כ ויקטוריה חזרי הביתה...מילנה את עדינה... - דף 3 - סקס אדיר

ויקטוריה חזרי הביתה...מילנה את עדינה...

21
וואלה רק עכשיו שמתי לב שהוא דיבר עלייה כי כבר קראתי את הדיווח שלו ולא הבנתי על מי מדובר .. אבל האמת שאצלי הכל היה שונה לגמריי .. לא כמו שהוא דיווח .. והיא כן זזה ברוורס והמחיר זול יותר ...
כשהזין עומד השכל בתחת !

24
ככה גם אני דגמתי את אידה
כן היר רזה מציצה בלי והיא יודעת להישתמש בפה
ולא רק בשביל לאכול בפועל דורשת 300 הבאתי לה 400
כי באמת נתנה עבודה מתאימה לקבלני הריסות
אז ככה מה הייה לנו קבענו אספתי אותה נסענו לחדרים
לא דרשה את הכסף פנים לא מי יודע מה יפות
רזה חזה נפול פיטמות ונטיל
בטן קטנה אבל ממש קטנה
מציצה מושלמת כולל ביצים ביקשה סליחה שלא הספיקה לתפוס את הזרע אז היק קיבלה את זה לפנים ????
רימינג לא ניסיתי אני לא מת על זה
אנאלי אין לה בעיה כול עוד אין לך מפלצת בין הרגלים
איתי היא לא החזיקה מעמד אחרי 3 דקות ביקשה להפסיק
כי זה כואב אבל פיצתה בדרך אחרת בחורה באמת שירותית
כמו שהרב רוני אור אין זונות יפות
אבל בהחלט שווה
הייתי איתה מעל 4 שעות ולא התלוננה
בחורה נעימה קצת קשה לתקשר איתה
אבל בגדול עדיף על כול היפות שמתקתקות
אותך
Black

29
טוב אידה דיברה איתי בפון וביקשה סליחה אמרה שהסטלבטה עלי בגלל שהרגישה בנוח איתי מדי והחקירות שלה היו כי נראתי צעיר לגילי והיא חששה שאני מתחת ל18Shocked,אז אני מבין אותה ומוכן להפגש לסיבוב חוזר, הרגליים שלה פשוט מושלמות חייב לשפוך עליהן ויסקי של בלייק ולשלוק אותו מרגלייה.
אני יודע שכבוד הרב אמר לא אבל אני חייב לתת לה שאנס המצפון מפריע לי,
אני מצטער מאלו שלא ראו את הדיווח לפני השינוי שלו אז אני יסכם ככה אידה לא דיברה יפה והתנהגה מגעיל איתי באוטו
ובסוף ביקשה לצאת, רשמתי את מה שאמרה ואת מה שרגשתי, הבנתי שאיתי היתה ככה כי נראתי צעיר מדי וחשבה שזה בסדר "לצחוק איתי" אני מבין ולכן שיניתי אותו עד לפגישה נוספת אם אידה
אני רושם דיווחים לא כדי להתנקם באנשים אלה כדי לגרום להן להשתנות וכדי לדאוג לאנשים אחרים לא ליפול, אם בחורה למדה מהטעות שלה וביקשה סליחה אני מניח שהיא תשנה את דרך ההתנהגות שלה כעת לא רק איתי אלה גם אם אנשים אחרים (תודה למי שגילה לה את הפורוםאצבע למטה)לכן אני החלטתי להוריד את מה שרשמתי לא כי קיבלתי שוחד או איומים(את זה אני מקבל קבוע יומי בפורום מהמין השלישי זה כבר לא מזיז לי בכלל) אלא כי יש לי לב ואני חושב שהיא הבינה שטעתה היא לא בחורה רעה היא פשוט לא יודעת להתנהג כנראה רגילה שמחזרים אחריה ולכן מרשה לעצמה להתנהג בצורה כזאת, טוב אני מקווה שאני יחזור חי וידווח אני יפגש איתה שנית ונראה מה ואיך.
ואני חוזר אני לא משוחד ולא יחצן מי שמכיר אותי יודע, ומי שלא מקווה שלא יחשוב כך בכל מקרה אני לא הורדתי את הדיווח בגלל משהו כזה אלה נטו כי הרגשתי חמלה כשהיא דיברה איתי אני נותן לה שאנס יש פה אנשים שכן נהנו איתה אז יכול להיות שאני מקרה מיוחד נראה מה יהיה.

החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”