כ צור שלום-קריות - דף 2 - סקס אדיר

צור שלום-קריות

12
אז ככה שתדעו לכם למי שמעוניין יש שם בחורות באזור התחנת דלק ten ובפנייה ימינה לשטח בכביש שירות של כפר מסריק .זאת שנמצאת/אות (ראיתי אותן מתחלפות כי עברתי כמה פעמים)באזור של התחנת דלק נראות בסדר מינוס הייתי אומר מציצה+זיון 100 וזאת שבכניסה לשטח זאת אותה האחת עם הסבא וגם ראיתי איזה בלונדה פצצה שם אבל לא הספקתי לדבר איתה וגם לא ראיתי אותה אחרי זה כי באותו יום הייתה תנועה מאוד ערה של משטרה שם ומג״ב.

צור שלום-קריות

15
מכיוון עכו אתה עובר את ״נתקה״ וממשיך במסלול הימני בלי לעלות על העוקף ואז אתה מגיע לרמזור ובו אתה לוקח שמאלה ושם באזור הכיכר הן אמורות לעמוד או בחניה שם הגדולה מצד ימין.
והמרום השני - אחרי שלקחת שמאלה ברמזור תמשיך לפי השילוט ״כפר מסריק״ ואז אתה בעצם נכנס לכביש שירות ובפנייה הראשונה או השנייה ימינה יש לך ירידה לשטח אפר ושם אמורה להיות אחת בתוך אוטו עם מבוגר .

צור שלום-קריות

17
שלום חברים
אני פגשתי שם בחורה צעירה ממוצא רוסי לא זכור לי השיער עונה לשם ג'וליה גובה 100 ש"ח למציצה וזיון נתנה מס נייד מדברת על חדרים בעכו ובקריות שעולים כ 100 ש"ח מבקשת 400 לשעה ללא הגבלת אקטים לא עושה אנלי .
הבחורה היתה נקייה יחסית לשאר הבחורות שיש באזור וגם נראתה טוב יותר מהשאר.
אני כבר הרבה זמן מסתובב באזור בתדירות של פעם בחודש ולאחר שסימו את המחלף החדש נוצר אזור מסודר יותר לבנות.
עדיין מעדיף את הפרטיות מוואלה ואטרף.

בהצלחה !

לא מעביר את המספר שלה עדיין לא ביקשתי רשות !!
אורלי וגינלי ואנלי השילוש הקדוש
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”