כ מסז'-הרפיה במושב אחיהוד - דף 2 - סקס אדיר

מסז'-הרפיה במושב אחיהוד

11
300 בלי להתפשט ועוד 300 להרפייה ?
ורק אם משלמים 1000 שקל בסך הכל היא תתפשט בעירום ותתן לעשות מסז' הדדי ?

והגברת בת 40 !

הזוי אבל אפשרי כנראה .
מסקנה יש מי שמוכן לשלם אז למה לא לקחת .
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...

מסז'-הרפיה במושב אחיהוד

12
דניאל אגדה אין עליה באמת שלא...בטח לא באיזור הצפון
בסופו של דבר מסז זה ליטופים ועבודת יד..לא רואה איך זה שווה בגג 250-300 שקל לשעה + נגיד 100 לבודי או לשירות מושלם (דניאל).

ותאמין לי שאם דניאל הייתה עושה מעבר לעיסוי היו פה מספיק אנשים שהיו זורקים 1000 שקל וצפונה לשעה איתה.
אבל 1000 לכלום ושום דבר...כשהזין עומד השכל בתחת אבל מה לעשות כך נבאנו

מסז'-הרפיה במושב אחיהוד

13
השכל בתחת הזכיר לי שתי בדיחות עתיקות יומין:
1. בריאת העולם עמדה להסתיים ולאלוהים נותרו רק עוד 2 פינות לסגור. הוא התקשה להחליט איך לחלק את הדברים בין אדם לחווה, אז החליט להתייעץ איתם.
"אוטוטו אני מסיים" אמר להם אלוהים "אבל נשארו לי רק 2 דברים אחרונים שאני לא בטוח איך לחלק אותם ביניכם. הראשון זה להשתין בעמידה, זה דבר מאוד שימושי ש..."
"אני רוצה את זה!" אדם התפרץ לדבריו "בבקשה, בבקשה, אני רוצה את היכולת הזאת. זה נשמע כמו דבר מדהים שחשוב שיהיה לי אותו! בבקשה, אני מתחנן! אני! אני! אני!"
כדי להיות הוגן, אלוהים נתן גם לחווה הזדמנות להשמיע את דעתה. היא הסתכלה בחיוך ואמרה "אם אדם כל כך רוצה את היכולת הזו, אז תן לו אותה!"
אלוהים השתכנע ונתן לאדם את היכולת להשתין בעמידה. אדם התרגש מאוד, הוא הוציא את איבר המין והתחיל להשתין בכל מקום - על הסלע, על העץ, בקשת, תוך כדי שהוא מצייר על החול...
אלוהים וחווה עמדו מהצד והתבוננו בו משועשעים
"טוב, אז מה הדבר השני ?" שאלה חווה
"מוח" השיב אלוהים, "אך כנראה מוטב שגם אותו אתן לאדם, לפני שהוא ישתין על הכל..."

2. הבן של צ'יף אינדיאני הגיע לגיל החתונה ואביו שלח אותו להתאמן לקראת הזיון הראשון...
"לך בני אל היער ותמצא עץ חלול ותתחיל להשכיל בו... לאחר כמה ימים חפש עץ עם חור קטן יותר וכך הלאה, עד שתגיע לחור בקוטר הבוהן שלך..."
בן של הצ'יף הלך לו אל היער, התאמן וחזר לקראת החתונה. בליל הכלולות, לאחר החגיגה התייחד עם אישתו באוהל מיוחד שהכינו עבורם. הפשיט את אישתו, העמיד אותה על ארבע והחל להכותה חזק בישבנה.
"למה ?!" צעקה בתמיהה הנערה
"קודם צריך להבריח את הדבורים!!!" השיב בן הצ'יף
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”