כ מי מכיר את נטלי מקרית אתא? - דף 2 - סקס אדיר

מי מכיר את נטלי מקרית אתא?

12
אני הייתי ואני מצטער על כל רגע. שלא תעזו להתקרב !!!
הכתובת בהחלט הייתה על הקיר. מהתמונות ששלחה ניתן היה לראות שמדובר בבחורה שמנה אבל לא הצלחתי להתאפק.
תיאמה איתי לשעת בוקר ולא התעוררה לקראת הפגישה. כבר ויתרתי ונסעתי ואז יצרה איתי קשר כשעתיים לאחר שעת הפגישה המתוכננת ושידלה אותי לחזור.
כשפתחה את הדלת התגלתה בחורה מגודלת מאוד (גבוהה ושמנה ), פנים די גסות , שיער שחור מתולתל.
על זה שהיא צעירה ניתן היה ללמוד מפצעי הבגרות שעיטרו את פניה.
לא ברור לי למה אבל לא חזרתי על עקבותי והמשכתי לחדר השינה.
שם הבנתי שהמראה החיצוני הבעייתי הוא החלק הפחות גרוע.
הייתי כבר בהרבה מקומות בשנות חיי הלא קצרות אבל מקום כזה מזוהם ו מטונף לא ראיתי בכל חיי.
היא מארחת במיטתה (שם היא גם ישנה ). המזרון לא מכוסה בסדין ופשוט מ-ט-ו-נ-ף ברמות היסטריות.
היו שם שיירי אוכל של הרבה מאוד ארוחות (הבחורה אוכלת המון בלי עין הרע ), המזרון היה רטוב מכל מיני משקאות דביקים וזה פשוט היה מראה מזוויע.
מצאתי את עצמי מפנה כל מיני שיירים בלתי מזוהים מהמיטה, כולל כוסות מיץ אדום לא מזוהה שחלקן כבר נשפכו על המזרון.
ועדיין נשארתי. למה ? כי לא זיינתי שבוע לפני כן והייתי מסוגל לעשות את זה גם עם כבשה באחו.
הבחורה התפשטה . נגלו לפני שדיים בינוניים חמודים ותחת ענקקקקק. אין הכוונה לטוסיק עסיסי סקסי סטייל ג'ניפר לופז והקונוטציה היא יותר של לוויתן ענק ורופס שנתקע על החוף.
שילמתי 350 ש״ח עבור זיון בודד עד חצי שעה. סכום גבוה מאוד ביחס לתמורה אבל כאמור הייתי חרמן.
היא התחילה במציצה חשופה. מציצה רטובה ולא רעה. תוך זמן קצר הלבישה קונדום ועליתי על משמניה הרוטטים במיסיונרית.
אני לא ממליץ לתת לה לעלות עליכם משתי סיבות : ראשית, סביר שהיא תמחץ אתכם תחת משקלה ותהפכו לפלטה שטוחה .
שנית, המזרון כל כך דביק ודוחה שמי שישכב עליו עלול להדבק אליו לנצח.
אני בכל מקרה דאגתי להשאר מעליה ועשיתי מאמצים ניכרים לא לגעת במזרון עם הידיים והרגליים . למזלי הטוב, היה לה המון המון גוף וזה איפשר לי לכווץ את גופי מעליה ולא לגעת בשום דבר בחדר הנורא הזה.
על הזיון עצמו אין הרבה מה להרחיב. יצויין שהזין שיתף פעולה והבין שצריך לברוח מהמקום כמה שיותר מהר כך שאחרי כמה תנועות בתוך גוף הלוויתן שלה עלה בידי לסיים את ענייני ונסעתי על נפשי מבלי להסתכל לאחור.
אין צורך בחלוקת ציונים. פשוט אל תגיעו !!!!

לובנגולו מלך זולו!!!

מי מכיר את נטלי מקרית אתא?

15
היא ישראלית כמעט בוודאות אם כי קיים סיכוי קטן שהיא ערביה ( המראה מתאים ).
אבל העברית ברמה סבירה וגם ההתכתבות בווטסאפ כך שאני מניח שהיא צברית יהודיה.
שכחתי גם לספר שהיא לא בעניין של נשיקות ( לא שמאוד בא לי ) ושגם הדשא באיזור הדרומי לא לגמרי מכוסח.
לובנגולו מלך זולו!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”