כ אלינה שהחליפה את אווה, ליקה, וורה.... - דף 3 - סקס אדיר

אלינה שהחליפה את אווה, ליקה, וורה....

21
bubu6699 ידידי סיבכת את העינינים עם הכותרת אלינה שהחליפה את אווה, ליקה, וורה....

לדעתי מגיע לבחורה דיווח עדכני משלה מבלי לקשר אותה לאף כוכבות עבר .

במקרה הטוב היא יכולה להיות המחליפה של אווה ...וגם רק לקראת סופה.

במקרה הרע ובשום מצב היא לא המחליפה של ליקה ...מיומה הראשון ועד יומה האחרון בארץ ליקה הייתה אחת ויחידה .

רציתי לפתוח דיווח חדש ועדכני על אלינה כי ביקרתי אצלה אתמול ובאמת שנהנתי.

אבל לא רציתי כמו שאומרים לגנוב לך את ההצגה כי מחר אמרת שקבעת איתה.

אז נחכה למחר לדיווח מפורט שלך על אלינה ....בלי להזכיר את אווה וליקה וורה .....

נכתב כהמלצה בלבד ועל מנת למנוע בילבול וזיכרונות כואבים לחברי הפורום שעדיין מתאבלים על עזיבתם של אווה וליקה.
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...

23
תודות לידידנו בובו שבזכותו ביקרתי את העלמה

ביקרתי את אווה וליקה עשרות פעמים והדבר היחידי המשותף להן ולאלינה, לדעתי, היא העובדה שלשלושתן יש כוס...Stern Smile
המדובר בעלמה האמצע שנות השלושים. נחמדה מאוד שבאה ארצה להשלים הכנסה בזמן שמשפחתה סובלת בקור הרוסי.
בלונדינית שיער ארוך, מבנה גוף רגיל - לא מלא ולא רזה עם בטן קטנה של לאחר מספר לידות.
חזה - בינוני רך ונעים וללא תוספות
GFE - אין.
מציצה - היא ניסתה לתקתק אותי במציצה עם חליפה. אני בדרך כלל לא מתעקש לדחוף את הזין שלי היכן שהוא אינו רצוי אבל כשהיא הבינה שמציצה עם חליפה זה big no no והסיכוי שהסשן יגמר לפני חנוכה הוא קלוש - ויתרנו על החליפה והמשכנו במציצה חשופה.
רוורס - אין. גם לא בתוספת.
מפה לשם באמת מדובר באופציה חביבה. מיותרת לחלוטין. לכל מי שחושב ומקווה שזה יזכיר לו נשכחות - שישכח מזה....
400 ש"ח לשעה.
מספר ינתן לכל דורש עד שיימחק מהרשימה...

25
טוב..... התגעגעתי.....!!!!!
יש לי איתה חיבור טוב והמפגשים כמו עם חברה רק שבסוף נפרדים מ400 ש"ח....
פתחה עם חלוק סאטן מדליק חיבוק חם וסמול טוק... הדליקה בוילר אבל כבר הייתי מצוחצח... אגב היא כאן עד אמצע ינואר.
אצלי להבדיל מינתי פרזי ידידי אני כן נהניתי מGFE מושלם שכולל נשיקות וירידות הדדיות ומושקעת....
עשינו סקס בכמה תנוחות קדימה, אחורה, מהצד, רגליים למעלה וכו' שלבסוף המועדפת עליי הייתה בכלל רעיון שלה..... פשוט כפיות כשאני חודר מאחור (לא אנאלי) עם חיבוקים רומנטיים ונשיקות ממש כמו חברה .... סה"כ היינו ביחד קצת יותר משעה (היא לקחה לי את השעון על ההתחלה) וכלל שני מספרים.
ברור לי שאחזור אבל לא בשבועיים הקרובים כי אני טס מחר לחו"ל . ..
כמו שציינתי יש לי איתה קשר טוב וכששאלתי אותה אם להביא לה משהו אז היא הציעה פירות... אז מי שיהנה מסקס בשילוב תותים בזמן הקרוב אז שיגיד לי תודה!!!!!!
אני יודע שחלק קטלו אותה, חלק (כמוני) אהבו ולאחרים היא סתמית אבל אני חושב שהיא מתוקה אמיתית ומאוד משתדלת ובכלל הסכום שהיא דורשת 400 לשעה ממש כדאי ביחס לשוק באיזור.
ינתי צדק היא אכן כאן כדי לפרנס שני ילדים שהיא השאירה בבית והיא לא מקצוענית וחיית סקס כמו ליקה , וכמו שהוא ציין..... המשותף להן זה כוס בלבד (ואפרופו כוס אז כשהיא גומרת מתחילים לה כיווצים מטורפים בבטן ובעיקר בכוס שמחרפנים אותי כל פעם מחדש)
יצא לי פוסט רגיש :-)
לכו תזדיינו ,
בובו
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

27
לסיכום העניין לגביי אלינה .
החבר בובו צודק וגם ינתי צודק .
בובו בדרכו יצר כימיה טובה עם אלינה וקיבל יותר מימנה .
וינתי בא עם ציפיות גדולות וגעגועים עזים לאווה וליקה והתאכזב !
אני אישית מאד נהניתי. באתי בלי ציפיות ואכן נהניתי .
וינתי ידידי להבא ממליץ לך ולכולם לברר פרטים לפני שמגיעים .
כגון מתנשקת .מציצה חשופה .כמה אקטים בשעה וכל מה שאתה רואה לנכון
למניעת אכזבה.
אני ביררתי וקיבלתי GFE שתי אקטים גמירה בפה ובליעה .שלל תנוחות וקצת יותר משעה .
ולא לשכוח ששום בחורה לא מגיעה לארץ לעשות חיים ...
לכולם יש מטרה אחת לעשות כסף !!! גם לליקה ואווה !!!

נכתב במטרה לחדד דברים ולא במטרה לפגוע ...
אז איך אומר חברנו בובו...לכו תזדיינו,

והמסקנה שלי בכל אופן בקשר לאלינה. היא כן אופציה טובה נכון להיום בחיפה.
ומי שידע לגרום לה לחייך יקבל יותר...והמבין יבין :)
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...

28
אני כבר למעלה משנה וחצי לא מעביר טלפונים לחברים שמבקשים מספר בשרשור כדי לנסות למגר את התופעה הזו ומקווה שעוד הרבה ינהגו באותה הדרך.
כל חבר שמבקש ממני (ויש עשרות ואולי הרבה יותר) מספר בפרטי קיבל ואין אחד שיוכל להעיד אחרת גם אם זה חבר חדש, אחד שאתה יודע שהוא לא מדווח ואגב הרוב המוחלט כזה ואפילו חברים שלא באים לי טוב ברמה האישית!!!!
בבקשה בקשות למספרים רק בפרטי!!!!!!!

תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”