לא כועס על אף אחד רק על עצמי שלא שמתי לב לסימנים מחשידים , פצעים מוזרים שיש לה על הפה ופצעים על המנוש ועל הרגליים
חפיף לומדים מטעויות
תודה טום
דיווח חם מקריית מוצקין
43[QUOTE=hardcore100]אני אמרתי והרבה זילזלו בי חברים שלי חטפו ממנה מהפעם הראשונה שלהם.
אגב זה פורום שנועד לדווח על מקומות ועל בעיות
ולגבי הרפס זה עובר?[/QUOTE]
אתה מבין בכלל מה שאני מנסה לומר לך????
אגב זה פורום שנועד לדווח על מקומות ועל בעיות
ולגבי הרפס זה עובר?[/QUOTE]
אם לא היית מוסיף את השטויות/שקרים שלך על "חזה סיליקון, מיטה גבוהה, חור ברצפה, ומועדון מלמטה"
אז אולי אנשים היו מבינים שאתה בנאדם רציני, ואז היו נמנעים מסיכון להדבקה.
וזה היה מאוד מאוד עוזר, אם לא היית מוסיף רק בסוף הדיווח הראשוני שלך משפט קצר אחד הזוי- "אם אחזור- לא בחיים היא חולה במחלה והיא אמרה לי את זה בסוף." כתבת בערך 20 שורות בדיווח, וככה סיימת אותו? לא יכולת להרחיב קצת יותר או לרשום משפט הגיוני יותר. תחשוב שהייתי רושם דיווח מפורט על בחורה ואומר בסוף : "אה, דרך אגב , יש לה HIV. אחרי שזיינתי אותה היא הראתה לי תוצאות של בדיקת דם שעשתה".
בקיצור, היו מלא סיבות לזלזל במה שאמרת. ובמקרה שלך, אם אנשים זילזלו בך, הלכו אלייה ונדבקו ממנה- לדעתי, אתה האשם העיקרי. הפורום כן נועד לדווח על נפילות ובעיות, אבל צריך לרשום כמו בנאדם כדי שיתייחסו אלייך ברצינות. בדיוק כמו שאנשים יחשדו שמישהו
הוא יחצן בגלל שהוא מחרטט או משבח באופן מוגזם בדיווחים שלו.
בקיצור, היו מלא סיבות לזלזל במה שאמרת. ובמקרה שלך, אם אנשים זילזלו בך, הלכו אלייה ונדבקו ממנה- לדעתי, אתה האשם העיקרי. הפורום כן נועד לדווח על נפילות ובעיות, אבל צריך לרשום כמו בנאדם כדי שיתייחסו אלייך ברצינות. בדיוק כמו שאנשים יחשדו שמישהו
הוא יחצן בגלל שהוא מחרטט או משבח באופן מוגזם בדיווחים שלו.
אתה מבין בכלל מה שאני מנסה לומר לך????