כ ויקטוריה חזרי הביתה...מילנה את עדינה... - דף 4 - סקס אדיר

ויקטוריה חזרי הביתה...מילנה את עדינה...

34
בבוקר, התבעסתי לקרוא את הדיווח שלך כי לי הייתה חוויה אחרת לגמרי כפי שדיווחתי. אני מניח שאתה דובר רוסית אם השיחה קלחה על כל מיני נושאים שציינת. בלכ מקרה אני מתכוון לדגום אותה שוב אחרי החג, מסקרן אותי לראות כיצד תתנהג והאם תהיה טובה או התקלקלה כבר.

37
[QUOTE=Shon diesel]בבוקר, התבעסתי לקרוא את הדיווח שלך כי לי הייתה חוויה אחרת לגמרי כפי שדיווחתי. אני מניח שאתה דובר רוסית אם השיחה קלחה על כל מיני נושאים שציינת. בלכ מקרה אני מתכוון לדגום אותה שוב אחרי החג, מסקרן אותי לראות כיצד תתנהג והאם תהיה טובה או התקלקלה כבר.[/QUOTE]

יכול להיות שהיא זיון טוב אבל אדם היא לא, אני לא יכול לזיין כמו רובוט ללא רגש, חייב פוצי מוצי ולפי הדיבור שלה כבר רציתי לזרוק אותה מהאוטו לאחר כמה שניות פשוט הרגליים שלה שתפו את מוחי
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

39
גם אני נפגשתי עם אידה.. תודה לרוני שנתן את המספר...
תיאמתי איתה דרך הווצאפ היא גרה בחדרה צריך לאסוף אותה ולדאוג למקום.
דורשת 400 ובנוסף צריך לדאוג לחדר יוצא בכלל לא זול.
אספתי אותה והגענו לחדר. מדובר על מישהי מבוגרת בדיוק כמו שתאירו לפני רזה חזה מפונצר....
מתחילים יורדת למציצה עמוקה משם הפכתי אותה לכל תנוחה שרציתי. יש לה חור גדול לא נראה לי שהיא מרגישה משהו כבר..
בנוסף היה לא כתמים לבנים בתוך המנוע אולי משחה או משהו מטריד קצת...
ולאחר מכן קיבלה גמירה לתוך הפה תענוג...
יצאתי משם אחרי שעה ועשרים בערך אין לחץ זמן כלל אבל מבחינת המשיכה והחוויה לא משכה אותי כלל זורמת ומאוד חברותית לשיחות בין לבין אבל מבוגרת והיא רחוקה מלהיות כמו הבחורות הצעירות שמעמידות לך רק מלהסתכל עליהן...
סה"כ היה טוב מאוד הפקתי את המירב אין תלונות..

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”