כ סיגל מדגניה - דיווח חיובי - דף 2 - סקס אדיר

סיגל מדגניה - דיווח חיובי

15
[QUOTE=long_il]אז ככה:

נתונים טכניים:

מקבלת בדירה ברחוב דגניה ק. חיים.

שעות קבלה: מ 10 בבוקר עד לא יודע מתי.

בת 40+

נראית נהדר עם גוף שמור ופנים סקסיות (לפחות לדעתי) עם עיני נמר

מחיר נמוך מ250.(המחיר לא ייכתב)

מציצה עם קונדום.

זורמת בשלל תנוחות

לא אנלי

הגעתי אליה בשעות הצהרים. קיבלה אותי עם חיוך מקסים לבושה שימלה חתיכית. החולצה שלי ירדה ונשכבתי על המיטה על הבטן. היא התפשטה והתחילה עם עיסוי מפנק ומהר מאוד ביקשה ממני להוריד הכל. מציצה סבבה עם. עלתה לרכב עלי (התנוחה המועדפת עלי) עד שגמרתי.

אחר כך נשארתי קצת לפטפט. מאוד נחמדה ולא מלחיצה בזמן. הכל כמובן תלוי בכם. תתנהגו איתה בכבוד והיא תהיה מקסימה. תתנהגו כמו חיות (ולא חסר כאלה) והיחס שלה יהיה בהתאם.

סה"כ חוויה נהדרת. חוזר אליה ובגדול. ממליץ בחום.

חג שמח.

Long li כשאני מדפדף בפורום הזה שקורה לשמחתי לעתים רחוקות כי מציאות כבר אין בתחום ואף הייתי עם מלא בחורות שמפרסמות פה ודיווחתי עליהן, נשמע מהתגובה שלך טיפה של יחצנות אם כי אולי תפסה אותה ביום טוב אבל באופן ברור ומובהק לחברי הפורום הוותיקים( לא שאני נכלל ביניהם) שמכירים את הבחורה הזו קרוב לעשור ויודעים מי היא וכמה הבחורה הזו לא צריכה להשאר בתחום. הזה נכון היא די יפה( לא יודע מה קורה איתה עכשיו)אבל השירות שלה פשוט תת רמה זה כאילו "תן הכסף עכשיו איך אני יכולה לגרום לך לצאת מפה כמה שיותר מהר אני יעשה פרצופים או שאני יעשה קולות אנחה מזויפים ברמות של סרט פורנו הזול ביותר או שפשוט אני יגיד לך בפרצוף לך שאני לא יכולה יותר מ5 דקות אני יעשה לך ביד" אז אני בא לעשות טובה לחברי הפורום בין חדשים בין וותקים הבחורה הזו לא שווה את ה150 או 200 שקל אולי 20 שקל בלחץ והיא לא יודעת לעבוד ואפשר בכסף הזה לפנק את הילד במשהו או לתרום אותו לעמותה כלשהי או פשוט לבזבז אותו אם כבר על משהו מומלץ ואיכותי שאולי יופיע מתישהו כי בינינו הבחורות הרימו את האף וביחד את המחירים ואנחנו אלו שגורמים לכך הולכים לבחורות במחירים גבוהים של 300 ו500 ו600 שקל בזמן שהרמה והשירות נשארים אותו דבר לפני עליית המחירים או גרוע מכך מדרדרים עם הזמן ובנוסף לכך יש הצעות חוק בכנסת נגד צרכני של שירותי מין אז בואו נעצור את עליית המחירים או לפחות נהנה ממנו בחו''ל ששם ברוב המקרים הרמה איכותית והשירות הוא בן זונה באותו מחיר כמו בארץ... לא רציתי לחפור רק שיתפתי את מה שאני חושב
עצה לחיים: אם לא תעמוד על שלך, שלך לא יעמוד.

16
היי..אני ממש ממש לא יחצן. אדם פרטי שהגעתי אליה עקב פוסט שמישהו אחר השאיר פה ונתן דיווח חיובי. המחיר הזול שיכנע אותי שאין הרבה מה להפסיד (לאור כל האחרות שגובות מחיר גבוה בהרבה ויוצאים מאוכזבים גם ככה). הלכתי אליה ונהניתי. מאוד. ענתה על כל הציפיות. יפה. זורמת. נתנה לי שירות נהדר. חייכנית וסימפטית. ועוד במחיר זול!!! זכיתי בכל הפרמטרים. מאז, ביקרתי אותה עוד כמה פעמים ובכל פעם יצאתי עם חיוך על הפנים. אז אני ממש לא מבין איפה הבעיה? אם אתה רוצה...שלח לי בפרטי ואשמח לשתף אותך בהכל. אבל אני באמת לא יחצן.
זיונים טובים ושבוע טוב.

17
שלום,
סיקרנו אותי 2 דברים 1 - האם מדובר בסיגל מהצמד סיגל וסופי
2-המחיר סה"כ-150₪
הגעתי לדירה המדוברת
אז לא מדובר בסיגל כמו שחשבתי
הבחורה רזה אפילו מאוד רזה רזה מידי ואני אוהב רזות
חזה בינוני גוף יפה
סיגל עברה את גיל 40 למרות שמתארת בטלפון 26
אבל היא בסה"כ נראית טוב
לא הרגשתי תיקטוק הייתי כ-20 דק במחיצתה
כולל עיסוי מיוזתה ,הבחורה מטופחת ונקיה
מציאה מקלחת אחרי
מציצה רק עם כיסוי
נענית לכל תנוחה
למי שמחפש טיפול של חברה נדיקות וחיבוקים
לא הגיע למקום הנכון
אולי אחרי כמה פעמים
מומלץ לפריקה מהירה
בגלל המחיר
לא אחזור כי אוהב לגוון
תהנו

18
[QUOTE=סקיהוק]שלום,
סיקרנו אותי 2 דברים 1 - האם מדובר בסיגל מהצמד סיגל וסופי
2-המחיר סה"כ-150₪
הגעתי לדירה המדוברת
אז לא מדובר בסיגל כמו שחשבתי
הבחורה רזה אפילו מאוד רזה רזה מידי ואני אוהב רזות
חזה בינוני גוף יפה
סיגל עברה את גיל 40 למרות שמתארת בטלפון 26
אבל היא בסה"כ נראית טוב
לא הרגשתי תיקטוק הייתי כ-20 דק במחיצתה
כולל עיסוי מיוזתה ,הבחורה מטופחת ונקיה
מציאה מקלחת אחרי
מציצה רק עם כיסוי
נענית לכל תנוחה
למי שמחפש טיפול של חברה נדיקות וחיבוקים
לא הגיע למקום הנכון
אולי אחרי כמה פעמים
מומלץ לפריקה מהירה
בגלל המחיר
לא אחזור כי אוהב לגוון
תהנו
[/QUOTE]

תודה רבה לך , לעומת שאר זייני המוח אתה ממש מציאה :-)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”