כ מועדון חשפנות סקסו - דף 2 - סקס אדיר

מועדון חשפנות סקסו

11
לחבר avud ידידי הותיק משכבר הימים

נתחיל בזה שחשבתי הרבה לפני שכתבתי את תגובתי זו. כידוע לך אני מעדיף לעסוק בדיווחים ולא בכל הבולשיט מסביב. בטח שלא בפוליטיקה... יש לנו מזה מספיק מחוץ לפורום. לכן אשתדל לענות עניינית ככל הניתן מבלי לגלוש לפוליטיקה(שגם היא לא מעניינת אותי):

אנחנו מכירים וירטואלית שנים רבות עוד מתקופת טלי מחיפה, אנג'לינה ודניאל(נ) הזכורות לטוב. ההערכה בינינו היא הדדית לגמרי. אני יודע שאתה אדם מאוד אנושי מטבעך, ומי כמוך יודע ומכיר כמה אנוכי מחשיב עצמי כגבר שמאוד מכבד נשים - כל הנשים! בלי קשר לעיסוקן - וזאת הסיבה העיקרית למה שכתבתי.

אם יש משהו אחד שעליו אני מצטער במה שכתבתי הוא זה שגרמתי לך "להזדעזע" כלשונך. אבל על הדברים עצמם? לא רק שאינני מתחרט אלא שלטעמי אפילו הייתי עדין מדי.

אני מתעב ערבים/מוסלמים בגלל היחס שלהם לנשים!פצצה כמובן שאנוכי לא עושה הכללות וברור שלא כולם כאלה ויש ביניהם כאלו שכן מכבדים את בנות המין היפה אך הם לדעתי היוצאים מן הכלל שאינם מעידים על הכלל. היחס לאישה כ"יצור נחות"(עצם ההגדרה הזאת מגעילה אותי עד מוותכועספצצה) הוא משהו שמושרש עמוק במנטליות הערבית. במיוחד אצל אלה מהכפרים והבדואים בדרום.

שתדע לך - אפילו באירופה הליברלית והפלורליסטית פגשתי במועדוני ה-FKK בנות שסיפרו לי שהן שונאות לקוחות מוסלמים/ערבים ומעדיפות שלא לעבוד איתם. וכן, זה בגלל היחס המזעזע והגישה הדוחה שלהם לנשים.

מקווה שהבהרתי את עצמי ושלא נגלוש בדיון הזה לחפירות מיותרות. בואו נחזור לדיווחים. זה יותר מענייןTongue.
zooz

מועדון חשפנות סקסו

12
לקסר ידידי,

רק בכדי שתזכיר לי את ימי טלי מחיפה היה לי שווה....

הערכתי אליך לא תשתנה בגלל שאנחנו חלוקים בנושא כלשהו. אני מכבד אותך מאד ואמשיך לכבד.
לא מתכוון להמשיך לכתוב על הנושא, כי הוא לא הנושא "שלשמו התכנסנו".

היה חשוב לי להשמיע קול, שאולי ישפיע במשהו על מי מגולשים בפורום "שלנו".

Handshake

מועדון חשפנות סקסו

13
בגדול אחי המקום הזה כבר מת..
במהלך השבוע יש שם אולי 4 5 בנות שהמראה שלהן בינוני מינוס
ריקוד עולה 50
כניסה עולה 100 עם כניסה חינם לפעם הבאה.
בגדול לא מומלץ אחי מקום משעמם רצחחחח
עדיף שתיסע למרכז שם יש עניין
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”