ניקול וקתרין - קריית מוצקין
12אז ככה הגברת הייתה אתמול בחופש , התקשרתי היום וקבענו .
שרגא 2013-07-02 13:55:19
כמו שנרשם פה הבחורה שזופה(יש לי חולשה לצבע הזה), שיער קצר יחסית, רזה עם חזה בינוני.
מתחילה במציצה טובה אך מקונדמת של כמה דקות(7מ10 רק בגלל הקונדום) , ומשם עברנו לשלל תנוחות מסיונרית, דוגי , דוגי בעמידה עד לגמירה המיוחלת על החזה שלה.
בקיצור חברים אני הייתי נותן לכל החוויה הזאת 8 מ10, הבחורה נותנת שירות סבבה לגמרי במיוחד לאור מה שהשוק מציע היום.
אני ממליץ כדי לקבל יחס כזה תכבדו את הבחורה גם.
זאת הייתה הביקורת הראשונה שלי מקווה שנהנתם
13חברים,
לא לדאוג - לבנות שלום :)
ביקרתי היום לראשונה את קטיה, ניקול לא נראתה באזור.
כמו שאמרו כבר גדולים וחכמים לפני - הבחורה כוסית, מקצועית ויודעת מה היא רוצה - שנגמור ונתחפף מה יותר מהר...
אין לחץ או תקתוק (למעט הניסיון לדוגי על ההתחלה).
למי שחשוב - אין GFE בכלל - אפילו לא מנסה לעשות כאילו.
אין מצב להתקרב לאיזור השבלול שלה - לא עם היד ולא עם כל איבר אחר (שהוא לא בתוך קונדום)
נראה שהבחורה אסטתית ונקיה מאוד. אם הייתי צריך להמר - הייתי אומרת שהיא גם נשואה באושר ומשלימה הכנסה
אשת שיחה נחמדה - אם לא הייתי צריך לשלם לה לפני המפגש הייתי שוקל ברצינות להזמין אותה לכוס קפה...
יש לה קעקוע גדול על המותן (מהגב עד לבטן).
תמורה הוגנת לסכום ששולם בייחוד לאור המצאי האיזור
בהחלט אחזור - נסו ותהנו
14שלום חברים,
מקצה שיפורים מן הימים האחרונים:
יתרונות:
נראית מעולה- ללא שינוי.
גוף פצצה- ללא שינוי.
מחיר סביר- ללא שינוי.
מיקום - דיסקרטי - ללא שינוי.
ניקיון - מריחה טוב , התקלחה אחרי ( כנראה התקלחה לפני , והציעה מקלחת לפני ואחרי)- ללא שינוי.
שירות - מעולה , יצאתי בהרגשה טובה מאוד וללא תחושת תקתוק כלל- עם שינוי קטן - היה יותר ממעולה.
חסרונות:
לא עושה GEF מלא , לא מתנשקת ולא נותנת לטעום לה את השבלול ( לגעת מותר)- מותר לגעת והפעם גם הצלחתי לטעום אותה למשך 10 דקות.
עובדת רק בשעות הבוקר עד אחה"צ בלבד ( חסרון אצלי , אולי יתרון למישהו אחר)- החלה לעבוד גם בשעות הערב והלילה, שינוי מצויין
לשאלתי האם ניתן להאריך את הזמן נעניתי בשלילה ( אולי בגלל השעה , ננסה בפעמים הבאות)- ללא שינוי , אך מכיוון שלא הסתכלנו על השעון הייתי אצלה כמעט 50 דקות ללא תוספת כלשהי.
הנורה במקלחת הייתה שרופה....
- ללא שינוי... בפעם הבאה אביא איתי נורה רק בשבילה.

מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...
15הייתי עם ניקול..... שדיים מסולקנים וגדולים.... גוף מעולה.... כזו שכן הייתי מסובב את הראש אחריה ברחוב.... חמודה וחייכנית... הלוואי והיה gfe.... מציצה מקונדמת אבל מעולה וזורמת עם תנוחות.....
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!
17היום פעם ראשונה דגמתי את ניקול בנוגע למראה כבר כתבו פה.
לאחר שהכסף החליף ידיים והבגדים ירדו, ביקשה מימני לשכב והחלה במזמוזים כדי להעיר את החבר. לאחר מכן שמה עליו חליפה והחלה במציצה של דקה ועברה לרכיבה על הסוס, אחרי עוד 2 דקות עברנו לדוגי ואז נשכבה על הבטן תוך כדי שאני מפמפם אותה עד לגמירה. הבחורה חביבה אך יש הרגשה של תקתוק סמוי כאילו היא משתדלת שתגמור לפני הזמן שיש לך.
מה שכן, הבחורה יודעת להזיז את האגן תוך כדי הזיון ולתת קונטרות לעניין דבר שאני אהבתי.
לסיכום, אחלה זיון מהיר למרות ההרגשה שהייתה לי בנוגע לתקתוק הקל(יכול להיות שחיכה לה לקוח) נהנתי אבל, מעדיף את הבחורה השנייה שם .
18בגלל החופש, עושות חלוקת משמרות רוב השבוע, שניקול בערב.
פעמיים רציתי למבצע קוסקוס, ופעמיים "התאכזבתי" למצוא רק את קטיה.
בשתי המקרים לא שמתי לב שהתקלחה לפניאחרי, למרות שלפי כמות הטלפון פשוט אוטוסטרדה שם.
נראה לי שאם לא הייתי מבקש, גם לא הייתה מציעה לי להתקלח לפניאחרי.
כאמור בחורה כוסית שיודעת את העבודה. אחרי שבוע בלי כלום, הצלחתי להגיע, להתקלח לפני + אחרי, ועדיין להיות בחוץ תוך פחות מ-15 דקות.
גם שזיהתה אותי בפעם שניה, לא היה מה להתקרב לשבלול, בשום צורה.
היא רק רוצה לחפף אותנו כמה שיותר מהר (בנעימות כמובן) בשביל להתפנות ללקוח הבא.
כתבכם בצפון
19יש מצב שמנחם טעה, כי אני מתקשר כבר שבוע בערך בשעות הבוקר וניקול(עם הסיליקון ) עונה, יכול להיות שקטיה בערב שם?
20הייתי אתמול עם קריסטינה.... גוף פיצוץ ונחמדה.... א-ב-ל תיקתוקיה... הכל עם חליפה.... לא נותנת לגעת... פורקן מהיר אבל לפחות יש אור באמבטיה... הבטיחה שבפעם הבאה תזרום יותר..... כן בטח!!!!!
לפי מה שאמרה היא מעכשיו עובדת ביום וניקול בלילה כך שקוסקוס אפשר לקבל רק אולי בזמן החלפת המשמרות
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!