כ בנות שמקיימות יחסי מין ללא גומי. - דף 2 - סקס אדיר

בנות שמקיימות יחסי מין ללא גומי.

11
צ'ארמר,
ציון דיבר על קטי האחות של יוליה מקרית אתא (שמאז לא דרכתי אצלה) הוא טען שגם עם אחרות בענף הוא לא משתמש בקונדוםשאני אבל לא ציין שמות..
לגבי אווה....
אומנם יורדת בלי אפשר לגמור לה בפה אבל הזיון (גם אנאלי) עם קונדום בלבד!!!
חברים, אין קונדום אין זיון!!!!!!!
אף בחורה עדיין לא שווה את ארסנל המחלות שיכולות לעבור בסקס לא מוגן!!!!!
יום טוב לכולכם.
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

12
כשאתה שוכב עם מישהי בלי קונדום אתה שוכב עם החבר של החברה של החבר של החבר של החברה של החברה של החבר שלה.
שים לך תמיד קונדום ריל פיל בכיס שיתן לך מקסימום הנאה ואם הגברת בטוחה שאתה הכי בריא בעולם ומוכנה לתת מחסדיה החשופים תוכל לעצור את זה.

בתל אביב הרבה בנות נורמטיביות זורמות בלי קונדום על סמך הרגשה פנימית מהמראה של הבחור.

בקיצור אם בריאותך חשובה לך תדאג לעצמך בעצמך...
קריצה

טוב שם משמן טוב

14
כל זונה המציעה שירותיה ללא קונדום זה מוריד לי ממנה ואני לא מתקרב ,
זונה שעושה מין ללא קונדום היא אחת שאבדה תקווה (כמו שרשם ידידי Charmer)
או שהיא חולה במשהו כך שהיא לא מסכנת את עצמה אלא את לקוחותיה והסיכוי להדבק ממנה באמצעות מין אוראלי באיזה מחלה גבוהה יותר !
שומר נפשו ירחק !!

16
צהריים טובים. תודה רבה לכל אלה שענו. לא ניראה לי שמישהו מחברי הפורום רוצה להידבק בHIV או כל מחלת מין אחרת. לפי דעתי צריך לעשור רשימה מסודרת של בנות שמוכנות להיזדיין ללא הגנה אחרת אנכנו יכולים לימצוא את עצמינט במצב מאוד לא נעים... מצד שני ניראה לי שכל בחורה עובדת כמה שמקצועית היא לא תיהייה תישכב/שכבה ללא קונדום עם אחת הלקוחות שלה או יותר.

17
העיקר שתהיה רשימה כלשהי של בנות שעושות סקס בלי קונדום... ומבחינתי זה win-win!!!!
אלו שמחפשים כאלו בנות יוכלו למצוא אותן בקלות ואלו שנשאר להם עדיין קצת שכל בקודקוד ידעו מהיכן צריך לברוח.
בהצלחה ובריאות לכולכם! !!!
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”