הורג אותי מצחוק אבי יוסף
אגב מישהו ביקר את דאלאס בימים האחרונים?
בלפור פינת מסדה וזונת רחוב מילג
43בטח שהיו איתה אנשים הרגו אותה מסכנה עד כדי כך שהיום לא הייתה כי לא הרגישה טוב
45לא חולה, הרגע יצאתי ממנה עסקים כרגיל שם
אמרה שהייתה עסוקה בטירוף והיום עדיין לא התחיל לה הלחץ
אגב שאלתי אותה עם עודה בלי גומי מחקה ואמרה שחצי מאלה שהגיעו בימים האחרונים ביקשו בלי אבל לא עשה בלי גומי רק מציצה
אמרה שהייתה עסוקה בטירוף והיום עדיין לא התחיל לה הלחץ
אגב שאלתי אותה עם עודה בלי גומי מחקה ואמרה שחצי מאלה שהגיעו בימים האחרונים ביקשו בלי אבל לא עשה בלי גומי רק מציצה
47דאלס , באמת צעירה ורזה ? ישראלית או רוסיה ? מחיר 200 או 300 ? תודה לעונים
------------------------------
זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר
49לגבי מקום הזה של דאלס . כרגע אני לא במצב לפרט , סיכום - גועל נפש . לא מעמין שנפלתי ככה ומה חשבתי לעצמי למצוא יהלום ב 200 שח במקום מגעיל שכזה . הזכיר לי דירות שהיו לפני 10-15 שנה . פקידה שקשה להבינה ועברית שלה , בנות אחרות ואולי עוד מישהו בדירה , חוסר דיסקרטיות , ליכלוך נוראי , מקלחת נוראית , מגבות לא נקיות , מיטה רטובה , מגבון על הכרית , חוסר דיסקרטיות , ביציאה איזה מאן מאניאק חוסם שביל יציאה מנסה לשאול אותי איך הבנות ואני בן אדם ממש לא תוקפני , תוקף אותו מילולי ושניה גם היתי מתהפך עליו גם לפיזי אם לא היה זז מהדרך שלי . דאלס בת 20 ביתה אולי לפני עשור , למרות שנראת לא רע ובלונדינית היא לא . לא נקיה , לא מתקלחת בין לקוחות , קולות וזיופים נוראיים , מציצה עם ולא ביקשתי בלי במקום הזה . קיץ קץ , מי שמכבד את עצמו לא לנסות אפילו , עוגמת נפש ממש , היתי משלם עוד 200 רק כדי למחוק את החוויה הזאת .
50לגבי משתמש מחיפה , או שזה יחצן בעל אינטרסים או בן אדם עם סטנדרטים בריצפה . סליחה