עכשיו חזרתי ממנה (לא קיבלתי את הטלפוןן מאף אחד, רק הכוונות לאתר לא מובן בכלל שבסוף הצלחתי להתמודד איתו)
במילה אחת: מציאה
בשתי מילים: מציאה זמנית
היא קבעה איתי לאחת עשרה, וקצת התעצבנה כשהגעתי טיפה יותר מוקדם, ובפרט כשלא מצאתי את המקום.
טיפ למחפשי המציאות: תכוונו לכתובת ב-45. לבניין הזה יש שלט קטן שכתוב עליו "...45"
מימינו יש המשך, ועל הבניין שאמור להיות 47 יש שלט שהוא שבור (ז"א לא רואים את המספר). הכניסה מאונכת ל-45 -- שם אתם צריכים לעלות עד הקומה האחרונה , ואז על הדירה כתוב 7 (משום מה).
לענייננו:
אמנם היא נראתה לי עצבנית (ירדה לרחוב במיוחד כדי להוביל אותי) - אבל זה רק חירמן אותי עוד יותר. ירדה עם ג'ינס וטישרט, ועם גוף פגז - אמרתי שאני חייב לפרק אותה.
עלינו למעלה, היא הכינה לי קפה (הכל בעצבים שאח"כ ארגיע אותם ממש) - נכנסתי למקלחת ואז התחלנו באקשן. באופן מוזר היא רק אמרה לי לשים את הכסף על הכורסא ליד, ואפילו לא בדקה... אקדים ואומר שאני חושב שהיא שווה כל שקל, וש-350 זה ממש מחיר שאפשר לעמוד בו לשעה.
היא הרבה הרבה יותר יפה מהתמונות שהיא שלחה לי (האמת שבקושי הצלחתי לחבר בין התמונות למציאות, אולי פשוט היא רזתה נורא כי הפנים שלה ממש חמודות - ובתמונות הן גסות כאלה).
יש לה כוס מהמם. פשוט מהמם. צר וקטן, חלק לגמרי ועם צורה יפהפיה. כשעשינו 69 והיא נכנסה לעניינים (למרות העצבים והעייפות) הוא נהיה רטוב ונפתח ונסגר במין קול של שיחרור אוויר שהעיף אותי לעננים - זאת בזמן שהיא מוצצת לי נורא נעים ומתחככת בי!
היא רזה עם גוף נהדר מבחינתי - והתחת נפלא - קטן ועגול, וב-69 לא יכולתי להפסיק ללטף ולהגניב לו נשיקות.
אח"כ התהפכנו וזיינתי אותה במסיונרית (בעודי מחזיק את הישבן המתוק) - היא נותנת קונטרות מצויינות פשוט, אפילו בשעה מאוחרת. הרגשתי את הכוס המושלם הזה עוטף אותי והיה פשוט נעים בטירוף.
אח"כ היא עברה לדוגי (OMG זה היה טוב) - ואני חייב לציין שהיא פשוט יודעת מה היא עושה. פאקינג מדהים.
לדוגמא: בדוגי היא זזה במעין סיבובים (כאילו שהתחת והצוואר העדין וכל מה שאתה רואה מתחתיך לא מספיק) שפשוט גורמים לך לגמור, בייחוד בגלל הכוס ההדוק הזה שלה. ואחרי זה, אחרי שאתה גומר - ווואווווו - יש לה מין טכניקה שהיא כאילו סוחטת אותך כשאתה עוד בפנים, ואז אחרי זה מוציאה ומכניסה אותך ונותנת כמה סיבובים עד שלא נשארת ש-ו-ם טיפה.
נראה לי שזה מספיק מה שכתבתי למעלה (באמת מציאה מבחינת הזיון והמראה) - אציין שבאמת השפה מהווה מחסום, אבל הצלחנו לצחוק על זה [זה ממש חמוד שהיא אומרת שהיא "מטיסה מטוסים" - "איזה?" - "בואינג 747" אמרה וצחקה , כששנינו יודעים כמה זה חמוד השקר הזה] - אם היה לה גוגל טרנסלייט על הפלאפון גם, זה היה ממש ממש עוזר, אבל צריך להסתדר עם סמארטפון אחד בלבד...
עוד דבר אחרון - באמצע הזיון ראיתי איזה משהו שהיה נראה לי מוזר מתחת לשפה (היה חשוך, וזה גם ככה היה אחרי נשיקות והמציצה...) וזה קצת הוריד לי, חשבתי שזה הרפס.
