כ פוסט פריקה - דף 2 - סקס אדיר

פוסט פריקה

11
רפיד חבר יקר , יש מקרים כמו שלך ויש ההפך . אנחנו הגברים אנחנו הזונות הכי גדולים .
יש לנו בבית את האישה הכי טובה בשבילנו , אבל לא , אנחנו רוצים לראות את החזה של ההיא ושל ההיא ,
מה גודל הפיטמה שלה , איך נראה הכוס של ההיא ואיך היא גומרת או מגיבה לאוראלי .
בוא ונאמר את האמת אנחנו חרמנים יתר על המידה ולא משנה מה יש לנו בבית .
חלקנו אף סוטים ומחפשים בחוץ את מה שלא נעז לבקש מהאישה שלנו , את מה שבאמת אנחנו רוצים .
אצל חלק מהגברים האישה מייבשת ואצל חלק זה הפך למכני או לדבר שחייבים לעשות .
כל אחד וסיבותיו למה הוא צורך בחוץ שרותי עיסוי , מציצה , או סקס .

פוסט פריקה

12
ראפיד ידידי ,נראה לי שכולנו מסכימים שההתמכרות לנערות עובדות אינה פותרת את הבעיה עם החוקית אלא רק מטפלת (אולי) בסימפטומים של הבעיה. נדמה לי שכולנו רצים אחרי התחליף שלמעשה איננו - וזה הטריק הכי גרוע בסיפור הזה.

תבלינים משפרים את הטעם של האוכל אך אינם יכולים לתקן פגמים בחומרי הגלם . עודף תבלינים מעמעם את הטעם של האוכל עד שלא תרגיש בכלל מה אתה אוכל.

את המצב עם החוקית אפשר לשפר פלאים באמצעות השקעה בדרכים רבות ומגוונות בתנאי כמובן שיש תשתית נכונה מבחינת הזוגיות.
יש בארצנו הקטנה דווקא מגוון של פעילויות לשיפור הזוגיות , רק צריך נכונות מצד שני בני הזוג ותאמין לי אתה תראה נפלאות עם החוקית כמו לפני 20 שנה, לא יתקתקו אותך , לא תצטרך אמצעי הגנה ותפטר מכל מה שאתה ממילא די שונא .

שלא תבינו אותי לא נכון , אני לא כזה צדיק גדול אבל במינון הנכון זה סבבה ולא תחליף .

פוסט פריקה

13
לא יכול להישאר אדיש - זה לא שהאישה בבית לא נותנת, דווקא כן
זה לא שהיא לא יפה -דווקא מאוד.
אבל מה הקשר?
אנחנו מחפשים את הריגוש והחידוש, וזאת גם הסיבה שכאשר אנו כבר מוצאים יוליה, דיאנה או ליקה, עדיין אנחנו גם מחפשים לגוון, מחפשים ריגוש וגם את הספורט הזה שאתה אף פעם לא יודע את מי תמצא מבעד הדלת החדשה.
זה כמו הימורים , רק שהימורים לא עושים לי את זה.

המצב בשוק אמור להשתפר, כי שינוי מדיניות האשרות הביאו לכאן המון אוקראיניות, רוסיות וכו', אבל אלה הייבואנים, איבדו כל בושה ופרופורציה - המחירים באמת בשמיים וסתם כך. תקלטו - הדולר בארץ יורד , אבל ברוסיה קפץ מ 30 רובל לדולר ל 60 רובל לדולר, באוקראינה סיופור דומה....ואנחנו , במקום לשלם פחות, בגלל יחס המרה, ממשיך לשלם יותר ויותר בגלל החמדנות.

כמות הבנות גדלה, כמות הצרכנים קבועה, אבל בניגוד לכל מבוא לכלכלה, המחירים עדיין עולים.....זה אבסורד....

המסקנה מכל הבכי הזה:
אנחנו נמשיך לרכוש את השירות, אבל צריך לתת עדיפות לאלו המגיעות לתקופות ארוכות, שיהיה להן עניין בלרצות ולשמר לקוחות. צריך לא להסכים להעלאת מחירים ולא לתת לקרוא ליציאות של 600 לשעה ו 800 לשעתיים שבאתר הלבן.

ובעיקר - לשתף המון מידע , על מנת מיד להוריד כל תיקתוקיה, כל הונאה, כל הגזמה במחיר, כל יחס לא שירותי מספיק

אפשר וצריך להזדיין בתנאים שלנו
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”