כ מקום חדש עיסוי בחיפה - דף 2 - סקס אדיר

מקום חדש עיסוי בחיפה

13
לאחרונה החלטתי לבקר במקום. הגעתי בשעה 09:30 לאחר תיאום מוקדם פתחה לי את הדלת דיאנה כוסית גבוהה עם גוף שנראה מעוצב טוב (דרך הבגדים המינימליסטים שלבשה). הכניסה אותי לחדר וביקשה שאחכה ולאחר 2 דקות חזרה שוב והעבירה אותי לחדר אחר. ביקשה שאתפשט ויצאה. לאחר מספר דקות חזרה ערומה עם גוף פצצה חזה סיליקוני נעים למגע. החלה בעיסוי/ליטוף של הגב עם נגיעות קלות בחריץ הישבן (בהחלט מגרה).
לאחר מספר דקות ביקשה שאסתובב ועלתה עליי לבודי מגרה מאוד כשכול אזור החלציים שלה פונה אליי. היא לשה לי את האשכים ועבדה על האבר תוך כדי אני נוגע לה במנוע שהיה נקי ומריח טוב.
היא לא נותנת להכניס אצבעות אז לא ניסיתי, הסתובבה עליי כך שיכולתי ללוש את שדייה והיא טיפלה בחבריקו עד לסיום המענג.

לסיכום:
דיסקרטיות - 6
הבחורה - 9
חזה - 9

שילמתי 100 ש"ח ל-15 דקות (פעם ראשונה) והשארתי טיפ 50.
אני בוודאי אחזור אליה למרות שמעניין אותי להכנס עם אנג'לה שתוארה פה. ממלצים ?

מקום חדש עיסוי בחיפה

14
אני הייתי אצל אנג'לה לחצי שעה ב 150 ש"ח. היא זו שפתחה לי את הדלת.
היא נראית בסדר,
קצת מלאה אבל סקסית, חזה גדול. נראה לי באזור גיל 35 פלוס מינוס, אבל קשה
לי להעריך בדיוק.
אחרי שהתפשטתי היא נכנסה לחדר והתפשטה לחלוטין ונשארה בעירום מלא והתחילה
בעיסוי, עושה עיסוי טוב מאוד . בהתחלה לא נגעה נגיעות מגרות וקצת חבל, אני אוהב שמההתחלה שולחות ידיים בצורה מגרה. אני מאמין שאם מבקשים לא תהיה לה בעיה עם זה..
אחרי בערך
15-20 דקות היא מתחילה קצת ליטופים מגרים בחריץ וגם מכניסה ידיים לאט לאט
לכיוון הזין, אחרי זה אמרה תסתובב, התחילה לתת לי כמה נשיקות בגוף, עברה
לשחק קצת עם שמוליק ואז התחילה "לזיין" איתו בין השדיים הגדולים שלה, אחרי
זה עברה לשבת עם הפנים אלי, רגליים פתוחות, כל המנוע נגלה אלי, יש לה כוס חלק לגמרי ויפה ומגרה, וככה כשהיא
יושבת שיפשפה לי את הזין על החריץ של התחת עד שגמרתי. זה אמנם רק
בחריץ של התחת שלה, אבל איך שהיא עושה את זה, והפוזה הזאת שהיא יושבת
עליך, מרגיש ממש כאילו אתה מזיין אותה.

מישהו יכול לתת קצת פרטים נוספים בקשר לדיאנה ? לפרט קצת יותר איך היא נראית חוץ מזה שיש לה חזה יפה מסולקן?
וגם איך העיסוי וכו'? בדקות הראשונות יש רק עיסוי, או שכבר מהרגע הראשון העיסוי כולל נגיעות מגרות?

