בשעה טובה ביקרתי את לילה! (או מונה או כל שם אחר) ולהלן הדיווח:
מתקשר, עונה בחורה עם רמז של מבטא רוסי (ממש שאריות של מבטא ככה שחשבתי שאני מדמיין) נותנת פרטים זהים לפרטים של שותה מיץ ואני עושה את דרכי למקום
מגיע, מקבל הכוונה לדירה עצמה, פותחת את הדלת בחורה רוסייה מבוגרת מתולתלת עם משקפיים, מראה של מזכירה מוזנחת כזאת ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי, לפני שהספקתי להוציא מילה מהפה היא אמרה שהבחורה תכף תתפנה (ואז הבנתי שהיא באמת מזכירה, לא רק נראית ככה), נכנסתי התיישבתי בסלון עם הפקידה תוך כדי שהיא עונה לטלפונים, שאלתי אם יש מישהו איתה, היא אמרה שלא ושהיא רק מארגנת את החדר כמה דקות
באמת אחרי אולי 2 דקות לילה המדוברת מגיעה לסלון אומרת שלום עם חיוך חמוד ולפני שאני מספיק להגיד שלום בחזרה היא עונה לטלפון (לא זה שהפקידה דיברה איתו, כנראה הפרטי שלה) ונכנסת לחדר לעוד 2 דקות
בסופו של דבר היא מתפנה אליי ואנחנו נכנסים לחדר, אני חייב לציין שהיא ממש נחמדה, מדברת ומראה עניין
200 ש"ח החליפו ידיים ושוב היא נעלמה לדקה-שתיים
כשחזרה לחדר פשוט זינקה עליי בטירוף מוחלט התחילה בחרמונים ונשיקות עם לשון ומדי פעם דחפה לי את אחת הפטמות שלה לפה (לא התנגדתי

). התגלגלנו על המיטה תוך כדי שהידיים שלנו חוקרות אחד את השנייה מלמעלה למטה
אחרי כמה דקות החלטתי לטעום את מערת הקסמים וכשהייתה רטובה השחלתי גם אצבע ולא נתקלתי בהתנגדות
ואז הגיע תורה לרדת דרומה, ניגוב קליל עם מגבון והיא החלה במלכאתה- גרון עמוק מדהים! ולא מיוזמתי אפילו, מיוזמתה
מצצה כמה שניות הכניסה הכל לפה הוציאה וחיכתה שניה (כנראה בשביל לא להקיא) וחוזר חלילה למשך כמה דקות
לאחר מכן הלבישה קונדום והחלה ברכיבה, קפצה עליי כ"כ חזק שחשבתי לרגע שהמיטה תשבר
לאחר מכן עברנו לדוגי שהיא נותנת קונטרות מצידה
מסיונרי לעוד כמה דקות והשתחררתי כמו פרפר שיוצא מהגולם
חייב לציין שבמשך כל הזמן היא שידרה חרמנות יוצאת דופן! או שהיא נימפומנית רצינית או שהיא צריכה לקבל אוסקר על ההצגה שהיא נתנה!
התלבשתי ונפרדנו לשלום
יצאתי מהחדר אמרתי שלום לפקידה (שלא טרחה אפילו לקום לפתוח את הדלת, באמת שלא הבנתי איך היא מועילה שם)
לסיכום:
מראה- 6. שיער שחור, חזה גדול, חמודה בפנים, קצת מלאונת מדי לטעמי (אני אוהב אנורקסיות), קעקוע מעל התחת
דיסקרטיות- 0. באמצע גושן, אחד הרחובות הכי מרכזיים בקריות. אמנם בשעה שהייתי הרחוב היה די ריק ורוב המקומות היו סגורים אבל כשיצאתי קיבלתי איזה מבט מלוכלך מאחת החנויות הצמודות לבניין שהייתה פתוחה. בקיצור מיקום גרוע!
שירות-

אין מילים, פשוט מושלם!
ובנימה זו פנייה אישית לשותה מיץ - תודה על הפרטים שנתת ששכנעו אותי ללכת, בהחלט חוויה מעולה!