כ זוג שובב ביותר - דף 2 - סקס אדיר

זוג שובב ביותר

11
אני בטוח שזאת בחורה ההזויה כותבת בעצמה . גברים לא כותבים ככה , מההתחלה היה ברור ובהתחלה היו הרבה חברים תמימים שהאמינו לרומני הזה והגנו עליו כאילא לו יחצן
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

זוג שובב ביותר

14
אוקיי אז יצרתי קשר והגעתי לכתובת ואפילו קיבלתי תמונה. אגב הדירה והבניין והכל נראה מאוד איכותי והמקום עצמו נראה לי ממש מפנק. היא הייתה מאוד נחמדה אמרה שזה 300 לחצי שעה וניתן להאריך לשעה ב800 שח כששאלתי על ההגיון שבדבר כאילו מבחינה מתמטית אז היא ענתה שאפשר לגמור בשעה 3 פעמים... טוב בכל מקרה הגעתי עם הכוונה טובה מצידה הגעתי אך המראה לי היה שונה מהתמונה ומהתאור לא ארצה להכנס לפרטים כי למרות הדיווח והרצון שיהיה מדוייק אם לטעמי היא לא נראית טוב אז זה לא אומר שמישהו אחר לא יחשוב שהיא יפה. בכל מקרה איך שהגעתי היא קלטה אמרה לי"הבנתי" ויצאתי משם לדרכי.

זוג שובב ביותר

15
[QUOTE=Altazuzu]אוקיי אז יצרתי קשר והגעתי לכתובת ואפילו קיבלתי תמונה. אגב הדירה והבניין והכל נראה מאוד איכותי והמקום עצמו נראה לי ממש מפנק. היא הייתה מאוד נחמדה אמרה שזה 300 לחצי שעה וניתן להאריך לשעה ב800 שח כששאלתי על ההגיון שבדבר כאילו מבחינה מתמטית אז היא ענתה שאפשר לגמור בשעה 3 פעמים... טוב בכל מקרה הגעתי עם הכוונה טובה מצידה הגעתי אך המראה לי היה שונה מהתמונה ומהתאור לא ארצה להכנס לפרטים כי למרות הדיווח והרצון שיהיה מדוייק אם לטעמי היא לא נראית טוב אז זה לא אומר שמישהו אחר לא יחשוב שהיא יפה. בכל מקרה איך שהגעתי היא קלטה אמרה לי"הבנתי" ויצאתי משם לדרכי.[/QUOTE]

חבל שהלכת , היתה יושב איתה על ממלגה ובודק צה מצב בבוקרשט
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

זוג שובב ביותר

16
חחחח האמת שאני יותר מהצד הצפון מערבי של היבשת ולכן מצב הצורבה לא מעניינינו. אם מישהו יודע על מסעדת בשרים אירופאית חדשה בחיפה שתחליף את יונק אז הרימו פה להנחתה כי עד עכשיו יונק הכי טעים.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”