כ היי חברה אני חדש כאן יש לי כמה שאלות - דף 2 - סקס אדיר

היי חברה אני חדש כאן יש לי כמה שאלות

11
Hunter, אם דבריך מכוונים אליי, אתה אכן צודק מאוד שחבל על כל אגורה ועל הזמן וטרחה ונפילות לפעמים, שלא לדבר על השיקול הרוחני.
אבל: 1) אינני נתקל בדרך כלל ברקובות. אני (וכמה באתר) הולך ע"פ רוב לבחורות שאחרים המליצו עליהם. ראה את הדיווחים שלי על לילי למשל, כמה יצאתי מרוצה מאוד.
2) אני נותן סכומים גדולים בהרבה לצדקה.
3) כתבת את המילים "שלושה פעמים בשבוע" (בקשר לסמים). אני הולך לבחורות לא יותר מפעמיים בחודש, מכמה סיבות כולל הסיבות שכתבת.
4) אלה שמתקתקות, חסרות רגש וכו', כאשר אני נתקל בהן אני מדווח מיד כדי שאחרים לא יפלו.
5) והעיקר, אני הולך לבחורות לא כ"כ בשביל סקס, אלא בשביל חום רגשי וליטוף. אולי האשה מתחזה, אבל אם היא עושה את זה נכון הרי הסחורה סופקה והלב מתחמם. לא בא לי לנתח את עצמי לעיני כולם, אבל אחרי הפוסט שלך אני נאלץ. בלי לפרט יותר מדי, רק אגיד שאני לא אדם בודד וגם לא בחור צעיר. ואף על פי שאני לא בודד, לא מגיע חום ממקור אחר. תשאל אנשים נשואים באתר למה הם הולכים לנשים עובדות אם יש להם את זה בבית חינם. נכון יש עושים מתוך סיבות של שובבות וכו', אבל יש שעושים את זה כי הם לא מקבלים חום בבית. האשה שבבית מתה בפנים, מזמן. במקרה הפחות גרוע, צוננת. במקרה הגרוע, כועסת צועקת וכו'. איך כותב tal508 בתחתית כל פוסט? "בסופו של דבר אנו מחפשים חום ומגע." זה צורך נפשי אצל כולם. יש צעירים שיכולים לחפש חברות, אבל יש אנשים שזה לא שייך להם.

12
[QUOTE=Joseph]Hunter, אם דבריך מכוונים אליי, אתה אכן צודק מאוד שחבל על כל אגורה ועל הזמן וטרחה ונפילות לפעמים, שלא לדבר על השיקול הרוחני.
אבל: 1) אינני נתקל בדרך כלל ברקובות. אני (וכמה באתר) הולך ע"פ רוב לבחורות שאחרים המליצו עליהם. ראה את הדיווחים שלי על לילי למשל, כמה יצאתי מרוצה מאוד.

2) אני נותן סכומים גדולים בהרבה לצדקה.

3) כתבת את המילים "שלושה פעמים בשבוע" (בקשר לסמים). אני הולך לבחורות לא יותר מפעמיים בחודש, מכמה סיבות כולל הסיבות שכתבת.

4) אלה שמתקתקות, חסרות רגש וכו', כאשר אני נתקל בהן אני מדווח מיד כדי שאחרים לא יפלו.

5) והעיקר, אני הולך לבחורות לא כ"כ בשביל סקס, אלא בשביל חום רגשי וליטוף. אולי האשה מתחזה, אבל אם היא עושה את זה נכון הרי הסחורה סופקה והלב מתחמם. לא בא לי לנתח את עצמי לעיני כולם, אבל אחרי הפוסט שלך אני נאלץ. בלי לפרט יותר מדי, רק אגיד שאני לא אדם בודד וגם לא בחור צעיר. ואף על פי שאני לא בודד, לא מגיע חום ממקור אחר. תשאל אנשים נשואים באתר למה הם הולכים לנשים עובדות אם יש להם את זה בבית חינם. נכון יש עושים מתוך סיבות של שובבות וכו', אבל יש שעושים את זה כי הם לא מקבלים חום בבית. האשה שבבית מתה בפנים, מזמן. במקרה הפחות גרוע, צוננת. במקרה הגרוע, כועסת צועקת וכו'. איך כותב tal508 בתחתית כל פוסט? "בסופו של דבר אנו מחפשים חום ומגע." זה צורך נפשי אצל כולם. יש צעירים שיכולים לחפש חברות, אבל יש אנשים שזה לא שייך להם.[/QUOTE]

אני איתך אח שלי אחרי הנשואים האשה הופכת לרעה . אז אני שם עליה והולך לתחליף כל עוד אני נהנה לא אכפת לי מהכסף . כל עוד אפשר אז למה לא .

13
אם כבר מדברים
אז מאז ומתמיד אני הולך לנערות עובדות , פשוט אוהב נשים ואין לי שום סיבה אחרת , יש לי אישה צעירה ויפה בבית ומשפחה אוהבת.
אבל אני פשוט אוהב לגוון , לא בא לי לבגוד ברומן עם אהבה וכו , אז מספיק לי נערה עובדת פה ושם ,
לאחרונה הפסקתי עם הדירות ב 200שח כי לרוב זה תקתוק ולא זיון כיפי כמו אש שהינו בני 20 (אני בשנות ה 40 + לחיי)
לאחרונה אני הולך פעם , לפעמים פעמיים לליווי של בחורה צעירה ושווה ב 700 שח + השכרת חדר , נעזר בפורופ ולרוב זה לא נפילה וכיף גדול ואנרגיה לחיים.
הייתי בתחיי עם מאות נשים (עובדות ושלא) זו המחלה שלי ואני מודע לה, כמה שיותר צעירות ויפות ואני מרגיש חיי.
את הרגש , אהבה , חום ומשפחה אני שומר לביתי.
כי חיים פעם אחת
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”