כ דיווח חדרתי - דף 6 - סקס אדיר

דיווח חדרתי

53
מה זה הדיבור המגעיל הזה של "אני הוא אני" ? אנשים כאלה לא צריכים להיות פה.זה שאנחנו משתמשים בשירותי מין לא אומר שאנחנו לא אנשים מתורבתים כמוך אז תתנהג בהתאם ואל תכתוב שטויות ואל תגיע למקומות מבלי לטלפן.

חוץ מזה, שמעתי שיסמין הערבייה חזרה לעבוד חלקית בחדרה.אני יודע שרובכם נגעלים ממנה אולי אבל בשבילי היא זיון אנאלי ממש טוב.

דיווח חדרתי

54
תודה לשונאי על הדיווח!! מצטער על הנפילה.

התקשרתי אתמול ובאמת סיפרה לי בעלת הבית על "לילי"..אני מכיר לילי אתיופית שעובדת בדירה בא"ת סגולה בפתח תקוה ודומה לתיאור שנתת..האם זאת אותה אחת? כי אני יודע שלא עבדה שם באותו היום.
הייתי עם לילי מפ"ת פעמיים והשירות לא היה עקבי: בפעם הראשונה זה היה די גרוע אבל פעם שנייה ממש היה טוב, רק מבאס שהיא לא מתנשקת ומוצצת עם גומי, למרות שזה טוב לבריאות. אבל מבחינת גוף, אני דוקא נמשכתי אלייה מאוד, אני אוהב שיש מה לתפוס.עניין של טעם.

דיווח חדרתי

55
אני לא יודע מה כולם מדברים על האתיופית ברחוב החסידה.

אתמול הייתי שם וסתם הלכה אדומה.
דברתי עם הפקידה הרוסייה (היא מכירה אתי בשם אנחנו כבר ידים טובים) וזו באמת הדירה הכי טובה בחדרה כל יום בחורה אחרת ולרוב פצצות לפי דעתי סניף של מכון גדול מהמרכז אולי?
בקיצור לעניין פותחת לי את הדלת האתיופית שיש עליה רק מגבת האמת פנים יפות, נכנסים לחדר(לממ"ד בצד ימין מי שמכיר יש שני חדרים) שואלת אם אני מכיר ת המקום אמרתי כן לקוח ותיק אמרה לי אוקיי 250 ש"ח אמרתי לה שאני מצטער יש לי רק 200 וזה מה שלוקחים פה ובאתי ללכת אז היא אמרה לא משנה תשאר, האדומה נעלמה יחד עם השחורה מהחדר.
אני כבר ערום על המיטה שוכב על הבטן אומרת לי תסתובב אמרתי לה קצת עיסוי ככה להרגיע את העניינים אמרה פה אין עיסוי.
מי שיצא לו להיות עם הסינית ויי אז היא הייתה עושה גם עיסוי גם תוך כדי הסקס ואחריו עזבו שזה הזיון הכי טוב שהיה לי עם זונה אבל זה סיפור אחר.
לעניין אמרה תסתובב אז הסתובבתי וחשכו עיניי (לא בגלל צבע עורה) שדיים גדולות נפולות מרוב שגדולות ונפלות זה הגיע למצב כזה שכאילו הפיטמות כבר פונות לכיוון הבטן ושאר הגוף מלא עד שמן.
אבל אין כבר אפשרות לברוח(לי בכלל יש מסכנה שברגע שגבר נכנס לדירה לא משנה מה יש מולו רוב הסיכויים שלא יצא בלי לזיין)
התחילה בעיסוי החבר עם השדיים(דבילי וסתמי) עברה למציצה עם כובע ולאחר כמה דקות עברנו לזיון ביקשתי לגוון קצת תנוחות אמרה אצלי רק רגילה(מסיונרית) ודוגי מרוב באסה אמרתי עלי על ארבע עצמתי עיניים עד לגמירה הבאמת מיוחלת .
היא נכנסה לחמקלחת וביציאה שאלה אותי בעלת הדירה איך היה אמרתי שלא משהו הסברתי ויצאתי.
לסיכום
חבל לבזבז את הכסף ביום שני לכו ביום אחר.
דרך אגב אתמול הייתה פשיטת משטרה על הרברט סמואל 86
עברתי ברחוב וראיתי שוטרים אחד טיפס על החלון שפונה לרחוב ושבר אותו ואז התחלף לירוק ונסעתי.