אחרי זה הסתכלנו על זה יחד טוב טוב באור - והיא ציחקקה כי היא הסבירה לי שזה מהביקור שלה ברופא שיניים פה בארץ שבטעות פצע אותה עם פינצטה (היא הראתה לי מה זה פינצטה רגילה, ואז עם הידיים מה זה פינצטה של רופא שיניים , זה היה ממש מצחיק האמת)
וגם רואים שזה לא הנגע האופייני להרפס - והוא החלים גם ממזמן ולא בולט (זה לא נגע, זה פצע שהחלים באמת, הוא לא אדום - והוא לא על הרקמה של הרפס - הוא בכלל לא נוגע ברקמת השפה אלא כולו על העור (אפיתל שונה) - איננו בולט ואיננו בוהק - זה לא הרפס! - חוזר ואומר - זה ל-א הרפס!!!)
מקווה שהדיווח עוזר - היא מקסימה, סקסית ומיוחדת (וב-350 שזה יותר זול ממה שראיתי במרכז כשחיפשתי - ושם הכי זול היה 400). היא עוזבת ממש עוד כמה ימים, אז תהנו בקרוב :)
קטיה/ורה פרטית מהאתר הלבן.
32התקשורת איתה לפני המפגש הראשון הוא מאוד קשה, בפרט שהוא מנוהל בעיקר במייל ובחסדיו של הרב טרנסלייט גוגל שליט"א. בנוסף יש לה פתיל קצר מאוד כשלא מבינים אותה. והיא מתעקשת שהיא במספר 47, למרות שהיא בבניין שרשמית כלל לא נחשב לרחוב שהיא מציינת. 47 נמצא בצמד עם 49 ולא כפי שהיא מתעקשת על 45 שזה יחד. (למי שציין שאין מספר על בניין 47, תבדוק שוב, העץ מסתיר).
אבל לדעתי שווה כל מאמץ, יש לה גוף מושלם, ציצי קטן, ופינוק מהציורים.
חרמן היום - חרמן אתמול - חרמן תמיד !
34שלום לכולם...
השבוע יצא לי לקבוע למען האמת בספונטניות עם הבחורה.
קבענו בשעה 13:00 לשעה 16:00 ואכן הפגישה התקיימה ללא תקלות.
תודות לכותבים מעלה , הצלחתי לאתר את הדירה די במהירות ....
חיכתה לי בחלוק לבן משי - שדרכו ניתן היה לראות את חיטובי גופה...
כפי שנאמר , חזה קטן ולא ראוי להתייחסות אבל שאר הגוף יפיפה.
שני אקטים לשעה וקצת מבלי להסתכל בשעון מצידה.
דוגי חלומי ...מציצה לא רעה בכלל ( אין תלונות - באחת מהפעמים גרמה לי לגמור) , מקלחת משותפת.
מסג' התחלתי נחמד... סה"כ חוויה טובה מאוד...
בין לבין שיחה בשפת הסימנים ( לא דובר רוסית לצערי) ...היא לטענתה בת 33 , טייסת ? ? , הגיעה לפה לעוד מספר ימים.
סה"כ חוויה נחמדה מאוד תמורת 400 ש"ח.
נהנתי 

טל
35איך שאומרים "הסנדלר הולך יחף"
חילקתי את המספר לכמה עשרות חברי פורום, אך אני בעצמי לא זכיתי להכיר אישית את העלמה...
חילקתי את המספר לכמה עשרות חברי פורום, אך אני בעצמי לא זכיתי להכיר אישית את העלמה...
והנה היא איננה איתנו, חזרה לארצה. אולי תשוב, ואולי לא...
תודה לכל אלו שלא רק ביקשו את המספר שלה, אלה גם שיתפו ודיווחו.
המשך שבוע מעולה לכולנו
36[QUOTE=homeless]איך שאומרים "הסנדלר הולך יחף"
והנה היא איננה איתנו, חזרה לארצה. אולי תשוב, ואולי לא...
תודה לכל אלו שלא רק ביקשו את המספר שלה, אלה גם שיתפו ודיווחו.
המשך שבוע מעולה לכולנו
[/QUOTE]
כנ"ל
37אכן, כאן המקום להודות לאבריסוד שעזר לי להגיע אליה. תבורך.. אזכור לך את זה.
חרמן היום - חרמן אתמול - חרמן תמיד !
38הספקתי לבקר אותה ממש יום יומיים לפני שאמרה שעוזבת.
לדבריה לא תחזור, וחבל.
תודה רבה ל homeless, כן ירבו כמוך, בזכותך יצא לי להיות עם טייסת 

אם אפגש עם נווטת, רב חובלת או משהו בסגנון, אתה תהיה הראשון שתדע...

