סטלן חרמן...ועוד איך דיווחתי על שתי הנפילות שהיו לי. תבדוק את הפורום:
1 - http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=59182
שאפילו אתה הגבת פה.
2. http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=57873
דיווחים
12המתמטיקה שלי קצת אחרת
החבר לונג.IL נרשם רק לפני חודש וכבר מפגיז עם 48 הודעות!
וואו הלכתי לבדוק ומצאתי שני דיווחים ו-46 שאילתות על אם יש משהו נורמלי ברמת גן/כרמיאל ומי דגם את X או Y
כלומר 4% מהודעות החבר היקר תורמות אולי והשאר לא
אם כל חבר היה דוגם יותר ושואל טיפה פחות היה פה יותר חן ואושר
בברכת תפוח בדבש וכוס מתוק מיין
דיווחים
13oralman...אכן אני פה חודש ואינני מסתיר את זה. בכל הודעה אני רושם שאני חדש פה. אם זאת...בחודש הזה ביקרתי שתי בנות ומיד דיווחתי. שתיהן היו נפילות. אכן ניסיתי לברר לגבי בנות ברמת גן כי אני מגיע לשם מפעם לפעם ולא בא לי ליפול. ואכן ביררתי כמה פעמים לגבי כרמיאל כי שם אני עובד. יש בזה פסול? ואכן שאלתי לגבי מי דגם את X ואת Y ואפילו את Z. וזאת רק כדי שלא אפול פעם שלישית. מה רע בכך? אני לא חושב שאתה הייתה רוצה ללכת ולדגום סתם כך וליפול אם ניתן למנוע זאת מראש. אם אף אחד לא ייתן לי חוות דעת על המקומות שניסיתי לברר עליהם - אז אלך ואבקר שם בתקווה לא ליפול ואז אדווח כדי שאחרים ידעו מראש. תאמים לי - אני מנסה לבקר כמה שיותר וכמה שניתן לי אפשרות. ואדווח על כל ביקור שאעשה. וזה לא בושה לבקש קצת עזרה מהזולת.
חג שמח לכולם וזיונים טובים.
חג שמח לכולם וזיונים טובים.
דיווחים
15homeless...אני מסכים איתך שאולי שווה להציע שבלונה ולבקש שינסו להשתמש בה. אז הנה הצעתי וכל הצעה לתיקון תתקבל בברכה:
1. להתחיל עם נתונים יבשים כגון:
- קישור למודעה (שנדע על מי מדובר)
- המיקום של הדירה (לדוגמה: דרך עכו במוצקין, רחוב X ק. אתא...)
- מחיר (לדוגמה: 200 לחצי שעה, 400 לשעה...)
- מראה כללי (ציון בין 1 ל-10 כאשר 10 זה כוסית על ו-1 זאת קונפה איכס)
- מציצה (חשופה או לא + עד כמה היא טובה)
- GFE - כן או לא
- נותנת לרדה לה - כן או לא
- תקתקנית או לא מלחיצה בזמן
2. תיאור כללי של כל מה שעולה לך - וכאן כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו כמה שבא לו איך שבא לא אם בא לו.
בתורה זאת - כל אחד שקורא יכול להחליט בעצמו על סמך הנתונים היבשים אם מתאים לו אן לא ולקבל חוות דעת אישית לפי התיאור הכללי.
מקובל? מה אתה אומר? יש מה להוסיף?
ושוב.....זוהי המלצה בלבד!!! אני חדש פה יחסית ומקווה להיות עינייני ולתרום ולא להרגיז.
1. להתחיל עם נתונים יבשים כגון:
- קישור למודעה (שנדע על מי מדובר)
- המיקום של הדירה (לדוגמה: דרך עכו במוצקין, רחוב X ק. אתא...)
- מחיר (לדוגמה: 200 לחצי שעה, 400 לשעה...)
- מראה כללי (ציון בין 1 ל-10 כאשר 10 זה כוסית על ו-1 זאת קונפה איכס)
- מציצה (חשופה או לא + עד כמה היא טובה)
- GFE - כן או לא
- נותנת לרדה לה - כן או לא
- תקתקנית או לא מלחיצה בזמן
2. תיאור כללי של כל מה שעולה לך - וכאן כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו כמה שבא לו איך שבא לא אם בא לו.
