כ המלצה על בחורה משפרינצק lika - דף 4 - סקס אדיר

המלצה על בחורה משפרינצק lika

32
אני פחות בררן לגבי למי לתת או לא את המספרים של הבנות ויעידו על כך 13 החברים ששלחו לי הודעה פרטית ביומיים האחרונים... מי שמעוניין שישלח אליי הודעה פרטית ואתן לו את המספר.
יחד עם זאת אני יכול להבין את צ'ארמר אבל אין לי כוח להתחיל לבדוק כל משתמש ממתי הוא רשום וכמה דיווח....חוץ מזה שהמטרה של הפורום זה לחלוק ולשתף.
לכל מי שקיבל את המספר ממני... תהנו.... אבל גם תדווחו.

תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

33
זה בגלל שחדשים היו מחכים מעל שבוע עד שהודעה היתה מתפרסמת. זו דעתי שלי מניסיון מר שהיה לי פה. חייב לציין שניסיתי את מזלי השבוע שוב אחרי תקופה ארוכה שלא הגבתי והיה שיפור משמעותי. תוך פחות משעתיים התגובה פורסמה.
כל הזמן מחפש

35
חברים דבר נוסף וחשוב.... אנחנו הולכים כנראה להציף אותה והיא פה למשך שנה אחת.... תהנו ממנה אבל תכבדו אותה.... תאמינו לי שהדרך לקבל סקס טוב מבחורה עובדת (וגם בכלל בחיים) זה להסתכל לבחורה בעיניים לכבד אותה לומר לה מילים יפות, להגיע נקיים אולי התמדה של 2-3 פגישות , תאום ציפיות וכמובן שכשהיא אומרת לא....אל תחפרו פשוט תכבדו.
בקיצור אל תישברו אותה תגרמו לה לברוח... היינו נחמדים לולריה והיא הביאה את לילי באמצעות המלצות חמות עלינו... אז לכו תדעו מי החברה הבאה שעליה לילי תמליץ בשבילנו... צחוק
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

36
איתך במאה אחוז..מי שמחפש יחס וGFE צריך לדעת לכבד..וגם לילי יודעת לשמור על עצמה כמו ולריה לפניה. תפנקו אותה קצת ו/או תתיחסו אליה נעים ויפה, קצת בושם ומקלחת לפני, תקבלו יחס של קינג שאני לא קיבלתי אישית משום בחורה עובדת, ותאמת שאפילו חברה/אישה לא נותנת כזה GFE מושלם במיטה בד"כ..

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”