כ ערבייה על קו עפולה -חיפה - דף 2 - סקס אדיר

ערבייה על קו עפולה -חיפה

12
אף פעם לא יצא לי לבקר במכונים או מקומות דומים לפני מקרה הנ"ל.
הזדמנתי לעפולה והתקשרתי לראנה. להפעתי ענתה לי מי שהיא עם מבטה רוסי כבד והתחילה לעשות את עצמה חרמנית - "כן מותק...", "תבוא מותק" וכד'. היה נשמע מחריד, אבל זרמתי מתוך סקרנות, היות ונאמר לי כי במקום ישנן רוסיה, אוקראינית וערביה... אמרתי לעצמי שאני חייב לעבור תבילת אש ולדגום מקום, שלא מצאתי עליו יותר מדי מידע בפורום...

הדירה נמאת ברח הרב ציוני, מאחורי בנין מס הכנסה בעפולה, ממש ליד אגד. נכנסתי לדירה ואז קיבלתי את השוק הראשון. בדירה אכן היו מס' נשים, אך כולן או לכל הפחות אלו שראיתי, היו מבוגרות, בעלות מראה בינוני ומטה.

היות ואני דובר רוסית נסיתי להגיד שלום, אך זו שפתחה לי את הדלת פשוט הובילה אותי כמו ילד קטן הישר לחדר עבודה ומבלי שיתאפשר לי להביט סביב ולהחליט האם בכלל בא על כל זה (לאחר מכן התברר, כי זו שענתה לטלפון אינה ראנה, אלה ענתה כי ראנה הייתה עם לקוח). בחדר דרשה 200 ש"ח עבור מציצה חשופה וזיון, חריגים בתוספת תשלום. שאלתי פעמים האם אפשר לראות אופציות נוספות, אבל כאילו לא הקשיבה לי.

הסקרנות ורצון עז לפורקן מהיר גרמו לי לזרום עם מה שיש. הכסף החליף ידיים, אמרה לי להתפשט ויצאה מהחדר. נשארתי לבד בחדרון מואר באור אדום ובו מיטה וחצי ומיטת עיסוי. מפזר חום עבד, אך לא ממש חימם. הויכוח בין הנשים בסלון, גם לא הוסיף לאווירה. נשארתי עם מכנס וחולצה, כי כבר לא ידעתי למה עוד לצפות.

לאחר דקות ספורות ראנה חזרה והתחילה להפשיט אותי, כשהיא מידי פעם מחבקת אותי ומנשקת לי את חזה. יש לציין שראנה בעלת חזה נחמד ונעים למגע וזה עזר לזין להתעורר. לאחר כדקה וחצי היא התיישבה על המיטה וירדה למציצה של חצי דקה שרק הורידה לי את החשק, עד כדי כך שהזין כמעט ונפל לגמרי. למרות זאת ראנה הלבישה לי חליפה, נעמדה לדוגי ונכנסתי פנימה. כאן ציפתה לי דווקא הפתעה נעימה - ראנה די צרה או שיודעת לכווץ שרירים. בכל מקרה היה די סביר.

הפתעה הבאה הייתה שלאחר מס' דקות של פמפום ראנה אמרה משפט שפשוט תפס אותי לא מוכן - "כנראה שאתה לא מרגיש כלום עם הקונדום. אתה בחור בסדר, אז כנס בלי, אבל תגמור בחוץ". לא הספקתי להגיב והיא כבר הורידה את החליפה ודחפה את הזין חזרה לתוכה. היות והיא צרה, הספיקה לי דקה או קצת יותר וגמרתי לה על התחת.

אל תשאלו אותי על מה חשבתי באותם רגעים ולמה לא התנגדתי... כנראה שזה הכל יחד - גם רצון לגמור וגם רצון לצאת משם כמה שיותר מהר. בסך הכל הייתי שם בסבית רבע שעה ולמדתי על בשרי מה זה תיקתוקיה, שלמזלי לא נתקלתי בהן עד כה.

אני לא אוהב לתת ציונים, אבל היות ועבורי זו הייתה חוויה יוצאת דופן, אחרוג מהרגיל:
דיסקרטיות: 7 - רחוב צדדי, בנין מגורים / דירה רגילים
מראה: 6 - מילפית בעלת חזה נחמד
מציצה: 3 - חלש מאוד
זיון: 7 - העבדה שהיא צרה מציל את המצב
דירה: 5 - חדר עבודה נקי, אך הדירה בכללות נראה מוזנחת

לסיכום: תקתוקיה, בזבוז כסף, אך למדתי את הלקח... מעכשיו רק פרטיות... אני מקוה

ערבייה על קו עפולה -חיפה

15
דגמתי
זה בהרצל 9 בחיפה
דיסקקרטיות אין בשיט
מקום דיי פח....
2 בחורות ערביות
אחת רולה
לא עשתה הרבה אבל לא ממש סבלתי
גמרתי לה על הציצים בתוספת 50 שקל
בהתחלה קפץ עלינו ג'וק רדיוקטיבי ענק והרגתי אותו...
ובסוף היא סיפרה לי שהיא הריונית שבוע 6
יצאתי משם
אני קולט את יסמין האגדית מחדרה!!!!!
ייסמין הייתי אצלה פעם אחת לפני שנתיים ונשבע לכם זה היה אחד הזיונים הכי טובים שלי!
היא עושה הכל
רהפתיע אותי בליקוק תחת מיוזמתה!
גמרתי לה בפה
מה לא!
אני יבוא לשם השבוע רק בישבילה!
אם אתם מצלצלים למספר הזה תבררו שיסמין עובדת או שתשמרו תכסף
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”