ביקרתי את העלמה, מאשר את הדיווח המדויק ביותר (אין מה להוסיף) וממליץ למי שאהב את הפירוט ללכת.
נשארת איתנו לעוד מספיק זמן ככה שאל תמהרו.
אציין דבר אחד שלא נרשם, בתור אחד שדי אוהב סקס פרוע, לדעתי היא לא מתאימה לקבלני שיפוצים.. תנו לה בעדינות :)
אלכסנדרה - מצטיינת חדשה בבת-גלים
12גם אני דגמתי אותה מוקדם היום.
הכל נכון. קטנטונת. לא יפיפיה גדולה אבל בהחלט מעל הממוצע...
שני דברים: היא באמת מאוד צרה (ולא היא לא עושה כאילו). יש לה קונדומים עבים מה שפוגע בחוויה.
ואני לא בטוח שהיא מתקלחת בין הלקוחות...
13[QUOTE=ינתי פרזי] גם אני דגמתי אותה מוקדם היום.
כשהייתי איתה היא התקלחה שבאתי
והיא התקלחה גם בסיום..
הכל נכון. קטנטונת. לא יפיפיה גדולה אבל בהחלט מעל הממוצע...
שני דברים: היא באמת מאוד צרה (ולא היא לא עושה כאילו). יש לה קונדומים עבים מה שפוגע בחוויה.
ואני לא בטוח שהיא מתקלחת בין הלקוחות...
[/QUOTE]
כשהייתי איתה היא התקלחה שבאתי
והיא התקלחה גם בסיום..
הדוגם !
14עכשיו יצאתי ממנה... רחוב צדדי ושקט פקיד נחמד ואדיב... אפחד לא ציין פה לטובה את החזה הטבעי הגדול והנעים שלה... כוס צר וקוצני...
מציצה מאוד עדינה והיא בכלל מאוד עדינה בהחלט חוויה נחמדה ולא יותר... לא אחזור כי היא אמנם זורמת וחמודה אבל לא חווית פורנו.. אחלה זיון חד פעמי... תישאר עד אמצע חודש הבא ... תהנו
Wyldeman
15הייתי, אז ככה...
לא עפתי על המראה שלה היא סבירה אך לגילה ציפיתי לגוף יותר מוצק.
היא מאוד שירותית מוצצת אחלה וגם מנשקת צרפתיות חופשי.
השילוב של החומר סיכה והקונדום לא השאיר הרבה סיכוי ליותר מדי רגש כך שהזיון היה קצת אנמי.
גם אצלי אמרה שגדול לה למרות שהוא ממש ממוצע כך שלדעתי זה סתם טריק.
היה לא רע אבל אני לא אחזור בתעריף הזה
17הייתי עכשיו בפעם שניה , היא באמת צרה שמה ובכלל בחורה עדינה , לא מתאימה לקבלני שיפוץ והריסות , שמתי לב שכאב לה והורדתי הילוך . איזה קונדומים יש לה אני לא יודע , אני תמיד מביא איתי לכל הבחורות דורקס הכי דק
------------------------------
זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר
זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר
18הייתי אצלה ,וחייב לציין שהיא פשוט חתיכת מציעה ,כוסית ,יפה ,מפנקת ,ולוקחת את הזמן .
שילמתי 500 + 50 טיפ לשעה של סקס +סקס+עוד סקס בכל התנוחות + אינספור מציצות .
לפי דעתי מצאנו מחליפה לליקה/אווה (רק שלוקחת 500 במקום 400 לשעה )
שילמתי 500 + 50 טיפ לשעה של סקס +סקס+עוד סקס בכל התנוחות + אינספור מציצות .
לפי דעתי מצאנו מחליפה לליקה/אווה (רק שלוקחת 500 במקום 400 לשעה )

19פקיד אחלה וענייני.
הבחורה מאוד שירותית, נראת יותר טוב מהתמונות, אמנם לא מדהים אבל הביצועים... יודעת את העבודה. מציצה חשופה מעולה שכוללת גם ליקוקי ביצים. בזמן שאני מזיין אותה מעסה לי את הביצים והתחושה נפלאה. חזה גדול, רך ונעים, נהנתי כל כך לזיין אותו. לא מלחיצה בכלל בזמנים ואין שמץ הרגשה של תקתוק. משתדלת לרצות, עשתה כל מה שביקשתי ועושה עבודה מעולה.הייתי יותר מחצי שעה ונדרשו מספר צלצולים בטלפון כדי שנפסיק. רציתי להאריך את המפגש לשעה אבל היה מישהו שקבע כבר אז לא היה אפשר

בכללי היא די עמוסה אז תמהרו כל עוד אתם יכולים 

קונדומים לא משהו אבל הבאתי איתי קונדום ששיפר את החוויה.
20תגלית יפה, אין לי מה להוסיף למה שרשמו. טבעית, חמודה, שירותית, מציעה מקלחת וכו׳.
החלפתי איתה כמה משפטים לפני שיצאתי... היא עושה חודש דובאי, 3 חודשים באסטוניה (בית), אחכ חודש גרמניה, ושוב 3 חודשים בבית ועכשיו ישראל לחודש...
ב 16 תעבור לדירה אחרת באזור.
החלפתי איתה כמה משפטים לפני שיצאתי... היא עושה חודש דובאי, 3 חודשים באסטוניה (בית), אחכ חודש גרמניה, ושוב 3 חודשים בבית ועכשיו ישראל לחודש...
ב 16 תעבור לדירה אחרת באזור.