הייתי אצל רינת ואני לא כל כך מרוצה. בהתחלה נכנסתי וסופי פתחה לי את הדלת שאלתי אותה אם יש עוד בחורה והיא אמרה שלא,אמרתי שבאתי לרינת והיא אמרה שזו היא אבל אז אמרתי שאני יודע שרינת צריכה להיות עם שיער ארוך ורק אז התרצתה וקראה לרינת תוך כדי שהיא מקללת ברוסית בגלל שתפסתי אותה שניסתה לעבוד עליי כנראה חח ממש גועל נפש. נכנסה רינת ובניגוד לתיאורים פה גם היא עם שיער קצר אמנם נראית לא רע בכלל אבל לא כזו יפה כמו שתיארו אותה פה ,לפי התיאורים ציפיתי למישהי ממש כוסית ולא כך היה הדבר וגם סופי לא. השירות לא היה רע מדי אבל גם לא כזה טוב.
רינת לא זורמת עם בקשות הלקוח. התחילה עם נשיקות בגוף,מציצה טובה למדי אבל קצרה התעייפה מהר ולבסוף זיון בדוגי. עכשיו במהלך המפגש אני מבקש כל מיני בקשות תעשי ככה וככה בדרך כלל במעט הפעמים שאני דוגם אין לבחורות בעיות מיוחדות וזורמות עם רצון הלקוח.
הרעיון הכללי של רינת היה שאני ישכב ואתן לה לעשות את כל העבודה,מה שפחות מקובל עליי ואם היא לא תעשה דברים מסוימים שאני אוהב. בנוסף לזה זכיתי לניתוח פסיכולוגי מרתק: אתה או סגור מדי ,או קשוח מדי ,או משהו אחר חח במקום לזיין אותה היא זיינה לי את המוח. אומרת שלא רוצה שהלקוח ייצא לא מרוצה וירגיש שסתם זרק כסף. בקיצור הדיווח לא מושלם ולא בא לתקוף את מעריצי רינת מי שזה מתאים לו שיילך אבל אני כבר לא חושב שאחזור לשם נראה לי עדיף שהייתי מנסה את יוליה מקרית אתא שעליה לא שמעתי דיווחים שלילים ומסופי ורינת כן היו דיווחים לא תמיד מושלמים אבל התיאור החיצוני שלהם פה משך אותי דווקא לדירה הזאת כי התחשק לי מישהי ממש כוסית וזה לא היה כך קיצר איכזבתם אותי חח.
רינת ממוצקין
32מסכים אחד לאחד עם הביקורת הקודמת
רינת בעלת אובר נחמדות . מלאכותי למדי
מציצות וליקוקי ביצים ברמה גבוהה .
זיון סביר פלוס .
מתקתקת בדרך שלה שנראת כלא מתקתקת....
מומלץ אך לא היסטרי
ויקה מקרית אתא עדיפה בהרבה
רינת ממוצקין
35היכן נמצאו. ומה מס ' הטלפון. הם כבר נעלמו כמה חודשים. אם יש לך את מס' הטלפון תשלח לי בפרטי אם אתה לא מפרסם את מס' הטלפון בפורום.
zopnas
רינת ממוצקין
38הפוסת הבא זו העבדה שלכם.
פתיינית חדשה ברמת שחקנית פורנו...
בחורות וזיונים הם מהרות החיים.
רינת ממוצקין
40רינת עדיין חיה ובועטת וגם סופי עדיין חיה רינת רזתה מאוד והגיע לממדים של סופי נראית פחות טוב אחרי הדיאטה כאסח שעשתה בכל מקרה נמצאות ברחוב איינשטין 300 לחצי שעה בלבד לא מקבלות בפחות לדעתי יש פירסום אפילו באתר אבל אני לא בטוח אז כרגע נמנע מלפרסם מספר