כ דנה בווינגייט - דף 2 - סקס אדיר

דנה בווינגייט

11
הגברת מקבלת בדירה של ריטה המילפית המושלמת
היא עצמה לא כזה להיט לדעתי 40-45+
מסג' מאוד נעים ומגרה
אבל מציצה חלשה אחרי שמילאה לי את הזין בשמן שמרחה על הפיטמה שלה
לא רצתה למצוץ עמוק ומושקע
זיון חלש ובלי חשק

דנה בווינגייט

12
שלום לכולם ביקרתי בדירה הזו כמובן שאין שום דבר חדש מדובר בסופי הותיקה מהצמד סופי ורינת נמצאת בדירה שריטה המילפית היתה למי שמתעניין איפה ריטה אז ריטה לא עזבה נמצאת בדגניה בקריית חיים עם אותו נייד שהיתה תמיד .לדעתי ההנהלה יכולה לאחד שירשור זה עם השירשור של סופי

דנה בווינגייט

13
[QUOTE=פלונטרון]לדעתי ההנהלה יכולה לאחד שירשור זה עם השירשור של סופי[/QUOTE]
עם כל הכבוד לחבר פלונטרון ולחברים אחרים, מה זה הקטע הזה על איחוד שרשורים?

האם משתמש וותיק אמור לתייק במוחו ולזכור את כל ההיסטוריה (חודשים ושנים) של הפורום?
האם משתמש חדש אמור לנבור בהיסטוריה הנ"ל, להצליב מידעים, כתובות ושמות בדויים טרם שהוא מחליט לשתף ולתרום דיווח טרי?

אני למשל, חודשיים כאן בסך הכל. מה לי ולשמות הנזכרים לעיל: סופי, רינת, ריטה, אנא עארף...? אז מה אם סיפרתי על אחת דנה שבעצם איננה אלא מישהי עם שם אחר שכבודו מכיר וזוכר מהעבר?

לא שהנושא ממש בוער בדמי, אבל עדיף בעיניי להשאיר משהו לספונטניות.

צמצום שרשורים למינימום האפשרי, כאילו מדובר בכתיבת קוד לשיגור וניווט של ספינת חלל, אינו באמת מטרה עליונה וקדושה.

לדעתי כמובן.

דנה בווינגייט

14
[QUOTE=קשישון]

[QUOTE=פלונטרון]לדעתי ההנהלה יכולה לאחד שירשור זה עם השירשור של סופי[/QUOTE]
עם כל הכבוד לחבר פלונטרון ולחברים אחרים, מה זה הקטע הזה על איחוד שרשורים?

האם משתמש וותיק אמור לתייק במוחו ולזכור את כל ההיסטוריה (חודשים ושנים) של הפורום?
האם משתמש חדש אמור לנבור בהיסטוריה הנ"ל, להצליב מידעים, כתובות ושמות בדויים טרם שהוא מחליט לשתף ולתרום דיווח טרי?

אני למשל, חודשיים כאן בסך הכל. מה לי ולשמות הנזכרים לעיל: סופי, רינת, ריטה, אנא עארף...? אז מה אם סיפרתי על אחת דנה שבעצם איננה אלא מישהי עם שם אחר שכבודו מכיר וזוכר מהעבר?

לא שהנושא ממש בוער בדמי, אבל עדיף בעיניי להשאיר משהו לספונטניות.

צמצום שרשורים למינימום האפשרי, כאילו מדובר בכתיבת קוד לשיגור וניווט של ספינת חלל, אינו באמת מטרה עליונה וקדושה.

לדעתי

דווקא ההפך קשישון
זה יקל על משתמש חדש לקרוא את היסטוריה
במקום לנבור בפורום פשוט לגלול למעלה ולראות את כל ההסטוריה
על הבחורה
ולכן אני מסכים עם פלונטרון

[/QUOTE]

דנה בווינגייט

15
הבנתי אותך סקייהוק. לי הפריע בעיקר הטון המזלזל: "כמובן שאין שום דבר חדש".
אני בגילי כבר לא נעלב, אך הפורום הזה מלא בחורים שחוששים לדווח (מכל מיני סיבות) ולשתף חוויות משדות הציד של חיפה והצפון, וההפסד הוא של כולנו.

אז מה זה משנה אם "דנה מוינגייט" היא בעצם "סופי מדגניה"? לדעתי, ברגע שהפוסט פורסם, לבחורה הזו יש חיים עצמאיים משלה, בלי קשר לכינוי, לכתובת ולמספר טלפון, ויעידו על כך 15 - 20 מסרים שקיבלתי וביקשו פרטים תכלס ולא את הרקע ההיסטורי שלה.

דנה בווינגייט

16
קשישון הבנתי אותך ואני ממש מקווה שלא הייתה כוונה לחבר
לזלזל או להתנשא,אני באופן כללי אוהב לקרוא את מה שאתה כותב
ואני חושב שאתה תורם רבות לפורום.
אני הרבה שנים בפורום הרבה יותר ממה שאני רשום בתור חבר.
ומכיר את הכינויים וגם לא תמיד זוכר.ולכן טוב לאחד ולשרשר
טוב לכולנו,בקיצור אין לאף אחד מה לפחד,מי שיתבטא בכבוד,יש לו תמיד מקום
שא ברכה

דנה בווינגייט

17
למר קשישון היקר אני לא מתכוון להתנגח איתך על במה זו אתה בחרת להבין את הדברים שאמרתי בצורה זו ואני לא מתכוון לשכנע אותך אחרת אני נמצא כבר שנים בפורום הנל ומעולם לא פגעתי ולא העלבתי אף אדם כאן בתור משתמש חדש הייתי מצפה ממך לתת קצת יותר קרדיט לדברים שנאמרים על ידי החברים הותיקים פה .
במידה ונעלבת אני מתנצל מראש זו לא היתה הכוונה מעבר למה שהגבתי כרגע אני לא מתכוון יותר להגיד כלום .

דנה בווינגייט

19
הים אותו ים והזונות אותן זונות... רק השמות מתחלפים

ביקרתי היום את הגברת בעזרתו של חבירנו קשישון.

זו אכן סופיה מהצמד. והיא מקבלת בדירתה של ריטה. היא שמורה די טוב אבל היא כבר לא תחגוג את יומולדת 40...את סימני הגיל אפשר לראות על הבטן שלה...אממה היא באמת מאוד נחמדה ומאוד קורקטית כיאה למי שעובדת במקצוע לפחות 10 שנים (וזה מה שאני מכיר...).

מציצה חשופה חלשה - בקושי את הראש. נראה שהיא שומרת את הכוחות לשאר הלקוחות במשך היום.

זורמת לתנוחות ולא מלחיצה.
את מי שמענין - אין נשיקות ולא יורדים לה...Dead

תמורה הולמת למחיר ששולם. לא אחזור

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”