כ סופי - קריית מוצקין - דף 3 - סקס אדיר

סופי - קריית מוצקין

23
אז ככה,
במקרה (לא קיבלתי את הטלפון מהבחור, אלא גם לי הוא יושב בטלפון כבר תקופה) גם אני הייתי אצל הבחורה לפני שבועיים בערך אך לא היה לי זמן להגיע לכאן ולדווח.
בחורה אכן נראית כמו שתיאר הבחור כאן, החזה הסיליקוני לטעמי באמת קשה כמו אבן.
השירות בהחלט לט כמו שאר הבחורות כאן בקריות אלא שירות ברמה שסופסוף שווה את הכסף שאתה משקיע.
וכן, אלו סופי ורינת (או לפחות המספר שלהן).
אין לי יותר מידיי מה להרחיב לגבי החוויה שכן מה שתיאר הבחור הראשון הוא כנראה ריטואל קבוע, אך שווה!
תהנו חבר'ס!
אח... נשים נשים...

סופי - קריית מוצקין

24
[QUOTE=zander]

אז ככה,
במקרה (לא קיבלתי את הטלפון מהבחור, אלא גם לי הוא יושב בטלפון כבר תקופה) גם אני הייתי אצל הבחורה לפני שבועיים בערך אך לא היה לי זמן להגיע לכאן ולדווח.
בחורה אכן נראית כמו שתיאר הבחור כאן, החזה הסיליקוני לטעמי באמת קשה כמו אבן.
השירות בהחלט לט כמו שאר הבחורות כאן בקריות אלא שירות ברמה שסופסוף שווה את הכסף שאתה משקיע.
וכן, אלו סופי ורינת (או לפחות המספר שלהן).
אין לי יותר מידיי מה להרחיב לגבי החוויה שכן מה שתיאר הבחור הראשון הוא כנראה ריטואל קבוע, אך שווה!
תהנו חבר'ס!
[/QUOTE]

תודה אצבע למעלה
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

סופי - קריית מוצקין

27
אתמול היתה לי פגישה בקריות.
היה לי קצת זמן להעביר וגיליתי שאני קרוב לרחוב שבו היא מארחת.
טלפון זריז, התאום איתה קל מאוד.
אכן הדירה לא מאוד דיסקרטית, בבלוק ישן בקריות, אבל לא קשה "להתערבב" בתנועה ברחוב ולהיכנס לבניין.

כמו שכתבו קודם, פותחת את הדלת עם שמלה שקופה וחוטיני. כבר בשלב הזה אפשר לראות שהחזה "מחוזק".
נראית סביר. קצת קטנה. מאוד נחמדה. תפריט די רגיל, "מציצה בלי וזיון באיזה תנוחה שבא לך". זה גם מה שקורה.
אין חריגים. אפשר לגמור על החזה, לא יותר. אין גמירה בפה. אין אנאלי, אבל אפשר לראות שעשתה את זה בעבר....
אין GFE.
לקחה כסף, יצאה וחזרה בדיוק כמו שנכתב קודם עם חוטיני בלבד.
החזה סיליקון באמת מאוד קשה. נראה סביר אבל תחושה לא משהו בכלל.
השכיבה אותי על המיטה והחלה בסדרת נשיקות מהצוואר למטה עד שהגיעה לתכלס. נחמד אבל מיותר.
מציצה סבירה בהחלט. אם מכוונים אותה היא משתפרת. רק צריך לדבר.... ליקוק ביצים טוב.
הזיון גם סביר. עושה את כל התנוחות "הרגילות".
ביקשתי לגמור תוך כדי שפשוף עם החזה. הסכימה מיד.

אמרה שקוראים לה סופי. לדעתי בת 30+. נחמדה מאוד ונותנת שירות טוב.
בדיוק מה שרציתי.

200 לחצי שעה, פעם אחת. 300 ל-45 דקות, אפשר פעמיים.

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”