כ יוליה, אחות של קטי - דף 2 - סקס אדיר

יוליה, אחות של קטי

14
שמועה אומרת, שמשבוע הבא, חברה של יוליה, תחליף אותה בשעות הערב מוחא כפייה.

אשתדל להיות הדוגם הראשון חיוך גדול, אם אכן כך יהא (יוליה הבטיחה להודיע לי), ו"לרוץ לספר לחברה" קריצה.

חג שמח לכולם!!!

AlwaysHorny2012-04-24 14:11:37
חייך לעולם, והעולם יחייך אליך

ואם לא, שילכו להזדיין! :-)

יוליה, אחות של קטי

17
טוב, הבטחתי, ואני מקיים!
אז יוליה שלחה לי אסאמאס, שאמנם היום היא בחופש, אך בערב חברה שלה תבוא להחליף אותה.
ביקשתי לשריין לי את ה"משמרת" הראשונה.

פתחה לי את הדלת milfית אמיתית Tongue! לא כמו כוכבות הפורנו (כייף לפנטז, אך אני מודה באמת: אותי מפחידות קצת...Shocked), כי אם ממש השכנה ממול!! לבושה בשמלה פשוטה, אך נאה, "דודה רוסיה", כבת 35-40 (להערכתי), בלונדינית מאד בהירה, פנים נאות, נעימות ומחייכות. "היי! כנס, בבקשה. רוצה לשתות משהו?" *רשמתי נקודה על שבירת הקרח הראשונית והחביבה מוחא כפייה.
מובילה אותי לחדר. מסתובבת אלי ומנהלים משא ומתן על התפריט. רגיל כמו אצל יוליה: 150 רבע שעה, 250 חצי שעה. אקסטרות: גמירה בפה - תוספת "טיפ" 50 ש"ח, אנאלי (בינתיים לא.. קריצה ), טוענת שיודעת לטפל גם בפרוסטטה ועוד מיני התעסקויות בפי הטבעת ומעבר לו גם. גם סדו קל. ע"פ האנטונציה שבה אמרה את הדברים, נשמעה אמינה ומנוסה.
תוך כדי, אני בוחן את גופה: בסביבות 1.60 מטר, שמנמונת - אך לא שמנה, שדיים גדולים, הייתי אומר "אימאיים".
שילמתי, הלכה להפקיד בסלון, ואני התחלתי להתפשט. "רוצה להתקלח?". האמת שלא. אני מגיע תמיד "מוכן לקרב" ונקי, ובמיוחד בפגישה הראשונה, לא אוהב לבזבז את הזמן. מעדיף להתקלח בסוף.
תוך כדי שהיא מורידה את השמלה, היא בוחנת אותי עם חיוך (מרגיע כזה...).
מתגלה גוף מאד מאד נשי. עגלגלה קצת, ומאד סקסית (בעיניי). שדיים גדולים (אמרתי כבר?) ובהירים.
מתחבקים ומתחילים בנשיקות. הססנות (טבעית) מצד שנינו, אך "שמוליק" כבר הניף ראשו אל-על בגאוה, בעקבות החיכוך בירכה ובשיפולי בטנה (מישהו זוכר את המושג "גבעת ונוס"?) חיוך גדול
היא שולחת יד ומתחילה ללטף בעדינות את ידידי, בזמן שידה השניה מלטפת את שיפולי גווי (כך בעברית נכונה), ואת ישבני, ומשפשפת בעדינות אצבע בחריץ... מאד נעים.
כמובן אני משחק עם יד אחת בשדיה (לא כל כך נוח, היא צמודה אלי...) ובשניה מלטף, כמוה, את שיפולי גווה ואת ישבנה.
היא מתיישבת על שפת המיטה, ומתחילה לנשק וללקק את אזור חלצי, הכל סביב גאות זכרותי. לרגע נזכר בימי נעורי, שכל מה שרציתי זה שתפסיק עם הטיזינג ותיגש לעניין, אך מאז בגרתי, ולמדתי להתאפק... חה חה חה!
אני רוכן קצת קדימה, חופן את שדיה המלאים (חשבתי לכתוב כבדים, אך לא נשמע לי תאור נכון של ההרגשה). ואז היא מתחילה במציצה (חשופה). מאד, מאד נעימה!! מגרגרת קלות תוך כדי, לא יודע עם מזוייף, אך מרגיש אמיתי ומחרמן. מחזה יפה: אני רכון קלות, רואה את ראשה הבלונדיני נע קדימה ואחורה כשציפור מכנסיי (כל הזכויות לביטוי לחנוך לוין, כמדומני) נעלם בפיה ומופיע חזרה, נוצץ מהליחלוח (מהמילה לחות), שדיה נראים משני צידי ראשה, נחפנים ומלוטפים בידיי, ומתחככים בירכיי.
לא מתאפק יותר (גם כואב לי קצת הגב מהתנוחה...), מרחיק את ראשה, ואומר שנעבור ל-69. היא מורידה את התחתון, מחליקה אחורה על המיטה ונשכבת בפיסוק קל, כאילו מתבייש...
כמעט קפצתי ל-face fucking, אך מראה הכוס לא השאיר לי ברירה... צחוק
נשכבתי עליה והתחלתי לחקור בעזרת לשוני, את דגדגנה, שפתי פותה, פתח נרתיקה, ואף דרומה לרמיזה לרימינג. ריח וטעם נעימים כל כך!!! והיא רטובה... שולח את ידי מעבר לירכיה, מפסק אותן ומגביהה, ומעביר אחיזה לפלחי ישבנה. היא נענית ברצון ובזרימה.
ובינתיים, מוצצת אותי, ממש בעדינות, תוך כדי שמלטפת את שקית אשכיי, בסיס זכרותי, פי הטבעת ובמעלה החריץ, הלאה ממנו.
כ ל כ ך נ ע י ם ! ! !
ואנחנו מוצאים קצב תנועה משותף... ואו!!! זה מצב שאני נמצא במעין איזון בין ההנאה לבין הצורך לגמור, שיכול להמשך שעות!!! אחרי כמה דקות (לא יודע כמה), אני מחליט לחוס על שרירי ליסתותיה וצאוורה, ועוברים לתכל'ס. במיומנות, מלבישה מעיל. נשכבת חזרה מפוסקת, מושיטה ידיה אלי בהזמנה (ללא מילים): "בוא אליי! כנס אליי!".
אני ידוע בתור ג'נטלמן, כך שלא נתתי לגברת להתחנן, וישר רכנתי עליה (לא נשכבתי, אני נתמך בבירכיי וידיי - הלא ג'נטלמן אנוכי ולא אגרום צער ומשקל יתר... חה חה חה!!), כך גם נעים יותר להרגיש את חיכוך שדיה על חזי (הגברי), ולנשק הדדית את פלגי גופינו העליוניים: צואר, פנים ואזנייים.

