כ ריטה המילפית מווינגייט - דף 2 - סקס אדיר

ריטה המילפית מווינגייט

13
הייתי שוב השבוע הכימיה משתפרת וגם הגברת.
מילפית סקסית ביותר כולל ההליכה של הדוגמנית.
קצת התגופפויות בעמידה והיא על הבירכיים למציצה נראה מצויין.
אחר כך עולה על המיטה ועושים קצת זיון פה עדין.
משם למציצה על הגב... תאכלס יכולי להיות לה בפה כל היום.
זיון ברכיבה מיסיונרי ודוגי ומסיים בתרועה רמה.
מציצה מצויינת רק שלצערי לא אוהבת לרדם לביצים ודרומה.
דירה נחמדה ומקלחת מצויינת.
מבחינתי האופציה הכי טובה בחיפה כרגע...

ריטה המילפית מווינגייט

14
הייתי אתמול אצל ריטה בוינגיט.

שעה 12:15 בצהריים.

קיבלה אותי בחוטיני וחזיה לבנים. ביקשה שאשטוף ידיים עם סבון - בצעתי. הציעה להתקלח לפני וכוס מים בגלל החום בחוץ - לקחתי כוס מים.

שילמתי 200 ש"ח ויאללה לעבודה. חרמונים, בעיקר של השדיים מסיליקון.

אח"כ מציצה לא מקונדמת. רכה ועדינה בלי שיניים. אהבתי...

הזין עמד כמו שצריך, הלבישה קונדום ועלתה לרכיבה. אחרי כמה פמפומים עברנו לדוגי.

וכאן נקודה מעניינית - לבחורה סימני שיזוף של חוטיני !! מחרמן בטירוף. נתתי עבודה בדוגי הרגשתי שזה

מתקרב ופשוט גמרתי בפנים, בקונדום. אחרי הורדת הקונדום וניגוב קליל הציעה מקלחת - הפעם לקחתי.

התארגנתי, אמרתי שלום והתחפפתי. בסה"כ היה נחמד. אם אחזור - לא יודע. שאלה...

אז זוהי תרומתי לפורום לבינתיים...

סוף שבוע טוב !

ריטה המילפית מווינגייט

16
הייתי (פעם שנייה) והתאכזבתי (בפעם השנייה) . לגבי המראה, אין מה להוסיף, היא אכן by far ניראת יותר טוב מכל נערה/אשה עובדת באזור חיוג 04 (כמובן שזה עניין של טעם) . קיבלה אותי בסט חוטיני-חזייה אדום. לאחר שטיפת הידיים התחלנו קצת בחירמונים, עוברים למציצה, משם לזיון ברכיבה, דוגי וסיום במיסיונרית כשהרגליים שלה על הכתפיים שלי. הביצוע שלה לא טוב, היא מרוחקת, קרה, הכל טכני מידי, וכל הזמן תלונות - לא חזק, לא לנשוך פטמות, למה יש לך זיפים וכו'... . לא אחזור.
u gatta risk it, to deep the bisquit

ריטה המילפית מווינגייט

18
שלום לכולם. דיווח קצר מבית של ריטה.היתי אצלה לפני כמה ימים. בחורה מילפית וכוסית כמו שנכתב עליה לפני. שומרת על עצמה טוב.פגשה אותי בחוטיני וחזייה שחורים ועל עקבים. המראה מחרמן מאוד. הובילה אותי לחדר,כסף החליף צד והיא שלחה אותי לשטוף ידיים. ברצוני לציין שזו לא פעם ראשונה שלי אצלה ואני אוהב לחזור לשם.
לאחר הליך הגיינה של שטפת ידיים התחילו הליטופים ומיזמוזים.מציצה חשופה וטובה .חזה שלה מושלם בעיניי.הכל טוב ויפה עד הזיון עצמו....
קרה לה משיהו הפעם. היא לא היתה כל כך סבלנית כמו בפעמים הקודמות. יכול להיות שתפשתי אותה במצב רוח לא טוב או משיהו אחר. בדרך כלל הכל זרם חלק ונהנתי מכל רגע ורגע.

ריטה המילפית מווינגייט

19
היי חברים
הייתי שבוע שעבר אצלה
היא נראית ממש טוב כמו שתואר
דירות מעולה, באתי ב 16:00 אז היא כבר היתה עייפה,
אבל עדיין שירות טוב
התחלנו במציצה מקונדמת (אני מפחד ממחלות)
אחרי 10 דקות עברנו למיסיונרית ובסוף לדוגי
סה"כ היתי 25 דקות
לדעתי שווה 200 שח
בטח שאחזור

שימו לב, היא אומרת שלא מקבלת רוסים, כי היה לה איזשהו סיפור לא נעים עם רוסי שפגש אותה באיזשהי מסעדה
אז תדברו איתה בטלפון עברית

Re: ריטה המילפית מווינגייט

20
שוגל ברכות כתב: 26 יולי 2016, 22:02 הייתי שוב השבוע הכימיה משתפרת וגם הגברת.מילפית סקסית ביותר כולל ההליכה של הדוגמנית.קצת התגופפויות בעמידה והיא על הבירכיים למציצה נראה מצויין.אחר כך עולה על המיטה ועושים קצת זיון פה עדין.משם למציצה על הגב... תאכלס יכולי להיות לה בפה כל היום.זיון ברכיבה מיסיונרי ודוגי ומסיים בתרועה רמה.מציצה מצויינת רק שלצערי לא אוהבת לרדם לביצים ודרומה.דירה נחמדה ומקלחת מצויינת.מבחינתי האופציה הכי טובה בחיפה כרגע...
אפשר את הטלפון שלה אחי אני פה באזור
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”