כ לנה פצצה חדשה - הללויה !!! - דף 2 - סקס אדיר

לנה פצצה חדשה - הללויה !!!

14
מה שהיה לי . סיכמתי עם הפקיד לשעה מאוחרת , התעכבתי איזה רבע שעה וכשכבר היתי בדרך פקיד התקשר אלי , אמרתי שאני בדרך אבל מתעכב קצת אז הוא אמר שאצתרך לחכות 15 דק . אמרתי סבבה , נהגתי ברוגע , הגעתי הדלקתי סיגריה טובה , התקשרתי להודיע שאני בחוץ ומחכה אבל מה , טלפון היה כבר סגור . קצת התבאסתי והתחלתי לחפש אופציות אחרות אבל ב 12:30 בלילה זה בעייתי בחיפה ובטח לא רק בחיפה . ואז אחרי איזה 20 דק המתנה פקיד שלח לי סמס האים אני בא . אז כל הכבוד לפקיד , לא שכח אותי ודאג לי גם כאשר כבר סגר טלפון מבצעי
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

15
היום ביקרתי 3 דירות, אחת בקרית אתא, השניה בקרית ים והאחרונה אצל לנה ליד ביה"ח במב"ם,

אני יכול רק להגיד תודה לחברים על הדיווחים !
הקינוח היה כמו שקינוח צריך להיות,
הבחורה מהממת,
סקס מדהים,
בתנוחת 69 ראיתי שהיא לא היא נקיה, היו לה הרבה לכלוכים בשני החורים מה שמראה אולי על קצב עבודה והיגיינה נמוכה.

אכן התלהבתי מהגברת אני לא אחזור.. אמשיך לחפש מציאות.

תהנו
החיים הומצאו כדי לנצלם, הנאה מינית היא ההנאה המועדפת עלי :-)

16
טוב אז הלכתי בעקבות ההמלצות למילה השחורדינית (זה לא בלונד אם רואים שורשים).
כשנכנסים באמת רואים פצצה - בחורה יפה עם חזה בינוני-קטן וגוף שפשוט עושה חשק. אבל כמו שהרבה פעמים קורה - ככל שהבחורה יותר צעירה התמורה יותר נמוכה.
נתתי 300 ש"ח והיא שלחה אותי להתקלח.
מפה והלאה הענינים רק הדרדרו.
קודם כל - היא אמנם לא תקתקנית אבל היא בהחלט מקצוענית ולא נותנת שום הרגשה של GFE.
לא ממש התלהבה כששאלתי אותה על 69, הזהירה אותי לא לגמור לה בפה, לא נתנה לי לגעת במנוע וגם כשכבר הסכימה ל69 - עשתה את זה באופן שלא מאפשר ממש גישה.
המציצה בינונית בלבד - מעמידה את שצריך להעמיד בלי שום נסיונות לגרום להנאה אמיתית.
עוברים לעסקים - מתחילים כשהיא מעלי - בקושי זזה בטח לא ברמה שמאפשרת הנאה עוברים למסיונרי גמירה והביתה.
הפסקתי את פנגו אחרי 25 דקות כולל מקלחת לפני ומקלחת אחרי.
בקיצור - לא ממליץ! אפשר להשיג הרבה יותר בהרבה פחות.

17
שלום חברים
ביקרתי את לנה או איך שקוראים לה ברח עפרון ליד רמבם.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=15866
אז כך : למצוא חניה באזור זה פשוט סיוט , או שאפשר לקחת סיכון ולחנות בחניה של רמבם עם סיכוי לפגוש מכר , לך תסביר את מי אתה מבקר....
הכניסה לבניין קצת מפחידה , הגעתי בחושך ואין אור במדרגות, כניסה לא סימפטית.
פותחת את הדלת יפיפיה בלונדינית צעירה ורזה , כמו שאני אוהב.
דירה משופצת כחדשה , נקיה מאוד.
התחלנו בסשן מציצה טובה אך ביקשה שלא לגמור לה בפה.
שאלתי האם מבצעת אנלי בתוספת תשלום , ענתה שלא עושה.
התחלנו לעבוד , תנוחות שונות עם גניחות שהרימו את הבניין ,
היות ואני יודע לשלוט על מוצא שרביטי העסק התארך עפ"י הרגשתה ואז החלה לעשות פרצופים תוך כדי הגניחות.
מודה גניחות היתר והפרצופים שעשתה הורידו לי את החשק.
שאלה האם אני רוצה בעבודה ידנית , עניתי שכן. טעות.
כך יכלתי לראות את הבעת אי שביעות הרצון שלה, לאחר מספר דקות הפסקתי אותה , אמרתי תודה , התלבשתי והלכתי.
סה"כ 25 דקות ברוטו
לסיכום :
דיסקרטיות 1/10
מראה 9/10 הבת של השכן שתמיד חלמת ל...
מציצה 8/10
תפקוד מיני 3/10 או שהיתה כבר עיפה ורצתה לסיים את היום או שהיא כבר שחוקה
האם אחזור - לא , אין מצב
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”