כ מישל מגושן מוצקין - דף 6 - סקס אדיר

מישל מגושן מוצקין

55
חברי פורום נכבדים וחרמנים.
אם עברתם על השרשור ועל הדיווחים בו, תראו
שאין שום משמעות למס' טלפון של המקום.
זה לא מספר של מישל, אלא של המכון עיסוי עצמו.
יש לכם כתובת מפורטת ומדויקת. תגיעו. תצלצלו בפעמון, ותראו האם מישל פותחת את הדלת או
שאתם צריכים להמתין בחוץ- כדי שמי שאצלה "יגמור" את ענייניו.
אין שום משמעות לתיאום עם הטלפון. אתם יכולים להתקשר כשאתם למטה ליד הבניין, ושמישל תענה,
ותגידו שאתם מגיעים עוד דקה....ועדיין, הבחור שכבר במדרגות יעקוף אותכם ויתפוס את מישל.
חוזר שוב, אין משמעות אמיתית לתיאום בטלפון!! יש לכם את שעות הפעילות!!!זה מכון עיסוי!!! תגיעו לכתובת וזהו!!!!

בברכת חג שמחחיוך גדול
טום

מישל מגושן מוצקין

56
טום אתה צודק ,אבל בזמן האחרון הם התחילו להשתמש באינטרקום כך
שאתה לא יכול להיכנס אם לא תלחץ על מספר אחד שרשום עליו בוריס [ כך זכור לי]
ולי אישית כשאני מתקשר ומישל עונה אני מבקש שתחכה עד שאני עולה .

אגב הייתה שם בחורה צעירה בשם אנה שנעלמה וחבל

מישל מגושן מוצקין

57
כמו שדובר פה רבות עליה יצא לי לדגום שבוע שעבר הבחורה מדהימה חזה גדול הכול במידות הנכונות והשירות מדהים חצי שעה 150 רבע שעה 100 תשמרו עליה אין כזה דבר בצפון לא במחיר ולא בשירות החיסרון היחידי חוסר דיסקרטיות אין כזה דבר המון אנשים מגיעים והדבר הכי חשוב היגיינה בזמן שהתלבשתי היא יצאה אני לא הספקתי להתלבש היא חזרה אין לי מושג עם רחצה את עצמה אחרי נכנס עוד מישהו שישב על הדלת כניסה אין המתנה בתוך המקום

[הועבר לשרשור המתאים]

מישל מגושן מוצקין

60
כן, מדובר על מישל מגושן 31 ק. מוצקין

ושוב לכול מי ששואל, אין צורך להתקשר וגם אין אפשרות לפרסם טלפון, להגיע לבניין (בניין משרדים עם חנויות בחזית) לעלות קומה +1 דלת בצד ימין , להיכנס למסדרון קטן עם עוד דלת ופעמון , ולקוות: א. שאין משהו ליד הדלת, לצד הדלת, במדרגות, וכו..

ב. שמישל פנויה. אם לא, אין אפשרות לחכות בפנים עד שמתפנה. חוסר דיסקרטיות בעליל... לא לבעלי לב חלש! בסוף מחכה לך עינוג ממכונת סקס, נימפומנית אמיתית. אני אישית מגיע רק למציצה מסרטי הפורנו ב 100₪

[בוצע איחוד שרשורים]
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”