כ אלכסנדרה חזרה- ובגדול! - סקס אדיר

אלכסנדרה חזרה- ובגדול!

1
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=25162

מדובר בביקור השני של הגברת אצלנו מקבלת בבת גלים. יש שרשור ישן איפשהו...

הגיעה הפעם עם שער קצר - היתה ונשארה מתוקה.

למי שלא זוכר - הבחורה קןמפקטית רזה עם חזה בינוני-גדול טבעי. סקסית בטירוף. מראה מעט אסייתי. זכרה אותי וקיבלה אותי בחיוך גדול ונשיקה.
אחרי מקלחת קצרה חכתה לי במיטה בלבוש מינימלי והחלה מפנקת את החבר תוך שהיא גולשת מטה. לאחר מספר דקות הולבשה החליפה והתחלנו לתת בעבודה. שכחתי כבר כמה היא צרה...זרמה לכל תנוחה (לא בדקתי רוורס) ללא תלונות על לסוף השמח.
נפרדנו בנשיקה.

לדבריה באה לביקור קצר של כשבועיים. אני אשתדל לחזור

אלכסנדרה חזרה- ובגדול!

2
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=25162

אלכסנדרה חזרה!

כתבתי כבר פוסט ארוך אבל המערכת החליטה למחוק אותו...

בקצרה - הבחורה סקסית בטירוף. מראה חצי אסייתי. GFE מעולה. זורמת לכל תנוחה עם חיוך (לא יודע לגבי רוורס). והכי חשוב - צרה מאוד מה שמשפר את החוויה.

איתנו לשבועיים.

אני אחזור בוודאות

אלכסנדרה חזרה- ובגדול!

7
נראה לי שמדובר באותה אלכסנדריה. ביקרתי אותה היום בבת גלים. היא מפרסמת באתר טיטי.
מתקשרת רק באנגלית וברוסית בוואטסאפ, בחורה יפה לטעמי אכן עם מראה אסייתי וחזה מרשים שמרגיש טבעי. טוסיק קטן וחמוד.
יורדת בלי גומי, ליקקה לי את הביצים והזין, מוכנה לכל תנוחה, רכבה עלי וזיינתי אותה מאחורה. לא מתנשקת (גם לא רציתי).
הייתי אצלה שעה ולא הלחיצה, היא חמודה ואחרי המספר הראשון השיחה זרמה באנגלית. הציעה לי לשתות אייס טי.
300 לחצי שעה, 600 לשעה.
הייתי חוזר, בעיקר בגלל שהיא כזאת חמודה מעבר לסקס.
היא נתנה לי את המספר הפרטי שלה למי שמעוניין

אלכסנדרה חזרה- ובגדול!

8
למרות שאני לא מדווח הרבה אלא רק נוטה להינות מפירות האחרות, ובעיקר בגלל שאלכס עוזבת אותנו עוד שבוע, אחלוק את חווייותי. בהתחלה התבלבלתי בפוסט אחר (משום מה חשבתי בהתחלה שקוראים לה אירה, עם ההנהלה הסליחה)
לאחר שיחת וואטסאפ קצרה, עם אנגלית מובנת בצורה מפתיעה, הובילה אותי לאזור בית החולים החיפאי כדי שאזכור שיש אחרים שסובלים באותו הזמן. עליתי לקומה השניה בבניין צידי, ונכנסתי ישר לחדר המקלחת. לאחר כעשר דקות תוך כדי שהיא יורדת לי, גבר דופק בדלת. שמוליק המופתע נבהל ולידו נדחף ליבי, שירד גם הוא לאזור התחתונים. לאחר חמש שניות אני מוצא את עצמי ערום ומקופל בתוך הארון שלה, מציץ דרך חריץ דק ומשקיף לעבר המתרחש בסלון. חייב לציין שכמות הסרטים שעברה לי בראש שקולה בערך לכמות הצופים במשחקי הכס בפרק הסיום. למזלי הבחורה שבה אליי בטענה שזה המנקה (ממין זכר) של הדירה ממול. מה שיותר מפחיד, זה שהיא ציינה שיש מספר אנשים שיש להם מפתחות לדירה ויכולים להכנס בכל רגע.
לאחר התקרית המצערת, נתנה לי חיבוק סליחה, הסירה את בגדי ואת בגדיה והתחלנו להשוות קעקועים. יש לציין שהיא מקועקעת בטוב טעם וגם יודעת למצוץ טוב.
לאוהבי האקסטרים הקיצוני ולאלה שאוהבים לחיות על הקצה במחיר מופקע. למרות ששאבה את הטיפות האחרונות בפיה בצורה מעולה ,אני אליה לא אחזור. טיסה נעימה אלכס!

דברים טובים באים בזוגות :)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”