אנחנו נעים לאט ובקצב משולב. מרגיש שאני "שולט" במצב, אך היא זורמת איתי. לא מנסה לגמור אותי, לא מלחיצה - להיפך: נוסכת תחושת רוגע שלא ניתן לתאר.
בעדינות, הופך אותה על הצד, רגל תחתונה מתוחה, רגל עליונה מכופפת, ונכנס "מהצד". אוי!!! שדיה (הגדולים, אמרתי?) נעים לפי קצב תנועותי, היא גונחת (נשבע לכם - נשמע ומרגיש מאד אמיתי, ובטח שמחרמן, ומעלה את האגו (אצבע למעלה).
שוב שולף, הופך אותה על הבטן, ונכנס מאחורה. כמה תנועות, ואני אוחז במותניה, ומושך אותה לאחור לדוגי. איזה כייף!! כבר רגיל לתחת הקטן של קטיה ושל יוליה, והנה נזכר שוב, למה תחת יכול להיות גם עסיסי! לא יודע מה לעשות עם הידיים. גם התחת מתחנן למגעם, וגם שדיה המיטלטלים זועקים להן. מנסה לספק את כולם.
חשבתי עוד לזיין בין שדיה, והמחשבה הזו גרמה לאיבוד שליטה, וגמירה כל כך חזקה, עד שלרגע נדמה היה לי שהנוזלים ישפכו מתחתית המעיל...
לא יכלתי. נשכבתי עליה, והיא, לאט לאט, ירדה ונשכבה חזרה על המיטה, תומכת במשקלי, ונזהרת לא לעשות תנועות חדות מידי.
מזמן, באמת, לא חויתי אוגזמה שכזו! רעידות וחולשה... כמעט עילפון. היא מרגישה אותי, ונותנת לי מספר דקות התאוששות. "תודה" לוחשת/מלקקת את אוזני.
אני נישלף ממנה, היא מנגבת ומנקה אותי, מחייכת, ומציעה לי מקלחת.
אני אוסף את עצמי והיא מלוה אותי למקלחת. אני מתאושש תחת זרם המים, ושם לב שאני עדיין עם זיקפה בינונית. מחשבה חולפת במוחי החרמן והמזועזע, אך הרציו מיד מתיישב על כתפי השמאלית ולוחש לי: "גם אין לך כסף, ובטוח לא תוכל עוד אחד". ואללה! צודק הגבר!
היא עוזרת לי להתנגב, מלווה אותי חזרה לחדר (רגע! אני הג'נטילמן! חה חה חה!), ובזמן שמתלבשים, מעיף מבט לשעון. כולה, כולה עשרים וחמש דקות!!! הייתי בטוח שאני כבר קרוב לשעה!!