מקום חדש עיסוי בחיפה

15
היי,
עקב סידורים באזור חיפה, חשבתי לנסות את המכון הנ"ל.
טילפנתי, בהתחלה לא עונים, אחרי כמה זמן עונה מישהי- אומרת את הכתובת, שרעבי 7 א'.
מבקשת להתקשר 5-10 דקות לפני לוודא שאחת הבנות פנויות. שאלתי מי נמצאת- אמרה "דיאנה" ו"מוניקה".
הגעתי למקום, התקשרתי, ביקשה שאחכה 5 דקות, וכשאראה מישהו יוצא- אז להיכנס אחריו.
לכל חובבי הדיסקרטיות, לא משהו- הייתי בתצפית לראות מי יוצא. לא ידעתי מאיפה הוא אמור לצאת, אז גם אחרי
שראיתי מישהו יוצא מאחת הכניסות- אז חיכיתי עוד קצת, ואז הבחורה התקשרה אלי ( מטלפון אחר), ואמרה לי שאפשר להיכנס.
מסתבר שהכניסה היא דרך שער ברזל לבן שנמצא משמאל לכניסה לבניין עצמו (מאחורי 2 פחי זבל ירוקים). השער מוביל למדרגות ומיד ימינה יש את הדלת למכון.
הדלת סגורה, פתחה אותה "מוניקה". פנים סבירות, גוף רזה, לבשה ביבי דול סקסי, חזה בינוני, תחת קטן וסקסי.
מקום גדול ומרווח בפנים. היה יום חם במיוחד, אז ביקשתי להתקלח לפני. מגבת נקייה, בדקה שהמקלחת פנוייה.
חזרתי. שאלתי מה בתפריט- 100 ש"ח לעיסוי+הרפייה, 150 ש"ח לעיסוי+בודי.
הלכתי על הבודי. טוב, בודי לא ממש היה שם בכל העסק. אולי בודי הכוונה שם לליברליות סביב הכוס, לא יודע.... בכל מקרה, מי שרוצה בודי אמיתי ואיכותי צריך ללכת לדניאל מהקריות.
ביקשה לשכב על הגב- ליטופים סתמיים, בהמשך קצת שולחת ידיים לטוסיק ולאזור חבריקו.
ביקשה להסתובב- מצצתי לה את הפטמות שעומדות יפה, היא לא מבזבזת זמן, וישר עלתה בתנוחה על המיטה וקירבה
את הכוס שלה מילמטרים ממני. נגעתי ושיחקתי, היה בא לי לטרוף את הכוס היפה והנקי שלה, אבל לפעם ראשונה שם, הייתי מנומס,
ורק חקרתי עם האצבעות- בלי להחדיר אבל.
הסתובבה עם הגב אלי- והחלה בעבודת יד, תוך שיש לי מבט מלא ל2 החורים שלה מאחורה- מגרה מאוד. באחת הפעמים כבר
לא התאפקתי והגנבתי נשיקה לכוס. טוב, הגמירה לא אחרה לבוא. מגבונים, מקלחת, תודה ולהתראות.

נ.ב
כנראה הוציאה אותי מיד אחרי בחור נוסף ( צעיר, חולצה לבנה) , או שבעצם הוא היה בדרך פנימה. בכל מקרה , כשהוא שם לב אלי,הוא מיד חמק לתוך הכניסה לבניין. ורק אחרי שיצאתי עם האוטו הוא יצא חזרה. אבל מי שלא תהיה, מצטער אם נלחצתקריצה
מקווה שגם נהנית שםחיוך גדול

מקום חדש עיסוי בחיפה

19
היום ביקרתי בדירה ברח׳ שרעבי
אחרי יומיים ללא מענה בטלפון הנל, נעניתי והגעתי לדירה
חיכיתי בחוץ כ 10 דקות עד שהתפנתה בחורה ויאללה לעבודה.
שער לבן קטן, יורד במדרגות ופותחת לי דיאנה בבייבידול שחור
המקום יפה ומושקע. דיאנה גבוהה בסביבות גיל 33 עם שדי סיליקון גדולים ופיטמות זקורות ויפות.
150 שח מחליפים ידיים, להתפשט ולשכב על המיטה.
דיאנה חוזרת לחדר ערומה לגמרי ומתחילה במסאז׳.
10 דקות של מסאז׳ נעים אבל לא באמת מקצועי, לדעתי בעיקל לחימום האוירה ובשביל שהעסק לא יגמר מהר מידי.
תוך כדי המסאז׳ אני שולח ידיים לגוף הנעים של דיאנה והיא משתפת פעולה בכיף.
אחרי 10 דקות של ליטופים, דיאנה שואלת אם בא לי להסתובב ואני נשכב על הגב עם הזין עומד מוכן. דיאנה ממשיכה בליטופים נעימים בגוף בבייצים ובזין.
פתאום היא מתחילה לנשק את הגוף ולרדת בנשיקות לכיוון הזין. היא לא מוצצת אבל מנשקת את כל האזור. בשלב הזה כבר הרגשתי מוכן להתפוצץ, סימנתי לה לעלות עלי כשהשדיים הענקיים שלה על הפנים שלי והזין משתפשף לה ביד ובתחת עד שגמרתי.
מקלחת זריזה ושוקולד לדרך. ליפני היציאה שאלתי אם יש מצב בפעם הבאה לזרום למציצה ודיאנה ענתה בלא מוחלט.
בסה"כ חוויה טובה, דיאנה לא דברנית גדולה אבל מאוד נעימה והשדיים שלה.... אני בהחלט עוד אחזור אליהו

מקום חדש עיסוי בחיפה

20
שלום,
לאחר הקריאה, החלטתי שאני ח י י ב לבקר את המקום....
היום בבוקר הגעתי, 09:30 החנתי את הרכב והתקשרתי, אבל כמוני היו עוד שחשבו לבקר, וכך יצא שהמתנתי כשעה וחצי עד שהגיע תורי...
בסך הכול חוויה נחמדה
דיאנה שירותית מאוד, נאה ו"טיזרית" אך אי אפשר למשוך ליותר....ובגלל הלחץ (המתין איתי בחוץ עוד בחור אחד לפחות) ההרגשה לא הייתה שהיא שלמה איתי ב 100%

כנראה שאבוא לבקר עוד, אך בשעות אחרות, בתקווה שלא יהיה לחץ...
אם אין אני לי - מי לי...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”