כ מאשה מיחיפה - דף 2 - סקס אדיר

מאשה מיחיפה

11
אכן אווה עברה לדירה קטנה ונקייה ברחוב החשמל.

דיברתי עם מאשה החדשה ביקשתי תמונות, שלחה כמה תמונות ומה אומר? היא לא שונה לטעמי משאר הדודות הרוסיות שפזורות בדירות של ה200 שקל בקריות ובחיפה....מראה לא משהו בכלל, סתם דודה רוסיה ממוצעת...החלטתי לא ללכת על זה כמובן אז אין לי מושג איך היא במציאות/שירות וכו'.

מאשה מיחיפה

16
חחברים היא בחורה צעירה וחמודה אם רצון חזק להשאיר רושם טוב , הכול עיניין של טעם , נכון החזה שלה קטן ונפול אבל היא מחפה אם שרות טוב וחיובי חמודה חיכנית וזורמת.
היא די צעירה אז ממש לא דודה רוסיה. ודרך הגב דטדה רוסיה זה לא קללה אילה משהוא טוב.
בחורות וזיונים הם מהרות החיים.

מאשה מיחיפה

17
שלום
הייתי וזה לא להיט בלשון המעטה

נתחיל מדברים טובים הבחורה שרותית מאוד
מוצצת טוב גרון עמוק אפשר לגמור בפה
וסה"כ נאה

דברים חות טןבים
היה ריח נורא מהפה
גוף לא משהו חזה קטן גוף מלא בסימנים
בקיצור קצת נגעלתי אבל שוב עניין של טעם
אני אישית לא אחזור

מאשה מיחיפה

19
חבר שלא רשום לפורום הלך לבחורה, החליט להסתכן למרות שהבעתי את דעתי לגבי התמונות....מסר על שירות איכותי ביותר, ושיכנע גם אותי ללכת לפני מס' ימים:

בקצרה - רדו מזה.
הבחורה לא יפה עד מכוערת בפנים, ציצים נפולים וחוליים כמו שק, תחת שמנמן, כרס שמנמנה, ובנוסף ריח מוזר קצת.
השירות טוב עושה מציצה מעולה ועמוקה, רימינג לא רע, רוכבת סביר, דוגי טוב, יחסית צרה, לא מתלוננות, ודי תעשה הכל חוץ מאנאלי, אוהבת אגרסיביות. לא יודעת אנגלית כמעט בכלל, מגיעה מאוקראינה.
להערכתי היא בסוף שנות ה30 שלה.

ציונים
מראה- 2 פנים על הפנים
גוף - 4, לחוחבבי המלאות 7 כי חלקה ולא שמנה מאוד אלא מלאה ביותר.
מציצה - 9 טובה מאוד
זיון - 7 סבבה לגמרי

לסיכום - הבחורה נותנת שירות טוב, אבל במחיר הזה יש את ליקה מנשר עם השירות האלוהי או את אווה שהשירות שלה סבבה והמראה שלה מעולה, ועוד המון אופציות.

האם אחזור? אין שום סיכוי, שווה 200 שקל לשעה, בטח לא 400.

ממוקמת בדירה הישנה של אווה ברחוב הליבנה בחיפה.

מאשה מיחיפה

20
גם אני ביקרתי אצל הגברת ואיך לומר בעדינות הגברת נראת לא משהו בכלל אבל החבר מלמטה שהיה מאוד מעוניין בביקור במערה אמר לי בוא נוותר . אז כמו שהבנתם אין לי דיווח לגבי השירות פשוט היא לא עברה אצלי את שלב המראה אני יאמין לחברים שהשירות טוב לי היא לא התאימה .
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”