בודי מסאג' מסודנית באמצע היום \ מכון מסעדת המושט
13אני ממליץ שם על שתי הרוסיות דנה + אלינור . הן ממש מעולות, נמצאות בימי ראשון ושלישי בין השעות 22:00 - 10:00. הכי עדיף,
לקחת מסאג בארבע ידיים עם שתיהן בעלות של 400 שקל.
14טוב חברים הייתי סקרן לאחר הדיווח זו לא סודנית זו אתיופית שנמצאת שם מעל שנה המקום לא השתנה אותו שירות מגעיל וגם יקר
15שלום לכל חרמני הצפון,
אחרי היעדרות ארוכה, החלטתי לנסות לחזור קצת לעניינים.
אז הלכתי על המקום היחידי שתמיד זמין, ולא איכזב אותי אף פעם-
מכון העיסוי באפק.
אז הלכתי על המקום היחידי שתמיד זמין, ולא איכזב אותי אף פעם-
מכון העיסוי באפק.
המקום כבר הופיע במספר שירשורים ישנים.
היו לי 2 חוויות- האחת מעולה, השנייה- נפילה קשה

הראשונה- דנה, הומלצה כבר פה, מצטרף להמלצות.
גוף חלק ויפה, חזה בינוני-קטן עומד זקוף, חייכנית, שירותית, עיסוי נחמד עם הרפייה טובה.
השנייה...אין לי מושג איך קוראים לה( מהפקידה שאמרה אילו בנות עובדות זו אחת מאלו: לינדה, נטלי או נדיה)
כי לא אמרה איך קוראים לה בהתחלה, ואחרי שהיה כל כך נורא ונגמר, רק רציתי לצאת.
לפי התיאור, אולי מישהו יזהה....
בלונדינית, הגוף סבבה לגמרי, אבל השירות....אלוהים ישמור....כולה עיסוי והרפייה...כמה אפשר להיות גרוע...
לא מחייכת בהתחלה, כבר לא סימן טוב, העיסוי, אם אפשר לקרוא לו כך, מנוהל כאילו רובוט( מהזולים אבל...)
יעשה לך עיסוי. עומד בצד ימין, עושה בכאילו עם הידיים על הגב, עוברת לקדימה, שוב אותה תנועה עם הידיים,
עובדת שמאלה, שוב אותה תנועה- וככה זה נמשך מספר פעמים. הזוי לחלוטין.
מבקשת להסתובב, עולה ל"בודי", עולה ויורדת עם הגוף, תוך אפטיות מוחלטת, מנסה להתנתק לגמריי,
יורדת, מתחילה בהרפייה. עושה טובה שנוגעת, אמרתי לה שתתפוס יותר חזק, כלום...
הציעה "אולי אתה תעשה"...ואווו..טוב, ביקשתי לפחות לינוק מהחזה, הסכימה, ואז קפצה שכאילו הכאבתי לה,
פה העסק כבר היה אבוד, לא ברור לי איך אפשר לעשות הרפייה כל כך גרועה..
יצא לי עיסויים לא משהו, והרפיות לא מיוחדות, אבל עליבות כזו של שירות לא נתקלתי.
ואז הפסיקה ואמרה "הוא לא עומד, אולי עשית סקס לפני..לא יודעת...". כ"כ התעצבנתי שעניתי
לה( משהו שבד"כ אני לא עושה) שהייתי אצל מגוון בנות ואף פעם לא הייתה בעיה בהרפייה, ואולי הבעייה היא אצלה, בחוסר חשק הבולט לעבוד.
לשם תיקון החוויה מהמקום, שזו פעם ראשונה שנפלתי שם, חזרתי שוב אחרי שבוע ווידאתי שדנה פנויה. זו מהנפילה
קיבלה את פני בדלת, ביקשתי את דנה. דנה זכרה אותי, והרגשתי ששיפרה עוד קצת את השרות. בסיום, יצאתי והנפילה
נכנסה לחדר, אולי לנקות,
לשם תיקון החוויה מהמקום, שזו פעם ראשונה שנפלתי שם, חזרתי שוב אחרי שבוע ווידאתי שדנה פנויה. זו מהנפילה

לא ברור לי מה, הייתה עצבנית עם פרצוף תחת.
זהו....דנה אחלה בחורה...... אבל מי שמזהה על איזו בחורה שנייה נפלתי, אשמח עם ירשום את שמה, שידעו כולם להיזהר.
שבוע טוב
שבוע טוב