39היי,
לא הצלחתי להגיע ולהבין מה זה האתר הלבן
תודה ל
abrisod על הטלפון ,
היה קצת קשה למצוא את הכניסה אבל הסתדרתי אחרי שעליתי איזה 3 מדרגות .
בחורה מאד חמודה , היה לי קצת קשה איך לתקשר איתה כי לא ענתה לי להודעות SMS ולא ראיתי שיש לה ואטסאף או וויבר , אז השתמשתי בשני מכשירים כדי להיעזר בגוגל להגיד לה שאני רוצה לבוא , ואז נתנה מחיר 250 וכתובת באנגלית ואמרה לחצי שעה באנגלית.
הגעתי פתחה לי את הדלת בחורה רוסיה רגילה רזה ציצים בינוני- קטן עור לבן , נראת מתוקה כזאת. לא כוסית על אבל חמודה.
אמרה לי מקלחת , נכנסתי והביאה מגבת נקיה תוך כדי הייתה במטבח והתעסקה עם מכונת הכביסה , כשסיימתי שאלה מה לשתות אמרתי מים וקיבלתי . ( באנגלית ללא משפטים שלמים)..
נכנסתי למיטה הגיעה אמרה כסך על הספה ( כנראה מנהג לא לקבל כסף מיד ליד ).
שאלה מה אני אוהב , התקשתי להסביר שמציצה וסקס רגיל .. בסוף זרמנו
שואלת אם מתנשק , הבחורה מוכנה להתנשק , וזרמת בליטופים בגוף ונשיקות , מצצה נחמד ף ליקוקים מתחת לביצים מחרמנים ברמות ואז התהפה ודחפה את החריץ שלה לפנים שלי מריח נחמד , לא רטוב כלכך השתמשנו בשמן , שואלת אם מוכן מלבישה קונדום וזרמה איתי לכל התנוחות ,היה קצת קשה להסביר לה להתהפך היא כנראה אוהבת דוגי , באמצע אמרה משהו ברוסית שנראה לי בעדינות (הבנתי לפי ההתנהגות ) .
חבל שלא דוברת שפות
שאלתי כמה זמן היא תהיה פה אמרה שבועיים ( כנראה שזה מה שהיא יודעת להגיד או בא לה שיבואו יותר לקוחות ולא יקחו את הזמן ).
תהנו
לא הצלחתי להגיע ולהבין מה זה האתר הלבן
תודה ל
abrisod על הטלפון ,
היה קצת קשה למצוא את הכניסה אבל הסתדרתי אחרי שעליתי איזה 3 מדרגות .
בחורה מאד חמודה , היה לי קצת קשה איך לתקשר איתה כי לא ענתה לי להודעות SMS ולא ראיתי שיש לה ואטסאף או וויבר , אז השתמשתי בשני מכשירים כדי להיעזר בגוגל להגיד לה שאני רוצה לבוא , ואז נתנה מחיר 250 וכתובת באנגלית ואמרה לחצי שעה באנגלית.
הגעתי פתחה לי את הדלת בחורה רוסיה רגילה רזה ציצים בינוני- קטן עור לבן , נראת מתוקה כזאת. לא כוסית על אבל חמודה.
אמרה לי מקלחת , נכנסתי והביאה מגבת נקיה תוך כדי הייתה במטבח והתעסקה עם מכונת הכביסה , כשסיימתי שאלה מה לשתות אמרתי מים וקיבלתי . ( באנגלית ללא משפטים שלמים)..
נכנסתי למיטה הגיעה אמרה כסך על הספה ( כנראה מנהג לא לקבל כסף מיד ליד ).
שאלה מה אני אוהב , התקשתי להסביר שמציצה וסקס רגיל .. בסוף זרמנו
שואלת אם מתנשק , הבחורה מוכנה להתנשק , וזרמת בליטופים בגוף ונשיקות , מצצה נחמד ף ליקוקים מתחת לביצים מחרמנים ברמות ואז התהפה ודחפה את החריץ שלה לפנים שלי מריח נחמד , לא רטוב כלכך השתמשנו בשמן , שואלת אם מוכן מלבישה קונדום וזרמה איתי לכל התנוחות ,היה קצת קשה להסביר לה להתהפך היא כנראה אוהבת דוגי , באמצע אמרה משהו ברוסית שנראה לי בעדינות (הבנתי לפי ההתנהגות ) .
חבל שלא דוברת שפות
שאלתי כמה זמן היא תהיה פה אמרה שבועיים ( כנראה שזה מה שהיא יודעת להגיד או בא לה שיבואו יותר לקוחות ולא יקחו את הזמן ).
תהנו