בזמן האחרון עברתי לפרטיות.
א ב ל - חופשת פסח, ילדים בחופש, משפחה - אף אחת לא פנויה.
קפצתי לבודי לשחרר הלחץ.
הייתה בחורה בשם מישל.
נמוכה בערך 1.60, נראית אקזוטית (כנראה אזרביזאן או משהו כזה), שיער שחור קצר, חזה בינוני טבעי יפה, תחת יפה עם קעקוע מעליו.
קצת שמנה בבטן.
סה"כ סקסית.
תפריט רגיל 170 לחצי שעה.
מאוד שרותית.
מעדיף פרטיות - אבל בסה"כ סביר.
הייתי שמח יותר אם המחיר היה 150 ל - 40 דקות כמו פעם.
התעשיה 11 נשר
13היי חברים, פרסום ראשון שלי בפורום, אני קורא ותיק, אבל דוגם פעם בהרבה הרבה זמן...
בכל אופן, ביקרתי במקום הותיק ברחוב התעשיה. 170 לחצי שעה, אין מקלחות, רק מגבונים. בפרטים הבחורות מתואמות (ראיתי 2) - גמירה נוספת בתוספת 50 ש"ח, יש בודי, אבל לא באיזור החשוב לנו... אין שום דבר מעבר לעבודת יד.
לחדר נכנסת דנה, רוסיה בת 20 בסביבות 1.67, שיער אדמוני ארוך, חטובה, גוף נערי עם עגיל בטבור - יאמי, חזה בינוני יפיפה.
בשלב הפרטים הבחורה מסרבת לעלות לבודי קידמי (רק על הגב), חיכוך בישבן (גמירה מלוקסרת, כן?), רגליים, "טיטס פאק" או כל בקשה שניסיתי. הייתי חרמן אש והיא נראתה פצצה בשימלה שלבשה, נשברתי והסכמתי, 220 ש"ח עברו לידי העלמה - עבור 2 גמירות.
השכיבה על הגב וישר עבודת יד עד לגמירה ראשונה, לאחר הסיום, מניחה עלי מגבונים שאנגב... מסתובב על הבטן, עושה מסאז' סתמי למספר דקות. ביקשתי שתעלה לבודי כמו שהובטח, טוענת שנשארו רק 9 דקות ואם נעשה, לא אספיק לגמור פעם שניה, חשבתי שנשארו קצת יותר, אבל לא התווכחתי. שוב שכיבה על הגב ועבודת יד עד למספר 2... במהלך העיסוי, חופשי מאפשרת להתענג על החזה המושלם שלה.
פנים 7.5 נאות
גוף 10 מושלם!
GFE 3 הבחורה קרירה וסרבנית, אבל נפלתי גם עם גרועות ממנה
לשיקולכם, אני אוהב בחורות חמימות וזורמות יותר, אבל כחוויה חד פעמית, שווה.