כ סנטה קלאוס בחיפה, סוף סוף.משהו טוב!! - דף 2 - סקס אדיר

סנטה קלאוס בחיפה, סוף סוף.משהו טוב!!

11
חבל שהתאגיד החדש מתחיל בכזה רושם רע לתשומת ליבו והחברים כאן.
בהזדמנות זו הייתי רוצה לפנות להנהלה לגבי האשמות החברים כיחצנים: לדעתי אין לפרסם בכלל ובכל הפורום את ההודעות חסרות הטעם האלו מכיוון שזה גורם רק לדברים שלילים והנזק עולה על התועלת ואני אפרט:
1) זה "הורג" שירשורים כלומר אני נתקל בהרבה שירשורים של 4-6 הודעות שנגמרים בטענת יחצן
2) זה מנפח שירשורים שהתוכן שלהם הוא בסגנון "אתה יחצן-אני לא יחצן" לממדים מפלצתיים ואחר כל קשה לדוג דיווחים אודות הנושא הרלוונטי
3) זה מוציא את החשק למשתמשים חדשים (ורובם כאלה) שאינם יחצני אמת להפסיק לדווח.
4) אתם חושבים שהבחורות שמפרסומות באתר באמת חייבות יחצני פורום? הרי הפורום מהווה אחוזים בודדים מהלקוחות שפוקדים את הבנות ואיזו תמורה כבר מקבל כזה יחצן?

ודבר אחרון ולא חביב אני רוצה לפנות לדקסטר ודומיו וללמד אותכם שיעור קטן בבילוש- לפני שאתם חושדים במישהו כיחצן וממהרים לכתוב את זה תקדישו מזמנכם כמה שניות ובידקו איזה אופי של הודעות יש לאותו משתמש ובגדול תפסיקו כבר עם העיסוק הזה, זה לא פורום בילוש, זה נדוש, זה מיותר וזה מוריד חשק להכנס לפורום היעיל הזה.
אין כמו לגוון בשקט

13
חבר יקר hashmal 2016 קודם כל מגיע לך תודה על הדיווח.
ואגב אף אחד לא התכוון לפגוע בך.
אבל להבא תשתדל לדייק בפרטים הקטנים. הפרטים הקטנים שהם חסרים הם נהיים
לחרמן הממוצע העיקר.
ואגב hasmal 2016 עדיין לא ענית לי בפרטי... אבל החבר גומר נוחר עזר ושלח לי את המספר
תודה גומר נוחר...
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...

14
תודה חשמל על השיתוף והדיווח.
מפרסמת פה תחת הכותרת סנטה קלאוס. בטלפון הפקידה מציעה 3 בנות באותה דירה למרות שבאתר מוזכרת רק אווה. 300 ש"ח לחצי שעה. מפנה לרחוב האסיף בחיפה.
מגיע מתקשר ומיד מוזמן להיכנס. בפנים אכן 3 בנות אך אחת לא מדברת עברית אלא רק אנגלית רצוצה. את אווה ניתן מיד לזהות לפי התמונות באתר. שער שחור רזה עם ציצים קטנים מאוד. חוץ ממנה עוד 2 בנות בחדר אבל בגלל הדיווחים פה בחרתי באווה.

סיכום פעילות:
מציצה מעולה בלי קונדום - היא הזכירה לי את אליסיה מנורדאו בקטע הזה. עושה את זה בסבלנות בלי לחץ עד שאני ביקשתי להתקדם.
לא עשתה רימינג אבל בהחלט ליקוקי ביצים ונגיעות בכל האזור.
ביקשתי לרדת לה ואכן היא מאוד רגישה. 3 פעמים היא אמרה שכואב לה עד שהיא סילקה את היד שלי משם והשאירה אותי לעבוד עם הלשון בלבד. תוך כדי היא ממשיכה במציצה עד שביקשתי להתחיל בזיון עצמו.
מלבישה חליפה ומתחילה לרכב והיא בהחלט יודעת לרכב. אולי הפעם הראשונה שכמעט גמרתי בתנוחה הזו. ממש מעולה.
עוברים למסיונרי וממשיכים עד להתפוצצות.
אז לא היה GFE אבל לא הייתה שום תחושה של תקתוק. בהחלט נהנתי. אחזור בוודאות. נמצאת פה עד אמצע פברואר.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”