כ בנות במאה ש״ח - דף 3 - סקס אדיר

בנות במאה ש״ח

21
הייתי אצל אנגלה פעם ראשונה ותודה למשתמש מחיפה
בחורה סה"כ נחמדה , הציעה חצי שעה ב 200 ש"ח מציצה חשופה וזיון
ביקשתי מסלול מקוצר ומבחינתי רק מציצה - אמרה 100 ש"ח והתנתה שלא אגמור לה בפה
התחילה בעבודה ואם לא הייתי מרגיש שיניים יכלה להיות מציצה מצויינת
לאחר כמה דקות של עבודה מאומצת התרעתי על גמירה
המשיכה בעבודת יד וכיוונה אותי לחזה
לא דיברה יותר מידיי,אולי בגלל שרוב הזמן הפה שלה היה מלא...
מתאימה לפורקן מהיר
נשאר סימן שאלה אם היא יכולה ליותר טוב..
אולי אחזור

בנות במאה ש״ח

22

*** דיווח ***

בהקשר להודעה הראשונה בשירשור הזה שמדברת על המסז' בגשר פז אז הנה קצת יותר פרטים בהרחבה על הבחורה החדשה במקום קארינה (מי שיירצה יותר פרטים על המקום והשירות שיריץ חיפוש בפורום):
תיאום והגעה למקום פשוטים ביותר. בטלפון קארינה נשמעת מאוד נחמדה ומצחקקת אז סגרתי שאני אגיע אליה. מגיע. היא פותחת את הדלת רק שראשה מציץ החוצה. פנים יפות ומטופחות. שיער חום גולש. נראית בשנות ה 20 פלוס. היא מזמינה להיכנס. ברגע שנכנסתי נגלה אלי גופה בסוג של בייבידול. פה הייתה נפילה! (מבחינתי) הבחורה שמנה. לא שמנמונת, לא מלאה. שמנה!!! חשבתי לעשות אחורה פנה אבל כמו רבים וטובים נשארתי בשביל החוויה (מעודי לא הייתי עם שמנה צחוק). אחרי הטיפול בעינין הכספי מתחילים בעינין שלשמו התכנסנו. אני ללא בגדים על מיטת הטיפולים ולהפתעתי קארינה נשארה רק ללא חלק עליון בתחתונים ולא בעירם מלא כמקובל Ouch החזה שלה יחסית גדול (אך כך גם כל הגוף שלה) קצת מסז' או יותר נכון דיגדוגים עם שמן בגב (אני חושב שזה היה אשכרה שמן בישול!! לא שמן תינוקות DeadDeadDead) בשלב מסויים היא גם עלתה על המיטה ועשתה קיציקיצי עם השדיים שלה על הגב שלי...תחושה נעימה ביותר אבל הדבר היחידי שחשבתי עליו איזה חזקה המיטה הזאת חיוך גדול אחרי זה התהפכות על הגב. פה התחילה עבודת יד מושקעת מצידה לאחר מכן עברה לעיסוי של חבריקו והשכנים עם שדייה המשומנים כשהיא נשענת עליי לאחר כמה דקות כאלה הגיעה שפריץ עוצמתי בפרפר (עם ציצים כאלה חייבים פרפר!!! צחוק) מגבונים (לא רציתי מקלחת למרות שהציעה) ניגוב קל ולחנייה.

לסיכום:
קארינה בחורה נעימה ושירותית אך לחובבי ה BBW בלבד!
והימנעו מהשמן אלא אם כן בא לכם לטגן אחרי זה חביתה על הבטן Dead

כלל מספר 1 במשחק הזה: לא מתאהבים בזונה :-)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”