לרה מחיפה
32[QUOTE=הלוחש לפותים]תודה להומלס הגבר גבר שנתן לי את המס של לרה נכון שזה היה מזמן אבל רק היום יצא לי לבקר אותה
[/QUOTE]
אז ככה בחורה חמודה
לא פצצת עולם אבל יפה
פנים נאות חזה קטן חצוף
אגן רחב וירכיים רחבות קצת עבה אבל חלילה לא שמנה .
מחייכת לא מתקתקת משרה אווירה נעימה .
בקשר לתקשורת היא קצת קשה למי שלא דובר רוסית .
אבל הסתדרנו רבע רוסית חצי אנגלית וחצי בשפת החיות .
בקשר לסקס רחוק מחיית סקס ורחוק מלהטטנות . עושה מה שאתה רוצה גמירה בפה תנוחות שונות אבל לא משתוללת .היא הזכירה לי קצת את אווה למי שמכיר.אולי קצת נשחקה אמרה שהיא מתגעגת הביתה .
לסיכום נחמד לא העיפה לי את הגג ולא עשתה לי הצפה במרתף אפשר להעביר שעה בכיף
עדיף על כל מה שמסתובב היום בחיפה והקריות
אני בכל אופן חוזר לגברת. ב. שלי
יאללה גברת ב. שימי אלטון גון ובואי נשתולל
אחלה דיווח חבר, אווה אולי לא הייתה חיית מין ואפילו לא קרובה לזה אבל היא ה"נערה עובדת" הכי יפה, עם הגוף הכי יפה וחלק ועם הציצים הטבעיים הכי מושלמים שפגשתי בכל שנותי בתעשייה. חבל שאחת כזאת בכלל מגיעה למצב שהיא עובדת בעבודה כזאת.
לרה מחיפה
34אז לאחר מספר רב של נסיונות תיאום סוף סוף הצלחתי לבקר את לרה לפני שעוזבת את הארץ ותודה להומלס.
הכל כבר נכתב וסופר על הגברת הנחמדה שהמראה שלה והגוף שלה ממש לטעמי.
לרה באה לעבוד ועושה את העבודה בצורה הטובה ביותר אני הלכתי על הדיל של שתי גמירות 400 שקל זיון בשלל תנוחות עם גמירות בפה ועל הפנים. במידה והייתה נשארת בארץ בטוח הייתי חוזר שוב
לרה מחיפה
37טוב, אז בתור אחד שזה הדיווח הראשון שלו, אנסה לעשות את זה קצר ולעניין (בניגוד גמור וההפך המוחלט מהפעם האחרונה שהייתי אצל לרה).
אך לפני כן רוצה להודות לחברי הפורום הצפוניים על הדיווחים המרתקים, וביניהם להומלס, למרות שלא היית אתה זה שנתן לי את המספר של לרה, אלא בובו (תודה בובו! :) )
בכל אופן, ביקרתי את לרה לפני שבוע, בחורה קטנה וקומפקטית, בדיוק כמו שאני אוהב. ביקשה מיץ תפוזים מהסופר, כמובן שפינקתי.
בהחלט יופי רוסי מדליק ואופי צנוע.
לקחה 400 לשעה והתנשקה כמו חברה אמיתית.
הסקס היה לא רע בכלל וגם זרמה על מספר תנוחות למרות שאיני דובר את שפת האם.
מה שכן וחבל לי, לא הצלחתי לשאול אותה מה גרם לאותם סימני המגהץ שעל גופה, דבר שגרם לי לסיוטים בלילה מעצם המחשבות של מה עבר על המסכנה. אני לא אחד שמתעלל ומחיי לא התקרבתי אפילו לסאדו מאזו. בנימה זו אפנה לחבריי כאן, אל תשכחו שהצד השני הוא גם בנאדם, התייחסו אליו יפה! :)
בכל אופן, כדי לסיים בנימה אופטימית ולא מעכירה, בהחלט אחזור אליה לפחות עוד פעם אחת לפני שנוטשת את ארצנו אחרי החגים, אז אנא את תתפסו את כל המקומות הפנויים ;)
אשמח לתגובות, כדי שלא ארגיש שהדיווח הראשון שלי הלך לאיבוד ;)
38צהריים טובים לכולם
שניה לפני שנכנס יום הכיפורים ביקרתי את העלמה לרה
בחורה חמודה וחייכנית בסביבות 160 ס"מ מוצקה וספורטיבית ..צעירה הכל עומד מתוח ומוצק במקום
שזופה
עיניים מעט מלוכסנות בלונד צבוע קארה
שפתייים בשרניות רכות ונעימות
נמצאת בדירה שאווה נמצאה בה בתחילת דרכה למי שזוכר
הגעתי עם קפה וארוחת בוקר קלה
אחרי קצת דיבורים יודעת מעט אנגלית
ניגשנו לעניין ..
מתנשקת לאחר התחממות ובניית אמון קלה
מוצצת בהתחלה עדין ואז משתדלת יותר סה"כ נעים עם רוק לא מוגזם וניסיון להעמקה ללא צורך בעידוד
חדירה קלה לאחר הרטבה טבעית ללא צורך בתכשירים קצת דוגי קצת מיסיונרי וגמירה לפה לא בלעה אבל גם לא מיהרה מידי לברוח לשירותים לירוק
אח"כ עשתה לי עיסוי ארוך .. לא מקצוענית כבר היו טובות ממנה אבל סה"כ נעימה ורוצה לעשות נעים
היה רגוע בהתאם למוד שהייתי בו
נפרדנו בנשיקה
מותק של בחורה כאמור ב 5 לאוקטובר חוזרת לרוסיה ממליץ למי שחפצה נפשו בביקור לא לצורך פריקה עצבנית נטולת חיבור אצל זונה אלא יותר למי שמחפש תחושה נעימה ורגועה כמו אצל מאהבת צעירה
גמר חתימה טובה ושנה טובה