דיווח חדרתי

57
אנשים יקרים אני ממש מצטער אם נשמעתי כמו חרא. תנו לי להסביר לכם שאני בנאדם ממש טוב, קצת עצבני אבל באופן כללי אני ממש בסדר ואני אפילו נגעל מזה שהיום בנות הן אובייקט מיני אבל לא משנה...אני מסביר לכם את הקטע:פעמיים אני וחבר שלי נפלנו בחדרה, כשאנחנו מחליטים שוב פעם לזיין אין עם מי לדבר וזה אחרי שהומלץ פה דווקא באופן חיובי פחות או יותר. זה מטריף!
מצטער אם יצאתי קצת מגעיל אבל זה עצבן אותי. אני גם לא עובד כרגע אז כשאני בא לשים 200 שקלים זה כבר טרחה בשבילי.

ואם אפשר מספר עוד פעם אני אשמח תודה. עכשיו למדתי את הלקח.

דיווח חדרתי

58
אני זה אני -אתה טוען אתה בן אדם ממש טוב ----> אבל מתנהג בצורה לא מתורבתת.
אתה טוען שאתה נגעל מזה שהיום בנות הן אובייקט מיני --------> אבל אתה הולך עם חמולות לנשים עובדות.

אולי במקום להשקיע כסף על בנות עובדות..אול תקנה ספר או מדריך איך לשפר את עצמך ( מבחינת התנהגות, הגשמה עצמית,אישיות) יש מלא ספרים כאלה באינטרנט ובטוח יועילו....ואולי גם אחרי שתהיה בן אדם טוב יותר
והתהנגותך תשתנה אנשים ישימו לב לזה ועוד תמצא עבודה. תחשוב על זה.

דיווח חדרתי

59
חברה בוא נרגיע את ההתלהמות על אני זה אני, אגב אני את הטענות על התנהגותו העברתי לו בפרטי לדעתי זה מקום נכון יותר.
יש פה נטייה לעשות ניתוחים פסיכולוגיים בשקל לחברים ואז אפילו לגבש דרכי פיתרון ושיפור.
לדעתי זה ממש לא לעיניין ובטוח שלא תורם כלום לפורום, ההודעה האחרונה הייתה לטעמי ממש חצופה.
בשורה התחתונה בואו לא נתיימר לחנך פה אנשים ונתמקד בעיקר כאן בפורום.

דיווח חדרתי

60
תשמע אני הייתי עצבני כי בכל מקום שאני הולך תמיד פותחים גם אם לא מתקשרים אלא באים ספוטני. אז פה הרגשתי שכאילו האף מורם...אבל לאחר ההסברה של שוגל ברכות וקריאה בפורום הבנתי שהחסידה זה מקום מיוחד עם תנאים שונים והפנמתי , אני כבר לא הולך לשם עד שמישהו יביא לי מספר תקין ^^. וסילינט אתה קצת הצחקת אותי זה שאין לי עבודה אמרתי את זה בגלל שאני הולך לשפוך 200 שקל לא בגלל שאני מפגר או משהו אל תשפוט אותי בכלל. אני חוץ מזה אני בן 20 בטוח אתם כבר נשואים וכו' אני רוצה להינות קצת עם נערות עובדות מה גם שיש לי חלק חברים שאוהבים את השטויות האלו. כל יום משיגים זיון מבחורה בפאבידידה? לא נראה לי..

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”