כ דיווח חיובי עיסוי והרפיה בחיפה - דף 2 - סקס אדיר

דיווח חיובי עיסוי והרפיה בחיפה

12
הייתי אצל הילדה...
הפוסט הראשון בשירשור הוא מדויק. לקחתי שעה תמימה ב-400 כי אינני אוהב למהר. קוראים לבחורה אווה, מאודסה שבחופי הים השחור. דוברת אנגלית ברמה מספיקה אך לא עברית. מחייכת , יפה ועדינה. נתנה לי לחבק ולמשש אותה במשך דקות ארוכות. אחרי שהתקלחתי עשתה לי עיסוי מקצועי או לפחות חצי מקצועי, ומסז' וליטופים פלוס הרפיה הכל לפי ההנחיות שלי. חבל שאני גר כ"כ רחוק. אמרה לי שהיא מתכוונת להיות בארץ עד סוף האביב ואח"כ תחליט לגבי ההמשך. איננה מתקתקת בכלל, כי אחרי ההרפייה האיטית העירה לי שנשאר עוד זמן. בסוף אף נשכבה בשבילי ונתנה לי לעשות לה מסז'.
ציונים -
יופי פנים- 8 לפחות. חמודה ומחייכת.
יופי גוף- 10. גיזרה מושלמת של דוגמנית, בטן שטוח. גובה כ-170 פלוס מינוס. גיל כ-25 לכל היותר.
חזה- גודל B, מצויין לאוהבי חזה קטן כמוני.
התנהגות- 9. הייתי מרוצה מאוד. נתתי לה טיפ 100 בסוף.
דיסקרטיות- 9. רחוב שקט, בנין עם יותר מדירה אחת.
נוחות- רח' בר גיורא, לא רחוק מארלוזורוב וגולומב.
מספר הטלפון יחולק לכל מי שיבקש. אנא שימרו על הילדה ותהיו ג'נטלמנים!!

13
טוב לא יודע אם לקרוא לזה נפילה אבל אכזבה גדולה בטוח.סליחה שאני יורד עליכם חברים כאן אבל אם אתם קוראים לזה עיסוי+בחורה כוסית אז אתם רמה נמוכה מאוד.עיסוי סתמי ובחורה חמודה.אוליי אני רגיל לרף גבוה יותר.וכן ההיתי אצל אווה ולא מישהי אחרת.ממש לא שווה 200 שקל.

16
חברים, נראה לי שצריך להיזהר - הגעתי היום לפי טלפון שנמסר לי, תודה מיוחדת ל , Joseph, אבל פגשתי שירות גרוע, בחורה שבודאי לא נראית כפי המתואר בפוסט הראשון בקיצור חוויה נוראית...

פגשתי בחורה שמציגה את עצמה כיוליה, נראית בת כ 30, בלונדה צבועה, עם גוף רגיל -, אין נשיקות, אין אצבעות, אין שום דבר, אין, אין, אין.....
תוך כדי התנועה התברר שאפשר כל מיני , למעשה הכל, אבל המחירים והתוספות כל כך לא פרופורציונאליות לשום דבר שחבל"ז....

בקיצור אכזבה של ממש

20
תודה רבה לJoseph על המספר, פעם הבא אבקש בפרטי.

התקשרתי היום למספר והפקידה/האחראית ענתה לי, היא הייתה קצת עצבנית וכשאמרה לי את הכתובת לא שמתי ברור וכביקשתי אם אפשר להגיד עוד פעם היא צעקה עלי את הכתובת 3 פעצים, רציתי להגיד לה "Please calm your nipples" אבל אולי אין לה חוש הומור ותנתק Tongue אז אמרתי "אוקי" מרגיע וקבעתי למפגש עם אווה.

הגעתי, התקשרתי, ונכנסתי לדירה.
אחרי הדיווחים פה קצת בניתי לעצמי ציפיות ממש גבוהות אז לכמה שניות הייתי מאוכזב כשראיתי אותה, אבל אחרי השניות האלה וכשהתרגלתי לחושך דווקא הייתי מרוצה מאיך שהיא נראית.
הפנים חמודות ויפות, גוף רזה, שדיים לא קטנות ולא גדולות עם פטמות עומדות, והתחת... אני אהבתי את התחת שלה :).
כמובן אחרי הדיווחים עם התגלית של יוליה שאלתי לשמה ואמרה אווה, נשאר לי רק לקוות שלא עובדת עלי :).
הבאתי לה 400 לשעה, שלא ירגיש לי קצר מדי.
מורידים בגדים, היא נשארת עם התחתונים ומתחילה את העיסוי.
העיסוי הרגיל היה רגיל :), לא מיוחד אבל נחמד.
העיסוי האירוטי בזמן ששכבתי על הבטן לא היה משהו מיוחד, עשיתי עיסויים אירוטיים הרבה יותר טובים מזה (צר לי להגיד שרק בחו"ל ובישראל לא היה משהו מיוחד בכי) אבל היה כיף.
אחרי זמן מה כנראה בחצי השעה הראשונה אמרה לי להסתובב והתחילה לגעת מקדימה בכללי, היה נחמד ומה שעוד יותר היה נחמד זה איך שהתחת שלה הרגיש, קטן ומוצק והתיישב לי בול ביד.
אחרי זה התחילה ללוש לי את החברצ'יק בזמן שהיא נשכבה עלי מהצד, ככה במשך כמה דקות עד הגמירה.
ניקתה אותי ועוד פעם מסאג' רגיל ואז אירוטי, סיבוב ולישה עם שכיבה מעלי וחבריקו שמח כי לא יוצא לו לגמור פעמיים בדרך כלל עם מעסות אחרות.

פנים - 8
חזה - אין לי תלונות :), B
תחת - 10!!
גוף - 8/9
סה"כ, היא לא קפצצה מהתרגשות אבל נתנה הרגשה טובה והיה טוב וטוב שיהיה.

אני אחזור לשם עם חיוך.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”