כ ריכוז מסודר של מקומות בעמק יזרעאל - דף 5 - סקס אדיר

ריכוז מסודר של מקומות בעמק יזרעאל

44
אהלן. אני חדש פה ואני חושב שקודם כל סחתיין עליכם. בד"כ אני לא יוצא לצרוך מין, לא בגלל שיש לי מה לזיין אלא בגלל שאני מתבייש(הייתי באמסטרדם בחלונות האדומים אצל ארבע בנות, אבל זה ממש אחרת וחופשי). אבל, פעם אחת הייתי בחיפה (לפני 3 חודשים) עם שני חברים, ואחרי תכנון וחיפוש של מקום הגענו למכון ברחוב ההסתדרות(לא זוכר מספר) אבל אני חייב לנסות לתאר לכם כמה שהכי מדויק כדי שתיזהרו. זה אחרי שווארמה חאזן של מול היס פלאנט ממש כמה עשרות מטרים וימינה לסמטה רחבה, שמה יש גגון בצבע אדום (לא בטוח, אבל מה שבטוח ישנה תאורה אדומה שמאוד בולטת החוצה אי אפשר לפספס את זה).

נכנסנו וממש מול דלת הכניסה הפתוחה לרווחה ישנו דלפק ומאחוריו כשבע בנות שישבו על ספה אשר קמו ישר כשנכנסנו והייתה אחת ממש מכוערת ומבוגרת עם פאה מפגרת שכנראה היא המאדאם שאמרה לנו לבחור. אני שזאת הפעם הראשונה שלי הייתי מבולבל ולא ראו כל כך טוב את הבנות בגלל התאורה האדומה המשתלטת על החדר כך שכולן פשוט נראו מצוין.

הם בחרו להם והחלטתי שאין לי יותר מה להתלבט ובחרתי. נכנסתי איתה לחדר(פתאום גיליתי זקנה מקומטת, אבל אמרתי מ'כפת לי נסיים עם זה וזהו היא נתנה לי פרטים(זיון, מציצה רבע שעה 200 ש"ח), אמרתי סבבה, הוצאתי לה שטר 200. היא יצאה איתו מהחדר ואחרי דקה חזרה עם מה שנראה כמו שטר של 200 ואומרת לי שזה מזויף (אני משכתי מהבנק בשביל הזונה הזאת לא יכול להיות מזויף וזו רק ההתחלה) ישר הבנתי שהיא באה לעקוץ אותי התחלנו להתווכח ואני הייתי חסר אונים. אני יודע שיש שמה מאבטחים ובלי קשר למה לעשות קטע כזה מסריח?! פתאום אני מסתכל על ה"שטר" שהחזיקה ביד ואני כבר מבין רק מראייה שזה לא מה שהבאתי לה! אמרתי לה תביאי רגע, אני נוגע ומרגיש פאקינג קרטון. בלי בושה היא הלכה והחליפה את השטר שלי לקרטון מסריח ועוד אומרת לי שכנראה הכספומט הוציא לי זיוף(?!)

פה כבר השתגעתי אבל מהר מאוד ה"מאדאם" המכוערת נכנסה, ביקשה ממני לצאת והבנתי שאין לי מה להשתגע יותר מדי ויצאתי מה זה אכול סרטים. חיכיתי בחוץ לחברים שלי שכאשר חזרו דווקא סיפרו שכן זיינו ואמרו לי שהיה מאוד מגעיל וכמו אצלי הן היו זקנות, ממש לא כמו שנראו בהתחלה והשירות היה גועלי.

אין מצב שאני מתקרב למקום הזה יותר וגם לכם לא ממליץ. אך אם יש לכם מה להמליץ לי באזור (חיפה,קריות, עמק יזרעאל) יותר מאשמח ותודה על האינפורמציה שכבר נתתם. אמשיך להתעדכן ואם יהיה משהו גם אוסיף ברצון רב.

ריכוז מסודר של מקומות בעמק יזרעאל

45
רובץ תודה על השיתוף....
200 לרבע שעה זה אומר 800 לשעה!!!!!
יש דירות דסקרטיות ופרטיות טובות מעולות שיתנו לך תמורה מעולה לחצי מחיר.. אפילו בתאגיד...
יש כמה מכונים כמו זה שהגעת אליו והם זוועה וכשבא לי פורקן מהיר אני כבר מעדיף זונות רחוב על פני המכונים.
על השיטה הזו של להחליף שטר לא שמעתי עדיין אבל לא אתפלא, במקומות הללו יעשו הכל כדי לקחת כסף במינימום שרות.
תודה על האזהרה והשיתוף למרות שאין קשר לעמק יזרעאל :-) אבל זה דיווח ראשון ושיהיה בהצלחה לך בפרט ולנו בכלל להבא.
לכו תזדיינו,
בובו.

תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”