סיכום החויה:
כיף. כיף. כיף. שונה.
כנראה הכימיה. מהרגע הראשון, הרגשתי כל כך רגוע!!

ניקוד:
מיקום - סבבה, אמנם עובדים בכביש, אך חניה בשפע בסביבה הקרובה.
דיסקרטיות - 9 - מקום מרכזי, אך פינה שקטה
דירה - מוכרת, נקיה, מסודרת ונעימה.
מראה - 8.5 - עשתה לי את זה, בגדול! לא יודע אם כולם יסכימו (בעצם בטוח שלא), אך, בעיניי, זו
מילפית "נכונה". קצת מלאה, בהירה, נעימה, והפנים: לא יפהפיה, אלא פשוט נאה,
חייכנית ומשדרת רוגע.
ביצועים - 9 - עשר נשמע לי יומרני, במיוחד שפרט למציצה הנהדרת הנשיקות והליטופים, את רוב
העבודה עשיתי אני, אך שיטוף הפעולה שלה והזרימה היו נהדרים. בהחלט טעם של
"עוד נחזור ונבדוק ביצועים".
זמינות - בפון ובדירה של יוליה. לדבריה, תחליף אותה, בינתיים, פעמיים בשבוע (נדמה לי ב' וה'),
בשעות הערב, משהו כמו מחמש עד תשע.

חבריי (מקווה שמעכשיו אתם מחשיבים עצמכם לכאלה): אני מבולבל (לא, לא מהמילה בולבול!).
בטוח חוזר, ובקרוב. ומה אני עושה עם יוליה עכשיו? (אגב, קטי "ברוגז" איתי, לא עונה לי...)

נ.ב. קוראים לא ז'אנה
נ.ב. 2 - לדעתי מומלצת למבוגרים יותר שבינינו... קריצה
נ.ב. 3 - ניתן לתאם דרך יוליה

שגלו, תהנו ותשתפו!!
:-)

< ="application/x-dap-" id="DAPPlugin" style="visibility: collapse">AlwaysHorny2012-05-01 17:01:18
חייך לעולם, והעולם יחייך אליך

ואם לא, שילכו להזדיין! :-)

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”