורה צעירה, נחמד לא יותר. הרבה רוסית (לא מבין) מעט אנגלית מילים בודדות. ליקוקי ביצים טובים, זה היה הפלוס העיקרי, מציצה עם וסקס רגיל, רכיבה נחמדה שלה.
סביר ב-200, אבל לא אחזור כנראה.
נ.ב. כשחזרתי מהמלקחת נראה שהמכנס על הכיסא קצת זז. אני ממש לא בטוח בזה ולא רוצה סתם להכפיש, רק אומר שכלל הזהירות שקראתי בפורום תמיד עוזר - להגיע עם המזומן שצריך מקסימום עוד טיפ, ארנק וכו' כדאי להשאיר באוטו

בתקווה שהפורום הצפוני יחזור לחיים, יש בקושי דיווח בשבוע והקבוצה בטלגרם ממש לא מחליפה את הפורום, אין שום דיווח נורמלי :(

4
כאמור הפקידה בטלפונים הנ"ל
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=22821
מפנה כיום ל-3 דירות במרחב נווה שאנן חיפה אחת בחניתה אחת באבא הלל סילבר (כניסה אחורית מרטנר) ואחת בניסמבוים

אתמול דגמתי בחורה בת 19 שנכנסה לדירה באבא הילל סילבר (במקום אנה המצויינת שהיתה מוצצת בלי גומי בהנאה רבה)
הבחורה יפה מאוד רזה (לא מדי) ובכל זאת כבר 15 שנה לא היתה לי בת זוג בת 19 אז היה נחמד מאוד
היא לא מאוד ליברלית (לא מוכנה למצוץ בלי) אבל עסקה חביבה מאוד ל-200 שח ולמי שחיפש להיות עם צעירה יפה וחתיכה

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”