ויקי האגדית!
22שלום חברים
בעקבות ביקורי הקרובים בחיפה
אני מחפש את הטלפון של ויקי האגדית
אשמח לקבל בפרטי את הטלפון ל הגברת
וכמובן לדווח
אחלה יום
שש בש
בעקבות ביקורי הקרובים בחיפה
אני מחפש את הטלפון של ויקי האגדית
אשמח לקבל בפרטי את הטלפון ל הגברת
וכמובן לדווח
אחלה יום
שש בש
ויקי האגדית!
25הייתי השבוע ביום שלישי בבוקר , קיבלה אותי בשמונה וחצי בבוקר , תודה לבחור שלא הגיע .
אין מה להוסיף או לכתוב עליה , הכול נאמר . עושה הכול בכדיי שנצא מרוצים .
אחרי שגמרתי והתקלחנו , נכנסה לחדר והתלוננה על ההברזות של הלקוחות שקובעים איתה , זה פוגע לה בלו"ז
ובזמן השרות שהיא נותנת לנו .
אני יצאתי מרוצה ומסופק מהחצי שעה המלאה שלי .
ויקי האגדית!
26את ויקי מצאתי על כביש עכו חיפה (כפר מסריק) לפני כעשור, כשהציעה את שירותיה תמורת 50 ש"ח ברכב ,הסתכלתי עליה ואמרתי לה אולי נלך לאיזה מקום נחמד יותר? אני אוסיף לך כסף, היא היססה לשנייה הסתכלה עלי בחנה אותי ואמרה אוקיי אפשר ללכת אלי הביתה אבל זה 150 ש"ח לא היססתי ומיד הסכמתי ,הגענו לדירתה אכן דירה פרטית בקרית אתא ,העברתי שם כ-4 שעות של סקס משובח ממש כמו חברה ומאוד נהניתי ,לאחר מכן התלבשתי ותוך כדי אני זורק לה לא מתאים לך לעבוד בכביש את נראית מיוחדת מאוד היתה תחושה טובה ולאחר מכן אמרתי לה אני מפרסם אותך אצלנו בפורום יהיה לך הרבה עבודה ויש לך דירה פרטית יהיו לך הרבה לקוחות ,את לא תשכחי אותי אמרתי לה,קוראים לי אבי
תזכרי את השם הזה בזכותי לא תעבדי יותר בכביש והיא מיד הסכימה ,פרסמתי כאן פוסט חדש
"ויקי קומפקטית קרית אתא" זהו השם הראשון שעלה לי בראש ומאז עברו הרבה מים בנהר כולל החלפת הנהלה לפורום והיא הפכה למלכת הצפון המון דיווחים שכנראה נמחקו עם השנים כולל הדיווח הראשוני שלי שנמחק גם ,מה שמעניין אותי אם היא זוכרת אותי

אנא עשו טובה לחבר פורום ותיק שהביא אותה לכאן תמסרו לה ד"ש ותשאלו אם היא עדיין זוכרת אותי
לא הייתי אצלה הרבה שנים וכנראה שגם לא אלך (אני תמיד אוהב דברים חדשים)ומתחבר יותר לקבוצת גיל ה-20 ,אז לא לשכוח מי שיהיה אצלה אנא דווח ,תודה 

תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...
ויקי האגדית!
29הייתי עם ויקי לפני המון שנים.
אכן שירותית ברמה גבוהה ביותר
אשמח לקבל את הטלפון בפרטי מהחברים שביקרו.
תודה מראש.
אכן שירותית ברמה גבוהה ביותר
אשמח לקבל את הטלפון בפרטי מהחברים שביקרו.
תודה מראש.
ויקי האגדית!
30אפשר לקבל את המספר של ויקי.הייתי אצלה הרבה אבל המספר נמחק וגם הפוסט הקודם עליה שם היה המספר