בתורה זאת - כל אחד שקורא יכול להחליט בעצמו על סמך הנתונים היבשים אם מתאים לו אן לא ולקבל חוות דעת אישית לפי התיאור הכללי.
מקובל? מה אתה אומר? יש מה להוסיף?
ושוב.....זוהי המלצה בלבד!!! אני חדש פה יחסית ומקווה להיות עינייני ולתרום ולא להרגיז.
דיווחים
18לונג איי אל , מאיפה הבאת את המידע המספרי הזה ?
וכנראה אתה לא רק חדש בפורום , אלה גם בתחום , בחורה ב200 עם מה שאתה מתאר בלתי אפשרי למצוא , אף אחת לא תיתן לך לגעת בה בסכום כזה .
החוקים שונים אצל הבנות .. כך שאם תפגש עם מישהי לחצי שעה מדובר על 1-10 דקות זיון ולא יותר , ואם בא לה תדבר איתך כ20 דקות (תזין במוח) או תתן לך להתקלח.
אם הלכת על שעה , אם אתה גומר מהר היא אמורה לתת לך יותר מפעם אחת אם השירות שלה טוב אם לא אז גם אתה 20 דקות בקושי תביא לך .. בכל מקרה לקראת ה40 דקות היא תתחיל לקפל אותך החוצה אלה אם כן שילמת סכום משמעותי יותר מכפול מה 200 שח שאתה רוצה לעשות טובה ולהביא לבחורה .
הנושא האחר הוא שאתה יורד לבחורה עובדת , זה כמו לעשות אקט מיני ללא קונדום וכנל לגבי החשופה יש סיכון בכך , בשבילך זה לא מומלץ וגם בשביל האחרים
, בגלל זה גם הבחורה ששומרת על הבריאות שלה ולא מכירה אותך , גם לא תתך לך לגעת שם .
לצערי בארץ כמות הלא מטופלים בנושא הזה הוא גבוהה ( ואם תעקוב תראה שלא אחד ולא שתיים חטפו משהו רק מנשיקה עם הגברת העובדת ) ושילמו על זה לבחורה מעל 400 .
אתה מוזמן להתחיל לקפוץ למים ולדווח אם תמצא מציאה אחרת ותשתף אותנו במקרים ..
וכנראה אתה לא רק חדש בפורום , אלה גם בתחום , בחורה ב200 עם מה שאתה מתאר בלתי אפשרי למצוא , אף אחת לא תיתן לך לגעת בה בסכום כזה .
החוקים שונים אצל הבנות .. כך שאם תפגש עם מישהי לחצי שעה מדובר על 1-10 דקות זיון ולא יותר , ואם בא לה תדבר איתך כ20 דקות (תזין במוח) או תתן לך להתקלח.
אם הלכת על שעה , אם אתה גומר מהר היא אמורה לתת לך יותר מפעם אחת אם השירות שלה טוב אם לא אז גם אתה 20 דקות בקושי תביא לך .. בכל מקרה לקראת ה40 דקות היא תתחיל לקפל אותך החוצה אלה אם כן שילמת סכום משמעותי יותר מכפול מה 200 שח שאתה רוצה לעשות טובה ולהביא לבחורה .
הנושא האחר הוא שאתה יורד לבחורה עובדת , זה כמו לעשות אקט מיני ללא קונדום וכנל לגבי החשופה יש סיכון בכך , בשבילך זה לא מומלץ וגם בשביל האחרים
, בגלל זה גם הבחורה ששומרת על הבריאות שלה ולא מכירה אותך , גם לא תתך לך לגעת שם .
לצערי בארץ כמות הלא מטופלים בנושא הזה הוא גבוהה ( ואם תעקוב תראה שלא אחד ולא שתיים חטפו משהו רק מנשיקה עם הגברת העובדת ) ושילמו על זה לבחורה מעל 400 .
אתה מוזמן להתחיל לקפוץ למים ולדווח אם תמצא מציאה אחרת ותשתף אותנו במקרים ..