אלונה בת 18 בקריית חיים - סיפור הצלחה!
13חברה חברה רגע רגע . אם היא עובדת בשבטי ישראל ב300 היא תגיע גם לדגניה ולקריון ב 200 אז אל תרוצו כמו שורי בר תנסו לתפוס אותה שם ותחסכו 100 שקל
15[QUOTE=הלוחש לפותים]חברה חברה רגע רגע . אם היא עובדת בשבטי ישראל ב300 היא תגיע גם לדגניה ולקריון ב 200 אז אל תרוצו כמו שורי בר תנסו לתפוס אותה שם ותחסכו 100 שקל [/QUOTE]
אהבתי את שור הבר כדימוי, אם כי גם סתם שור אין כמוהו מופת ודוגמא לאון ולייחום.
מה קרה לכם אנשים? קוראים חצי דיווח וכבר מבקשים פרטים דחוף, כאילו סוף העולם בשער...
16ואתה הראשון שתהיה שם...אל דאגה מה שבטוח לא אתה תפתח לה את הבתולים
17התקשרתי אתמול והיום , אמרו שלא נמצאת ולהיתקשר לבדוק מחר
------------------------------
זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר
זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר
19התיאור של המראה נכון לגמרי, כל השאר לא כל כך : לא מלקקת ביצים , יש נשיקות חלשות, כן מנסה לתקתק ולכוון לקראת סקס מהר מדי , השירות גרוע גם מהבחינה שלא יודעת איך למצוץ או למזמז או בכלל לא יודעת סקס גם אם תרצה לפנק אולי בעוד 10 שנים רק. די מצטער שהייתי למרות המראה הלא שגרתי ואני צעיר נאה ונחמד לא היה לי אפילו זמן להיות לא נחמד.
20[QUOTE=mimich]התיאור של המראה נכון לגמרי, כל השאר לא כל כך : לא מלקקת ביצים , יש נשיקות חלשות, כן מנסה לתקתק ולכוון לקראת סקס מהר מדי , השירות גרוע גם מהבחינה שלא יודעת איך למצוץ או למזמז או בכלל לא יודעת סקס גם אם תרצה לפנק אולי בעוד 10 שנים רק. די מצטער שהייתי למרות המראה הלא שגרתי ואני צעיר נאה ונחמד לא היה לי אפילו זמן להיות לא נחמד.[/QUOTE]
מצטער בשבילך שיצאת ממנה מאוכזב אחי, האמת שחשבתי לקפוץ אליה מחר אבל כנראה שבכמה ימים שהיא פה, היא כבר הספיקה ל"התקלקל". חבל מאוד ותודה על ההזהרה.